hosting
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: hosting
Azure, ak mas MSDN subscription. Kredit ti vystaci na vela veci, okrem hostingu a DB.
PS: na trenovanie ti staci aj virtualka.
PS: na trenovanie ti staci aj virtualka.
No praveze teraz mam trial azure s 200$ kreditom a mam tam len web + mssql server a uz to zozralo 40$ za 6 dni.
No potrebujem to ukazovat nevyvojarom, cize okrem virtualky potrebujem hosting.
Co sa stane po 30 dnoch ??
No potrebujem to ukazovat nevyvojarom, cize okrem virtualky potrebujem hosting.
Co sa stane po 30 dnoch ??
-
harrison314
Hardcore addict
Po 30 dnoch ti odstavia sluzby.
Preto potrebujes subscription, ak si student, alebo mas zasmtnavatela, ktory ho ma, tak mas 120 za mesiac zdarma. A to pri normalne nastvenych paremtroch staci na web, datbazu, ulozisku a build server s plnou CI.
Nepouzivaj virtualku ale hosting, to ta vyjde ovela lacnejsie.
Preto potrebujes subscription, ak si student, alebo mas zasmtnavatela, ktory ho ma, tak mas 120 za mesiac zdarma. A to pri normalne nastvenych paremtroch staci na web, datbazu, ulozisku a build server s plnou CI.
Nepouzivaj virtualku ale hosting, to ta vyjde ovela lacnejsie.
Tak podarilo sa mi prihlasit ako student aj ked som tento rok skoncil. Nikde neviem najst dokedy to mam aktivovane.
Db som dostal 5DTu a 32MB ale tak staci ...
Diki, no v buducnosti aj tak budem musiet prejst na daku alternativu.
Ale vdaka za pomoc
Db som dostal 5DTu a 32MB ale tak staci ...
Diki, no v buducnosti aj tak budem musiet prejst na daku alternativu.
Ale vdaka za pomoc
-
harrison314
Hardcore addict
claud sa hodi skor pre firmy, ktore potrebuju narazovo skalovat (spracovavas data len isty mesiac, alebo sa na tvoje serveri napajaju ludia len pocas pracovnych hodin,...), mat vysoku dostupnost, si znudeny adminmi co deploynu virtualku az za mesiac, alebo riesit velku infrastrukturu.
Tie veci co orbis by si mali na seba zarobit, ak si jednotlivec a robis par webov, tak sa ti viac oplati VPS-ka.
Tie veci co orbis by si mali na seba zarobit, ak si jednotlivec a robis par webov, tak sa ti viac oplati VPS-ka.
No a nejake alternativy k azure ?? Co som googlil tak vecsinou na 30 dni aj to som sa dozvedel az po registracii 
-
awtt
Medium Professional
Digital ocean za 5 dolarov na mesiac
-
mnichovcan
Medium Expert
Ked už sme pritom
mate niekto skusenost z OVH ? na take hranie sa maju lepšie paramatre ako Digital teda aspon to je tam napisane
Akurat bandwith maju menši, ale zas maju neobmedzeny prenos.
mate niekto skusenost z OVH ? na take hranie sa maju lepšie paramatre ako Digital teda aspon to je tam napisane