mam virus
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam virus
mam vyrus nejdu mi niektore tlacitka na klavesnici nod nasiel 2 vyrusi...a nejak ich neodtranil abo neviem co..ls omozte mi..dajte nejaky soft na ich odstranenie..alebo hocico.........thx co najskorr
chalan na tvojom mieste by som navstivil ...tam ti opravia vsetko..staci ked urobis novu temu...stiahnes si jeden program...vola sa hijackthis...posles im log...a oni ti povedia co si mas fixnut z PC...mam si tym dost dobre skusenosti.. 
Kód: Vybrať všetko
www.viry.czhovorim ti ..pokazde ked som mal VIR...a to nebol hociaky VIR...vzdy mi tam pomohli...taze v pOhoCenayus napísal:ok nejak sa ukludnil pc asi predsalen kasper pomohol...takze zatial ide vsetko ked tak ja sa este ozvemd o tejto temy..popripade navstivym ten hore uvedeny web
Re: mam virus
Dnes som inštaloval nejaké programy na pc a vždy keď zapnem hociaký prehliadač, tak mi vyhodí ako keby reklamu. V goolge napravo vedľa vyhľadávaní, na youtube pod videom...
Skúšal som avast, malwarebytes a nič. Akurát už to nezobrazuje len na každej stránke po načítaní vyhodí info "Zablokovaná webová lokalita", tak som vypol oznámenia
Dá sa to nejako odstrániť? Nevadí keď je to takto "schované"?
Skúšal som avast, malwarebytes a nič. Akurát už to nezobrazuje len na každej stránke po načítaní vyhodí info "Zablokovaná webová lokalita", tak som vypol oznámenia
Dá sa to nejako odstrániť? Nevadí keď je to takto "schované"?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pozri v nastaveniach prehliadaca ci sa nenaistaloval nejaky webovy vyhladavac alebo cosi podobne v add-onoch
To som hneď odinštaloval, ale asi to zanechalo niečo hlbšie. Robí to vo všetkých prehliadačoch. Viem že som raz niečo podobné riešil,
a odstraňoval som nejaký súbor, ale nie v priečinku, nejak komplikovanejšie, no už si nepamätám
a odstraňoval som nejaký súbor, ale nie v priečinku, nejak komplikovanejšie, no už si nepamätám
Pozri si peogramy co sa daju odinstalovat, ze co posledne tam je pridane. Ak nieco nezname, tak prec s tym. Tiez sa pozri na DNS servre, ze ci ich nemas zmenene. A aj na to, ze ci v prehliadacoch nemas zadany daky proxy server. Malwarebytes ti v pohode aktualizovalo, nezablokovat ti spyware aktualizaciu? Skus ezte program SpyHunter 4, najdes na nete aj platenu portable verziu (free verzia vari len skenuje, ale nedokaze odstranit).