Zdravím páni
Som trochu zúfalý
V práci tlačíme celkom dosť farebných vecí, ako vizualizácie a podobne a mne sa akosi nedarí dosiahnuť ostrý výtlačok. Na monitore vyzerá vizualizácia krásne ostrá, ale akonáhle ju vložím cez indesign do nejakého layoutu a stranu vytlačím, obrázok je proste neostrý (nerobí to len pri indesigne, robí to prakticky vzdy, je jedno, či tlačím priamo z photoshopu, alebo z PDF, alebo ako)
Vizualizácie mám myslím v dostatočnom rozíšení (šírka 3500px pri 300DPI, obrázok o veľkosti cca A5), tlačím to na 120g papier určený pre laserové tlačiarne, tlačiareň je Canon imageRUNNER ADVANCE C3320i
Neviete, kde môže byť zakopaný pes?
Trávim veľa času pri dolaďovaní detailov pri postprodukcii a výsledný produkt je zlý
Ďakujem
/prípadne ak by bol niekto ochotný poskytnúť nejaký svoj overený obrázok, ktorý by som mohol skúsiť vytlačiť, aby som overil, či je chybný zdroj, alebo je nejaký problém pri tlači, bol by som vďačný
Neostrá tlač
Re: Neostrá tlač
Skusal si na inej tlaciarni? Nemas pri tlaci nastaveny daky zoom? Co napriklad PDF subory s ciarami, napriklad, dake architektonicke alebo strojarske PDFka, neskusal si dake?
-
nejakymarko
Addict
Čiary to práveže tlači pekne a ostro
Čo sa týka inej tlačiarne, nemám to teraz kde skúsiť, vyskúšam v pondelok. Ale nejde mi to do hlavy, keď som niekedy tlačil veci externe, nikdy mi neprišli nekvalitné
Čo sa týka inej tlačiarne, nemám to teraz kde skúsiť, vyskúšam v pondelok. Ale nejde mi to do hlavy, keď som niekedy tlačil veci externe, nikdy mi neprišli nekvalitné
Ukaz, co znamena byt neostre... Ak to mozes porovnat s tymi ciarami, bolo by to super..
-
nejakymarko
Addict
Skúsim spraviť nejaký výtlačok a odfotit
Ak ciary tlaci rovne a ostre, tak neviem co myslis pod neostrou tlacou.