emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Dobrý a výstižný song od Suverena k aktuálnej téme..
Neobjektívnosť je u nich štandard. Keď plot stavia Orbán tak je ako Hitler aj keď chráni vonkajšie hranice, čo je povinnosťou krajiny, keď stavajú Rakúšania tak to je nič, to je normálne aj na vnútorných, vraj otvorených hraniciach schengenského priestoru. To nikomu vôbec nevadí, to je ok.
Vždy sú tí rovní a tí rovnejší. Diskriminujú aj nás, vraj rovnocennú krajinu - obmedzenia dopravcov, diaľničné poplatky, regulovanie cezhraničného podnikania.
Ako bonus nám federálna vláda EU nanúti hocičo, len tak, lebo solidarita, samozrejme len vtedy a tam kde to vyhovuje im.
Celkovo aj sa nami zaobchádzajú ako s členskou krajinou druhej kategórie, oni sú tí rovnejší.
Vždy sú tí rovní a tí rovnejší. Diskriminujú aj nás, vraj rovnocennú krajinu - obmedzenia dopravcov, diaľničné poplatky, regulovanie cezhraničného podnikania.
Ako bonus nám federálna vláda EU nanúti hocičo, len tak, lebo solidarita, samozrejme len vtedy a tam kde to vyhovuje im.
Celkovo aj sa nami zaobchádzajú ako s členskou krajinou druhej kategórie, oni sú tí rovnejší.
Nech sa obcania Slovenska sami rozhodnu ci chcu aby zo svojich dani podporovali ekonomickych utecencov z Afriky a Blizkeho vychodu. Napisem to uplne narovinu- nemam k ich povodnym kulturnym vzorcom spravania ziaden pozitivny vztah a radsej by som tie ich "chodiace stany" viackrat tu nevidel, vyzera to nazivo otrasne. Skupina bradáčov a za nimi "cierne plachty" ako v nejakom surealno-hororovom filme.
Napisem to tu na rovinu- nemam k ich "kulturnym" vzorcom spravania ziaden pozitivny vztah a radsej by som tie ich "hole hlavy" viackrat tu nevidel, vyzera to nazivo otrasne. Skupina holych hlav a medzi nimi vyzrate brucha ako v surealno-hororovom filme.gogo956 napísal:Napisem to uplne narovinu- nemam k ich povodnym kulturnym vzorcom spravania ziaden pozitivny vztah a radsej by som tie ich "chodiace stany" viackrat tu nevidel, vyzera to nazivo otrasne. Skupina bradáčov a za nimi "cierne plachty" ako v nejakom surealno-hororovom filme.
co ak tu nechcem ani jednu skupinu, pretoze obe su bezpecnostne riziko?
nebolo by vhodne prvu skupinu prijat iba po doslednom prevereni, takze by zostalo dostatocne mnozstvo zdrojov na vysporiadanie sa s druhou skupinou?
nebolo by vhodne prvu skupinu prijat iba po doslednom prevereni, takze by zostalo dostatocne mnozstvo zdrojov na vysporiadanie sa s druhou skupinou?
Jedna skupina sa tu narodila a vyrastala a má plne pravo tu žiť a robiť čokolvek ak im to umožňuju zákony. Druha skupina nema žiaden vzťah ku kultúre ani k národu a to nehovorim k povodnym obyvatelom, plus beruc do uvahy tieto a iné faktory vždy to je len na povodnych obyvateloch či medzi seba prijmu cudzi element a budu tak moct vidieť či sa prisposobi alebo bude robit bordel a cicať štát (teda aj ich samotnych).
Holá hlava a obezita sú možno tvoje fóbie, ale nie "kultúrne vzorce správania".jackb napísal:Skupina holych hlav a medzi nimi vyzrate brucha ako v surealno-hororovom filme.
Jedine, že by si chcel podnecovať k nenávisti alebo k obmedzovaniu práv a slobôd, voči skupine osôb, pre ich domnelé politické presvedčenie..
a sme naspat pri potkanovi a konovirebuss napísal:edna skupina sa tu narodila a vyrastala a má plne pravo tu žiť a robiť čokolvek ak im to umožňuju zákony.
vid obrazok-AA- napísal:Holá hlava a obezita sú možno tvoje fóbie, ale nie "kultúrne vzorce správania".
-
Solo_Kamen
King
jackb, ak by tvoj argument platil (nie, neplatí), tak potom sú toto moslimské "kultúrne vzorce správania".
Komentár končí po pol minúte, originál videa je asi už nedostupný.
EDIT: trafená hus zagágala?

Komentár končí po pol minúte, originál videa je asi už nedostupný.
EDIT: trafená hus zagágala?
Nehovoriac o tom, ze ista skupina stale zije v stredoveku, ale uz su o cosi pokrokovejsi, uz sa nemusia prebijat cez nase hrady, ktore sa tu budovali pred vpadmi turkov cez nase uzemie.
skupina kotlieb zije v praveku, kde najvacsie telo a najmensi rozum znamenaju vsetko.
BH, nezacinaj prosim s nasimi hradmi a nasim uzemim. nemozes na istotu tvrdit, ze tvoji predkovia neboli pri Viedni za Tokoliho a jeho Uhorske vojsko
Beardie, ved o tom su tie kvoty - o skontrolovani a naslednom odmietnuti, ked kontrolou neprejdu.
BH, nezacinaj prosim s nasimi hradmi a nasim uzemim. nemozes na istotu tvrdit, ze tvoji predkovia neboli pri Viedni za Tokoliho a jeho Uhorske vojsko
Beardie, ved o tom su tie kvoty - o skontrolovani a naslednom odmietnuti, ked kontrolou neprejdu.
to sa nedeje, vies to
viem. a uz treti rok som za prisne kontroly a neziaduce osoby, pre tych, ktori neprejdu kontrolou
- dotycni moslimovia mali tiez uplne vyholene hlavyjackb napísal: Napisem to tu na rovinu- nemam k ich "kulturnym" vzorcom spravania ziaden pozitivny vztah a radsej by som tie ich "hole hlavy" viackrat tu nevidel, vyzera to nazivo otrasne. Skupina holych hlav a medzi nimi vyzrate brucha ako v surealno-hororovom filme.
a aj napriek tomu, ze vies, ze ziadne neexistuju, si za neustaly import nepreverenych ludijackb napísal:viem. a uz treti rok som za prisne kontroly a neziaduce osoby, pre tych, ktori neprejdu kontrolou
nie. som za prisne kontroly kazdeho, kto chce poziadat o azyl. ci je z Ukrajiny, alebo Bangladesu. ak sa pride na dovod, pre ktory mu nemoze byt azyl udeleny ma dostat persona non grata a byt prepraveny tam odkial prisiel.
to sa s neustalym importom nevylucuje
ty vies, ze chcem aby sa toto selektovanie vykonavalo na kontaktnych miestach na juhu Europy a ked sa podari diplomaticky dohodnut s krajinami v stave obcianskej vojny tak kludne aj v Libyi a Syrii
Znovu sa pytam: preco by mali obcania Svk suhlasit s prijimanim ekonomickych imigrantov s mimoeuropskymi korenmi?