Samoobluzne pracovne

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
yoggy

Samoobluzne pracovne

Príspevok od používateľa yoggy »

Kedze na novom byte nemam pracku (treba mi ju kupit), tak rozmyslam, ze by som sa na pracku vykaslal a radsej vyuzival sluzby samoobluznych pracovni... (a ked si zoberiem hypo, tak si kupim poriadnu)...

vyuziva to niekto mimo internatov? viete mi povedat kde by som nejake nasiel otvorene pre verejnost s dobrou cenou? atd. (BA)

Vdaka.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Samoobluzne pracovne

Príspevok od používateľa gogo956 »

oplati sa s tym vlacit?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Len zo zaujimavosti by som chcel vidiet ceny. V zahranici som to niekde videl, bolo to 2 az 4 eura za pracku. Ale blizsie som to nestudoval, asi zalezalo od teploty a casu prania, ci aj susilo pradlo atd...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

V USA som za jedno pranie platil 2$ a za sušičku 1$. Tie práčky boli ale také veľké, že som všetko prádlo vypral vždy len na jeden raz. Každopádne to bola práčovňa, ktorá patrila bytovke, vláčiť po meste by sa mi s tým určite nechcelo...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

existuje aj jedna sluzba v BA, kde ti pridu po spinave veci a donesu ti ich ciste, ale tie ceny su samozrejme vyssie (oproti klasickemu praniu, resp. pracovniam).. ak by niekto chcel tak https://www.golierik.sk/
yoggy

gogo956 napísal:oplati sa s tym vlacit?
ako vlacit? ved hodim do kufra auta, dojdem do pracovne vyberiem atd. snad si nemyslis, ze by som to vlacil po mhd

tak na googli som nasiel jednu aku tak dobre vyzerajucu: flipperwash, je to v karlovke, za cca4eura aj so susickou, len karlovka je mi kus odveci... nieco v ruzinove by bolo ok
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tu v Innsbrucku je niekolko takych pracovni, blizko pri mne je jedna a ich cennik:
7kg pracka 3 eura
13kg pracka 8 eur
18kg 11 eur
25kg 15 eur
susenie 1 euro
za dalsie euro si mozes kupit aj praci prasok na pranie.
ja kym som nemal pracku v 1. byte, tak v budove sme mali spolocnu pracovnu, kde bola 5kg pracka s tym, ze si musel do nej nahadzat 20 centovky, aby isiel prud do pracky. 20 centov = 20 minut prudu. nic ine to nezralo ako 20centovky, som ich zbieral ako idiot. najlepsie bolo, ze ked vyplo prud kvoli precerpanemu "kreditu", tak si nemohol otvorit pracku. musel si tam hodit dalsiu 20 centovku. bola to priserna otrava a som rad, ze v tomto byte mam vlastnu pracku.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

yoggy napísal:
ako vlacit? ved hodim do kufra auta, dojdem do pracovne vyberiem atd. snad si nemyslis, ze by som to vlacil po mhd

tak na googli som nasiel jednu aku tak dobre vyzerajucu: flipperwash, je to v karlovke, za cca4eura aj so susickou, len karlovka je mi kus odveci... nieco v ruzinove by bolo ok
Keď si ale spočítaš, koľko benzínu/nafty prejazdíš a hlavne koľko tým stratíš času, tak sa to podľa mňa absolútne neoplatí a radšej by som si na tvojom mieste kúpil práčku za 300€, ktorú môžeš stále za rok alebo dva predať aspoň za 150€.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

9
yoggy napísal:

-jasne, ale nie je jednoduchsie si to poriesit doma? Co ked budes potrebovat si nieco vyprat hned a co najrychlejsie?
To ti je lepsie pradlo niekam doniest, odist a po dvoch hodinach sa zase vracat? To uz je potom sikovnejsia ta sluzba kde si prepradlo pridu vyperu vyzehlia a donesu pred dvere..
iLoveCurry
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa iLoveCurry »

ja som to v Prahe sem tam využíval kým som si kúpil pračku, a bolo to tuším 150kž za vypranie veľkej pračky keď si nemal vlastné veci ako prašok a avivaž keď si mal vlastné tak asi 120 myslím, a potom sušička bola za nejake drobne ale rozpočitavalo sa to na minúty ale viem že to bolo v pohode dosť s cenami
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

este na Slovensku sme na intraku mali samoobsluznu pracovnu. €1.6 za pranie €1 za susenie na asi 40 minut. bolo to pre mna lacnejsie ako ist domov...
ci su ale aj mimo intrakov a kolko potom stoja to neviem
yoggy

Tak nakoniec som sa rozhodol a kupil som si pracku :D Ale vdaka vsetkym za postrehy... Ak by cena prania bola do 2eura, tak nad prackou by som ani nerozmyslal, ale 4e+, uz je trochu moc :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

hlavne ked na inzeratoch najdes casto niekolkomesacne pracky za 100-150e
yoggy

Tak ja som potreboval strasne specificku pracku, hlbka do cca 35cm :D Takze moc som si vyberat nemohol :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

To musí byť strašný kumbál. :D Bez urážky. Čo za model si kúpil ?
yoggy

Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

mirak2 napísal:tu v Innsbrucku je niekolko takych pracovni, blizko pri mne je jedna a ich cennik:
7kg pracka 3 eura
13kg pracka 8 eur
18kg 11 eur
25kg 15 eur
mas dobre ten cennik? sak to sa oplati viac zobrat 4x 7kg ako 1x 25
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

mam ho dobre. tie velke pracky pouzivaju iba na velke veci, zaclony, zavesy, dokonca koberce a tak.
iLoveCurry
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa iLoveCurry »

do 25kg pračky natrepeš koberec ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som to neskusal, tak to maju napisane na cenniku. a nie kazdy ma doma koberec od steny k stene...
Napísať odpoveď