Novy Volant ku PC-PS 4

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Novy Volant ku PC-PS 4

Príspevok od používateľa packie34 »

Zdravim v tomto horucom dni :smt006 Rozmyslam o novom volante ktory by bol dobry pre PC a aj pre PS 4.Mam vybrane zatial len Logitech G29 alebo Thrustmaster T500 RS.Ked viete o nejakom inom lepsom modeli,kludne sem mozte sem hadzat napady kto ma s nimi vlastne skusenosti.
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Novy Volant ku PC-PS 4

Príspevok od používateľa dasti555 »

Tak skúsiť teraz ja ;D ale ja hľadám len k PS5 a vôbec netuším že co vlastne chcem ale nechcem to za veľa ideálne tak 100€ ;D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

za 100 eur toho vela ozaj nekupis.
mozno budes mat stastie a na bazosi zozenies thrustmaster t150. ale najskor to nebude pro verzia a bude mat teda iba plastove pedale bez spojky.
zalezi co chces jazdit.
ziadne zazraky od toho neocakavaj ale zaroven na zaciatok celkom fajn. nic lacnejsie by som nekupoval.
hlavne slusna sanca ze ked to teraz kupis za 120 eur, par mesiacov sa pohras a bud zistis ze ta to nebavi alebo ze chces nieco lepsie tak to zase predas za 120 eur...

Autoeditácia príspevku po 2 min 8 sek:
ale pokial by si zvysil budget na 200 eur tak za to uz kupis lgoitech g29. bude mat 3 pedale aj manualnu prevodovku.
s tym uz sa da celkom zabavit, ci uz zavodenie ci nejaky eurotruck simulator alebo snowrunner...
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dasti555 »

K PSke som dosral Gran Turismo ale skôr by som asi hral NFS Heat a možno ten Unbound. I keď zas s volantom to Gran Turismo môže byť pecka. A práve toho sa bojím že ma to nebude baviť lebo zatiaľ hrám že fifu a thats it. Cyberpunk neviem mieriť lebo ten joystick ma nejakú debilnú akceleráciu keď som úplne na kraji s páčkou že vlastne vôbec neviem ako si nastaviť mierenie pritom si myslím že by to šlo len to je nejak o zvyku len ale neviem vôbec čo nastavovať lebo milión možnosti citlivosti je …

Pozriem sa na ten volant a zvážim
Napísať odpoveď