Dobrý deň. Prosím o pomoc. Mám tlačiareň Epson Stylus DX 4000. Chcem vytlačiť foto. Obrázok otvorím v programe
Microsoft Office Picture Manager, dá tlačiť a zobrazí sa mi upozornenie, že nie je možné vytlačiť obrázok. Skúšal som obrázok otvoriť aj vo Windows Photo Viewer a dať tlačiť, ale bez úspechu. Vo Worde a v Coreli tlač funguje. Mám OS Windows 7 64bit. Poraďte prosím, ako vytlačiť obrázky. Ďakujem
Tlač obrázkov
Re: Tlač obrázkov
Neuvazoval si pouzivat program ako je IrfanView alebo ACDsee? IrfanView je zadarmo, v sk/cz jazyku (nutne si jazyk stiahnut z ich stranky).
Tvoj problem bude vo Windowse alebo ovladacoch k tlaciarni, skor by som to videl v poskodeni dakej casti Windowsu a tam by najskor pomohlo preinstalovanie.
Tvoj problem bude vo Windowse alebo ovladacoch k tlaciarni, skor by som to videl v poskodeni dakej casti Windowsu a tam by najskor pomohlo preinstalovanie.
Teraz som vyskúšal SFC /scannow a nič nenašlo.
SFC testuje len chranene systemove subory - potrebne DLL kniznice.
Tlač funguje vo Worde, v Coreli a aj z webových stránok. Len z uložených obrázkov nie. Čo by mohlo chýbať, aby som nemusel preinštaľovávať?
Skús si to vytlačiť cez PDF printer alebo podobne ,ulož v inom formáte a potom skús tlač.
Funguje farebna tlac? Skusal si ten IrfanView alebo XnView?
Prip. skus aktualizovat alebo preinstalovat len ovladace k tlaciarni.
Prip. skus aktualizovat alebo preinstalovat len ovladace k tlaciarni.
Farebná tlač funguje. Nepomohlo ani preinštaľovanie ovládača tlačiarne. Pri prevode obrázku do PDF tlač ide, len sa nedá vytlačiť foto na rozmer fotopapiera.