Od marca 2017 mi nestahuje aktualizacie do notebooku
konkretne pri vyhladavani Aktualizacii napise WIndows Update nemohol najst nove aktualizacie
Skusal som vymazat cache priecinky vypnut firewall no nic nepomohlo.
restartoval som services ako Background Intelligent transfer a Windows update vymazal som v zloske Windows / Software Distribution premazal som tam vsetko restartol PC zapol sluzby no nic . Co dalej mozem skusit?
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2017, 12:27)
Kod chyby 0x80244018
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2017, 12:37)
A toto je vysledok ak sa snazim nieco stiahnut z Webu microsoftu alebo catalog pre windows update
The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://download.microsoft.com/download/ ... x50202.msi?
Access Denied.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
Your cache administrator is webmaster.
Windows update problem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows update problem
Mne to normalne stiahne. Skus iny prehliadac, pripadne zmenit DNS servre na Google DNS: 8.8.8.8 a 8.8.4.4
Podla toho co ti pise za chybu, tak si blokovany serverom, bud nejakym firewallom tvojho providera alebo tvoju IP blokuje server Microsoftu.
Podla toho co ti pise za chybu, tak si blokovany serverom, bud nejakym firewallom tvojho providera alebo tvoju IP blokuje server Microsoftu.
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows update problem
Skusil som update doma a prebehlo to v pohode takze urcite to blokoval nas firewall. Cize problem zisteny a uz aj vyrieseny. Dakujem za pomoc