Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Prečo by si ich mal odpaliť?
Bude to hrať lepšie.
Bude to hrať lepšie.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Keby že do nich pustím max výkon, tak by som povedal že to asi nedajú, či? Predsa len to sú 50ohm slúchadlá.
Inak, vďaka za pomoc... Snáď sa mi ho podarí kontaktovať kým to predá
Inak, vďaka za pomoc... Snáď sa mi ho podarí kontaktovať kým to predá
-
Ryan Giggs
VIP
To je hluposť. Maju vyššiu zaťažiteľnosť ako je vykon toho zosilovača.
-
Michaelo
Hardcore addict
Vazne? Tak to som nevedel
Vdaka za info 
Ps.: Takze ten dac+amp bude schopny vytazit takmer vsetko z HD 6XX? Chapem ze z nich asi nedostanem tak dokonaly zvuk ako s niecim za 500€, ale tak radsej sa opytam... CO ja viem, mozno sem v decembri / januari znovu napisem ze chcem amp + dac k HD 6XX lebo som si tento nechal v praci
Ps.: Takze ten dac+amp bude schopny vytazit takmer vsetko z HD 6XX? Chapem ze z nich asi nedostanem tak dokonaly zvuk ako s niecim za 500€, ale tak radsej sa opytam... CO ja viem, mozno sem v decembri / januari znovu napisem ze chcem amp + dac k HD 6XX lebo som si tento nechal v praci
-
Ryan Giggs
VIP
Bude to velmi dobre pouzitelne. Jedine co by mohol byt trochu problem je ze HD6 su sluchadla s dost teplym zvukom. Takisto ten Burr Brown. Aby to nebolo uz moc.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm, vdaka za info... Uvidime ked to pride, mozno vazne k HD 6XX kupim nieco ine a tento si necham k sluchatkam do prace...
Uz len konecne dokazat kontaktovat bacila... Nechapem weby s potvrdzovanim administratorom...
Uz len konecne dokazat kontaktovat bacila... Nechapem weby s potvrdzovanim administratorom...
-
Ryan Giggs
VIP
Ak chces, mozem ho kontaktovat v tvojom mene. Nech posle nejaky kontakt na seba (mail), alebo mu mozem poslat kontakt na teba.
To mi len napadla taka alternativa keby sa ti nechcelo cakat.
To mi len napadla taka alternativa keby sa ti nechcelo cakat.
-
Michaelo
Hardcore addict
To by bolo super, vdaka. Poslal som ti SS s mojim e-mailom.
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2017, 23:21)
Massdrop prave upravil cenu u HD 6XX z 249.99$ na 199.99$ (ok, ale uz nieje free shipping ale 15$, stale 35$ lacnejsie) teda s DPH a clom okolo 235€ ! ! ! Zopstava poslednych cca 2000 kusov a 9 hodin. Myslim si ze za tuto cenu tie sluchadla fakt stoja aj s DPH.
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-s ... guest_open
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2017, 0:36)
Zostava cca 1400 kusov a necelych 7 hodin.
Edit... Tak to nakoniec upravili znova, zo 7500 kusov na 11500 a predlzili o dalsie 2 dni...
//autoeditácia príspevku (28 Jún 2017, 23:21)
Massdrop prave upravil cenu u HD 6XX z 249.99$ na 199.99$ (ok, ale uz nieje free shipping ale 15$, stale 35$ lacnejsie) teda s DPH a clom okolo 235€ ! ! ! Zopstava poslednych cca 2000 kusov a 9 hodin. Myslim si ze za tuto cenu tie sluchadla fakt stoja aj s DPH.
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-s ... guest_open
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2017, 0:36)
Zostava cca 1400 kusov a necelych 7 hodin.
Edit... Tak to nakoniec upravili znova, zo 7500 kusov na 11500 a predlzili o dalsie 2 dni...
Potrebujem zohnat nejaky headset pre tele-sales.
Poziadavky su: dobra izolacia zvuku, pripojitelnost k smartphone (android) je jedno ci BT alebo kabel.
Dakujem.
Poziadavky su: dobra izolacia zvuku, pripojitelnost k smartphone (android) je jedno ci BT alebo kabel.
Dakujem.
Taká technická otázka dá sa pri tých kz sluchátkach to nejak okabátiť a a mať ich normálne a nie tým štýlom že za ucho? zjave nie .. zvukovo sú fakt parádne ale ten spôsob sa mi vôbec nepáči
-
Ryan Giggs
VIP
Tak oni su tvarovane na nosenie kablom okolo ucha. Takže to ťažko zmeniš. Jedine ich skusiť otočiť a vymeniť. Teda otočiť kablom dolu a dať si ľave sluchadlo do praveho ucha a prave do ľaveho. Skus ako to bude sedieť.
Sedieť to sedí dobre lenže nemám by som teraz zmeniť aj nastavenia zvuku dajak nech mam swapnute L/R? alebo stačí len do L dať R kábel?
no skúsil som to tak .. je to divné .. to skôr nejak pošéfujem že to dám za ucho ale nepáči sa mi to ako mi tie káble odstávajú ..
no skúsil som to tak .. je to divné .. to skôr nejak pošéfujem že to dám za ucho ale nepáči sa mi to ako mi tie káble odstávajú ..
-
Ryan Giggs
VIP
U sluchadiel ktore su konštruovane na nosenie poza ucho ťažko niečo vyšpekuluješ. Jedine to čo som napisal.
neporadíte mi niekto nejake on-ear sluchatka ? Do 100e a z alzy najlepšie mam tam nejaké zlavy 
-
Ryan Giggs
VIP
Na alze toho vela rozumneho nie je.
Mas nejaku preferenciu co sa zvuku tyka?
Mas nejaku preferenciu co sa zvuku tyka?
nemám nejaké zvláštne preferencie ale bolo by fajn bezdrátové asi keďže to chcem aj na von aj domov, nie som nejaky profik do hudby takže mi asi netreba profi sluchatka
-
Ryan Giggs
VIP
Ak bezdrotove, tak Meeaudio Matrix 2. Aj ked nie su uplne on ear, ale po zvukovej stranke vela konkurencie v tejto cenovke nemaju.
Po zvukovej stranke su velmi dobre napriklad tieto https://www.alza.sk/lamax-beat-elite-e- ... 66.htm?o=2 su on-ear a este usetris proti matrixom 20 eur a su na ne pozitivne ohlasy
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Lamaxy su praveže nič moc. Za tie peniaze su ine, lepšie hrajuce sluchadla. A Matrixy su zvukovo podstatne lepšie.
ja len davam do pozornosti aj nieco ine s cim som ja osobne velmi spokojny aby mal chalan viac moznosti medzi cim sa rozhodnut