Elektricka kolobezka vs skuter
Re: Elektricka kolobezka vs skuter
kazdy den mozno nie, podla tej recenzie to tych udavanych 30km nespravi, skor tak polovicu.
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Ak by som si mal vybrat kolkbezku,tak radsej Nitro 1000,alebo 2000 napriklad https://sport.bazos.sk/inzerat/75198995 ... W-Nova.php
Maju silnejsie motory,cize do kopca jej nieje treba pomahat a ide aj o cosi rychlejsie+ dojazd je realnejsi,a co je na nase cesty a chodniky najviac dolezite,je mat dobre kolesa. Ta Xia ich ma uzke (na ukor dojazdu vdaka malemu valivemu odporu),ale hlavne male na bezproblemove prechadzanie mensich dier,popripade terenu.
Co sa tyka Tvojej potreby,tiez by som bol skor za bycikel,alebo kolobezku.No kedze som skor pohodlnejsi typ,tak by som siel urcite do kolobezky,ktora je mensia ale hlavne dobre skladovatelna doma.Otazkou uz je len ,ci si ochotny investovat taketo peniaze.
Maju silnejsie motory,cize do kopca jej nieje treba pomahat a ide aj o cosi rychlejsie+ dojazd je realnejsi,a co je na nase cesty a chodniky najviac dolezite,je mat dobre kolesa. Ta Xia ich ma uzke (na ukor dojazdu vdaka malemu valivemu odporu),ale hlavne male na bezproblemove prechadzanie mensich dier,popripade terenu.
Co sa tyka Tvojej potreby,tiez by som bol skor za bycikel,alebo kolobezku.No kedze som skor pohodlnejsi typ,tak by som siel urcite do kolobezky,ktora je mensia ale hlavne dobre skladovatelna doma.Otazkou uz je len ,ci si ochotny investovat taketo peniaze.
-
iLoveCurry
Light Expert
čo sem dal tacosi mi príde tiež asi najideálnejšia volba videl som to naživo okolo mňa na to prechádzali nejaký ľudia a vyzerá to fakt že to aj ťaha do kopca bez problemov, len je to zase kus väčšia investicia ale zase sa to nestrati doma
Tá Xiaomi vyzerá zaujímavo. Keby som ju hypoteticky objednal na Slovensko priamo z gearbest, nevyrúbu mi colníci nejaké nezmyselné poplatky?
Nie. Iba tie zákonné. + Poplatok pre prepravnú spoločnosť za vybavenie colných záležitostí, lebo sám to nedáš.
Vieš koľko by to asi vyšlo? A ako to funguje s tou prepravnou spoločnosťou? To počujem prvýkrát, zatiaľ som vždy niečo z Číny normálne objednal a nechal si to doviezť ich shippingom, ale doteraz som objednával iba malý tovar.
Inak Xiaomi má otvárať kamenné obchody v Európe, aj na Slovensku, ale ktovie kedy to bude...
Inak Xiaomi má otvárať kamenné obchody v Európe, aj na Slovensku, ale ktovie kedy to bude...
A aké budú ceny keďže 2 roky záruka že...
Rátaj 20 percent DPH, clo je neviem koľko, tipujem 6 percent, poplatok za vybavenie colnice na každá spoločnosť iný.
Môžeš si to skúsiť precliť sám, ale systém je robený tak, aby to človek bez školení nezvládol a nechal to urobiť firmu.
Rátaj 20 percent DPH, clo je neviem koľko, tipujem 6 percent, poplatok za vybavenie colnice na každá spoločnosť iný.
Môžeš si to skúsiť precliť sám, ale systém je robený tak, aby to človek bez školení nezvládol a nechal to urobiť firmu.
Za 399 je na tomtop.com a zaplatia clo a dph za teba. Objednaval som od nich xiaomi mi drone 4k a prisiel za 8 dni bez dodatocnych poplatkov.
to znie dobre, vďaka!
@Steju - ides kupovat ?
Zatiaľ nie
Akurat je tam cena ciernej 336€ s kodom XMS165 
Nuž, snažil som sa ju objednať z tomtop, ale neprechádza mi platba, ani paypal ani z karty. Pritom inak ňou normálne platím.
Error Code: 80010
Error Message: Transaction Do Not Honour (a pri paypal ešte nejaký iný error)
Zrejme nejaký problém zo strany banky...
Error Code: 80010
Error Message: Transaction Do Not Honour (a pri paypal ešte nejaký iný error)
Zrejme nejaký problém zo strany banky...
s tymto ma uz zacinaju banky celkom srat, chapem ze su podozrive stranky a podobne, ale nech mi banka da upozornenie a ja potvrdim ze aj napriek ich upozorneniu si prajem tam poslat peniaze.
ako si banka moze dovolit mi neumoznit zaplatit mojimi peniazmi komu ja chcem.
(ja som sice konkretne nemal problem s cinskymi strankami ale normalnou europskou burzou s kryptomenami, proste niektore slovenske banky ti tam neumoznia poslat peniaze).
ako si banka moze dovolit mi neumoznit zaplatit mojimi peniazmi komu ja chcem.
(ja som sice konkretne nemal problem s cinskymi strankami ale normalnou europskou burzou s kryptomenami, proste niektore slovenske banky ti tam neumoznia poslat peniaze).
paypal by ti mal fungovat hocikde nie ? banka komunikuje s paypalom a nie s tym cinskym obchodom.. tam si myslim ze bude problem niekde inde nez v banke.
Kľudne to môže byť dávno zabudnutý limit na platbu kartou...
Limit mám vysoký, takže tým to nebude.
No ja som tam platil paypalom, nemal som problem.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Lebo potom ked ta odrbu budes reklamovat u banky neplnenie pripadne zneuzitie karty a maju s tym potom problemy.aacid napísal:ako si banka moze dovolit mi neumoznit zaplatit mojimi peniazmi komu ja chcem.
Kedtak zavolaj na infolinku, oni by ti mohli byt schopni to docasne odblokovat.
Aktualne za 657€ aj bicykel: https://fontech.startitup.sk/xiaomi-ele ... l-bez-dph/