Frajerka caka zasnuby na dovolenke - ako ju nezranit?
Frajerka caka zasnuby na dovolenke - ako ju nezranit?
Chalani, idem s frajerkou na dovolenku a naznacila mi, ze by to bolo idealne miesto na zasnuby.
Lenze ja take teraz nechcem riesit - ako to vyriesit, aby som ju nezranil?
Bude cakat az do konca a potom bude velmi sklamana... Radsej jej to hned povedat? Nebude mat potom pokazenu celu dovcu?
Ach jaj, zeny...
Lenze ja take teraz nechcem riesit - ako to vyriesit, aby som ju nezranil?
Bude cakat az do konca a potom bude velmi sklamana... Radsej jej to hned povedat? Nebude mat potom pokazenu celu dovcu?
Ach jaj, zeny...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Frajerka caka zasnuby na dovolenke - ako ju nezranit?
jasne ze si pokazis dovo. radsej si pokaz len 1den. a ak je nornalna co verim ze je, tak sa potom porozpravate a pochopi ze to musi byt obojstranne 
-
Andi_Cibula
Addict
Povedať hneď teraz. Ak bude robiť scény - zlá frajerka.
Ešte stále máš čas a môžeš ísť na dovolenku s novou frajerkou. 
Ja som mal to iste. Nejak mi naznacila, ze caka prstienok, ze bude potesena. Dosla dovolenka, nic, v polke dovolenky sa pyta a som jej povedal, ze ja fakt nemam ziadny prsten. Smutna, sklamana, ze ona to cakala, druha lolka dovolenky miernr pokazena. O rok dovolenka opat, ale uz som jej vopred povedal, ze prsten na dovolenke nebude, aby ho necakala a nebola sklamana. Vysvetlil som jej, ze prsten bude, ale nie teraz, ze tak o rok, ze to musim chciet aj ja a ze ja to sice chcem, ale az neskor. Ciastocne pochopila, aj ked sa obcas opyta este, ze preco nie teraz, ze ci mi ma utiect. Tak jej odpoviem - kto si pocka, ten sa docka 
Urcite jej vsak naznac alebo rovno povedz, ze prsten na dovolenke nebude.
Urcite jej vsak naznac alebo rovno povedz, ze prsten na dovolenke nebude.
A prečo jej ho nedáš? Veď nejde o nič záväzné v zmysle, že do roka musí byť svadba. Priateľku to poteší. Samozrejme, ide o to, či to s ňou myslíš naozaj vážne.
tak lebo zasnubny prsten za 3 kila sa novej neveste nemusi pacit a potom ho predat nemusis za rovnaku cenu? 
To sú veci, ktoré sa dajú odhaliť (aký sa jej páči). A cena, ktorú do toho chce niekto vraziť, je tiež individuálna. V neposlednom rade sa dá prsteň vždy dodatočne aj vymeniť (problém môže byť odhadnúť veľkosť, najmä, ak partnerka bežne prstene nenosí), takže nie je to žiadna tragédia.
Zasnubny z bieleho zlata kupi v pohode od 60 eur, nemusi kupovat s diamantom co stoji 11000 eur. Tym ale netvrdim, ze ma kupit najlacnejsie, len som chcel poukazat, ze tie ceny zacinaju na ludovej urovni.
To mi pripomenulo jeden vtip - nikdy si nezavazuj snurky v Parizi 
Ale pokial caka, ze ju poziadas o ruku a ty to nechces, tak jej to povedz rovno. Aspon to do dovolenky nejak rozdycha a budete mat prijemnejsi pobyt.
Ale pokial caka, ze ju poziadas o ruku a ty to nechces, tak jej to povedz rovno. Aspon to do dovolenky nejak rozdycha a budete mat prijemnejsi pobyt.
Však áno, na to som narážal aj ja. Ale ak je autor témy presvedčený o tom, že NIE, tak určite by som to povedal čím skôr a nie v strede dovolenky, ako bolo naznačené. Ak si ju teda nechce pokaziť.heker napísal:Zasnubny z bieleho zlata kupi v pohode od 60 eur, nemusi kupovat s diamantom co stoji 11000 eur. Tym ale netvrdim, ze ma kupit najlacnejsie, len som chcel poukazat, ze tie ceny zacinaju na ludovej urovni.
-
Grim
Darca
Povedz jej, že chceš, aby to pre ňu bolo prekvapením...a na dovolenke by to čakala...takže tam ho nedostane. 
Presne. 
Niekedy poobede v Tescu na samoobslužných ju pekne prekvap.
Ale bez srandy, asi najlepšia rada v tejto téme.
Niekedy poobede v Tescu na samoobslužných ju pekne prekvap.
Ale bez srandy, asi najlepšia rada v tejto téme.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak ten obrázok ma dostalmelonSVK napísal:To mi pripomenulo jeden vtip - nikdy si nezavazuj snurky v Parizi