Zniceny Note 4, za co ho vymenit ?
Zniceny Note 4, za co ho vymenit ?
Ahojte. Mal som Samsung Galaxy Note 4, ktory sa bohuzial nedozil konca dovolenky. Riesim teraz otazku, co kupit namiesto neho ? Bol som s nim spokojny, ale uz chcem zobrat nieco novsie. Vzdy som bral mobily z bazosu. Take, ktore niekto vybral na pausal, cize su takmer nove.
Asi najhorucejsi kandidat je pre mna zatial Galaxy S7 Edge, aj ked je tazke zohnat nejaky iny okrem zlateho, ktory sa mi nepaci. S8 je uz prilis draha. Cenovo by som chcel nieco, co by vyslo na bazosi do 400 eur.
Otvoreny som aj inym znackam, ale vacsinou som mal Samsungy. Nejake dalsie navrhy okrem S7 Edge ?
Dakujem
Asi najhorucejsi kandidat je pre mna zatial Galaxy S7 Edge, aj ked je tazke zohnat nejaky iny okrem zlateho, ktory sa mi nepaci. S8 je uz prilis draha. Cenovo by som chcel nieco, co by vyslo na bazosi do 400 eur.
Otvoreny som aj inym znackam, ale vacsinou som mal Samsungy. Nejake dalsie navrhy okrem S7 Edge ?
Dakujem
Re: Zniceny Note 4, za co ho vymenit ?
Mi Note2?
LG G6, Meizu Pro 6 Plus, Huawei P10, ale tiež som za S7 Edge.
Da sa u nas reklamovat samsung kupeny v nemecku ? Priamo niekde v samsumgu ?
Co si sa docital v reklamacnom poriadku na Samsung stranke?
Spotrebiteľ môže uplatniť svoje nároky z vád výrobku v ktoromkoľvek z autorizovaných servisných stredísk, ktorých adresy mu boli poskytnuté predávajúcim alebo výrobcom.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak potom co na tom nechapes?
...za note 7 FE 
Nic, padlo z toho ajtak. Vyslo najavo, ze ten telefon dostal chalan od otca, no on chce radsej peniaze tak sa ho snazi predat, a preto nema blocek.
Note 7 FE by som bral hned. Len ako sa k nemu dostat za dobry peniaz
.. na ebay ho predavaju za 700-800
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2017, 12:17)
kupil som eda s7 edge, zatial spokojnost
Note 7 FE by som bral hned. Len ako sa k nemu dostat za dobry peniaz
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2017, 12:17)
kupil som eda s7 edge, zatial spokojnost