Rezervacia cez booking.com
Re: Rezervacia cez booking
neviem sa preklikat k infolinke. napises mi cislo?
Slovensko
+421 2 686 226 40
Česká republika
+420 2 390 18 307
pripadne Mezinárodní Genius zákaznická linka:
+44 20 3684 7925 (v AJ)
je mozne, ze teraz cez vikend je podpora len v anglictine, ale cez pracovne dni a casy je aj v CZ/SK
+421 2 686 226 40
Česká republika
+420 2 390 18 307
pripadne Mezinárodní Genius zákaznická linka:
+44 20 3684 7925 (v AJ)
je mozne, ze teraz cez vikend je podpora len v anglictine, ale cez pracovne dni a casy je aj v CZ/SK
Blokacia trva mesiac. Pockaj teraz do 2. augusta a potom zavolaj na podporu do Bookingu, ak ti nepridu.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiez zalezi od banky ako rychlo to pripisu naspat na tvoju kartu.
To nezalezi od banky, banka s tym nema nic. Kto s tym nieco ma, tak to je vydavatel karty (Visa, Mastercard a i.).
Volala som na booking a chceli odo mna poslat vypis z mojho uctu o platbe/ blokacii.
Som zvedava, ci pridu zajtra (02.08.) a uvolni ich vydavatel karty (VISA) alebo ci to budem musiet riesit s hotelom, resp. bookingom. Zachvilu idem na dovolenku, tak dufam, ze do piatku sa to vyriesi.
Som zvedava, ci pridu zajtra (02.08.) a uvolni ich vydavatel karty (VISA) alebo ci to budem musiet riesit s hotelom, resp. bookingom. Zachvilu idem na dovolenku, tak dufam, ze do piatku sa to vyriesi.
To je zaujimave. To ti blokol hotel a zabudol odblokovat. Posli to do Bookingu, budu penalizovat hotel.
Re: Rezervacia cez booking.com
Ja som tiež teraz rušil rezervaciu a mal som zablokovanu sumu za 1 noc a asi do mesiaca to odblokovali
Tak co, pohla sa ta blokacia alebo ti ju stale nevratili?
Stale mi ju nevratili. Na vypise to vyzera ako platba, nie ako blokacia.. No pockam, co mi odpisu z bookingu. Nic ine mi nezostava.
Tak to skôr vypadá ako storno poplatok.
Si si istá že v podmienkach to storno nebolo?
Na booking si častokrát aj 3 ponuky na jednu izbu, bezplatné storno, poplatok za storno a pobyt bez možnosti vrátenia peňazí.
Keď máš problém naklikať infolinku...či nie je problém aj inde
Na booking si častokrát aj 3 ponuky na jednu izbu, bezplatné storno, poplatok za storno a pobyt bez možnosti vrátenia peňazí.
Bezplatne storno je uvedene aj v maile, ktory pride ako potvrdenie objednavky. A je to uvedene aj pri storne, treba skusit pozriet mail.
nerob zo mna idiota.baldorex napísal:Tak to skôr vypadá ako storno poplatok.
volala som na booking a aj tam mi potvrdili, ze storno bolo zadarmo. a samozrejme, mam to napisane aj v mailoch..
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2017, 0:05)
prave mi napisali z bookingu, ze hotel chce moje bankove data, aby mi vratili peniaze.
takze sa mi aspon osvedcil pozitivne servis bookingu.. a moze sa ist na dovolenku