Caute,
Heureka mi nasla verziu A320F ale podla GSM areny je to verzia pre Spojene Arabske Emiraty a Turecko. Ked to vsak porovnavam s verziou pre EU tak tam neviem najst rozdiel. Vie niekto kde je pes zakopany? V Tureckej verzi sa vsetko odosiela Erdoganovi, ci?
Samsung Galaxy A3 2017 verzie
Re: Samsung Galaxy A3 2017 verzie
Mal som 2ks 320f. Jedna z hej.sk, druha od operatora, cize to bude skor verzia pre EU. 
A co hovoris na ten telefon, da sa? Nejake problemy? Cital som o kritickom battery drainingu, nemal si ten problem?
Za tie prachy, co sa momentalne predava, to je podla mna super kauf. Tomu telefonu nic nechyba. Praveze bateria bola asi ta naj vec na telefone
Dlhsiu vydrz som mal len roky dozadu na z1c. Uz som to tu kedysi pisal ale podla mna je ten telefon najlepsia kupa v tej cene.
+ ergonomia (ak nechces velke padlo, tak jeden z poslednych kompaktnych mobilov)
+ vodeodolnost
+ sd karty
+ displej, AOD funkcia
+ jednoznacne bateria
+ usb C
+ fotak. Za dobreho osvetlenia super fotky.
- slabsia citacka odtlackov, niekedy treba prilozit 2-3x prst kym odomkne, inokedy okamzite
- pre niekoho prostredie. Pri zakladnych funkciach nepocitis nic, no ak budes mat otvorenych viac narocnych app, citit spomalenie.
- fotak nema stabilizaciu a na nocnych fotkach byva dost sumu
+ ergonomia (ak nechces velke padlo, tak jeden z poslednych kompaktnych mobilov)
+ vodeodolnost
+ sd karty
+ displej, AOD funkcia
+ jednoznacne bateria
+ usb C
+ fotak. Za dobreho osvetlenia super fotky.
- slabsia citacka odtlackov, niekedy treba prilozit 2-3x prst kym odomkne, inokedy okamzite
- pre niekoho prostredie. Pri zakladnych funkciach nepocitis nic, no ak budes mat otvorenych viac narocnych app, citit spomalenie.
- fotak nema stabilizaciu a na nocnych fotkach byva dost sumu
Vdaka! Prave pre kompaktnost nad nim uvazujem a ta baterka mi robila starosti.