Game of Thrones - Seriál
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Game of Thrones - Seriál
prave som cital, ze hackeri ukradli HBO 1,5TB obsahu vratane zvysnych casti 7 serie GoT, Ballers a inych projektov. Ballers su uz "dostupne" a na GoT sa caka
Vyzera to tak ze hackeri to chcu najskor sami pozriet az potom to uploadnu. 
A ušli vôbec tie diely?
Určite uniklo aj GOT? Lebo si pamätám, že minimálne raz uniklo asi 5 častí, a to ešte v ten deň, keď sa o tom objavili správy, to bolo na nete.
Už som videl že zverejnili štvrtú časť v rôznych kvalitách(aj keď slabých), ale po chvíli vždy zmizli. Ale scenár na štvrtú nemažú 
Asi to boli fejky.
na piratoch uz je 4.cast, no kvalita ripu je slaba
na primewire bodka ag je ta 4. epizoda už pár hodín v HD kvalite, aj som ju už pozrel a fuuuu
Spoiler
konečne vidno kam šiel budget na CGI.
Akonáhle Jamie spomenul scorpion a Bron sa ujal z toho strieľať tak som si myslel že v tej epizode zomrie, lebo však Drogona nemôžu v tejto fáze seriálu zabiť. Začína to byť celkom zaujímavé.
Akonáhle Jamie spomenul scorpion a Bron sa ujal z toho strieľať tak som si myslel že v tej epizode zomrie, lebo však Drogona nemôžu v tejto fáze seriálu zabiť. Začína to byť celkom zaujímavé.
Na torrentoch som našiel len takú slabšiu kvalitu, už ten deň navyše vydržím.
Oproti predošlým rokom je to už teraz o dosť lepšie.
Tie neodvysielané časy zrejme unikli, ináč by štvrtá časť nemohla byť, veď budú to dávať v pondelok ráno.
Ale z free torrentov by som veľmi neťahal, keď aj nahodia všetky časti je to dosť riskanté.
Štvrtá časť asi najlepšia vôbec za celý seriál. Toto treba, brutálne akcie, nech to ide do predu rýchlo, nie naťahovať všetko do nekonečna. No, mohlo by sa to už takto poriadne rozbehnúť.
Tie neodvysielané časy zrejme unikli, ináč by štvrtá časť nemohla byť, veď budú to dávať v pondelok ráno.
Ale z free torrentov by som veľmi neťahal, keď aj nahodia všetky časti je to dosť riskanté.
Štvrtá časť asi najlepšia vôbec za celý seriál. Toto treba, brutálne akcie, nech to ide do predu rýchlo, nie naťahovať všetko do nekonečna. No, mohlo by sa to už takto poriadne rozbehnúť.
Suhlasim. toto bol vynikajuci diel.
Spoiler
aj ked po knihach mam Jamieho rad a bol by som rad keby to prezil
Spoiler
ja to vseobecne nadsenie z posledneho dielu nezdielam. ten reunion starkov je riadne neemotivny, z briana je celkom retard, john snow a khaleesi len plkaju o nicom a ta zaverecna scena mozno bola technicky ok, ale aky to vobec malo zmysel? uplne nelogicka bitka.
V podstate máš pravdu, ale aj tak sem s dalšiou časťou!M142 napísal:Spoiler
ja to vseobecne nadsenie z posledneho dielu nezdielam. ten reunion starkov je riadne neemotivny, z briana je celkom retard, john snow a khaleesi len plkaju o nicom a ta zaverecna scena mozno bola technicky ok, ale aky to vobec malo zmysel? uplne nelogicka bitka.
-
twardykamen
Medium Professional
Ten4. diel je pekne stupidny.Zmarneviela sa to.CGI na ukor logiky.
Spoiler
Drak vsetko spali ale voz ostane?navyse preco tam bol odrazu voz.jaimy jazdi v 10 cm vode po brehu zhodia ho a pada do 20m hlbky WTF.
ale no tak, také detaily si nevšímaj, lebo budeš mať zo seriálu kkt
V rozprávkach je možné všetko, to preto.
-
R1k1nko
Darca
Spoiler
neviem co sa vam napaci aj tak je to zatial TOP serial co asi je, bol .... riesite veci
... mna by skor zaujimalo preco zobrala len jedneho draka a kde nechala dalsich 2 ??? preco to ma viac sere?!?! ,,, nie to ze nepodstatne zautocila ...
No, necital som knihu...ale z toho, co tak dedukujem, tak ono aj tohto najvacsieho "bujaka" treba riadit a "naznacit" mu kedy a co ma nicit (ako, to celkom neviem, nikdy som na drakovi nejazdil),cize keby tam vypusti dalsich dvoch len tak navolno, asi by spravili medvediu sluzbu a neriadeni by to tam kosili hlava nehlava, aj svojich. A potom je tu este jeden prozaickejsi dovod...jeden vyjde na efekty lacnejsie ako trajaR1k1nko napísal:Spoiler
neviem co sa vam napaci aj tak je to zatial TOP serial co asi je, bol .... riesite veci... mna by skor zaujimalo preco zobrala len jedneho draka a kde nechala dalsich 2 ??? preco to ma viac sere?!?! ,,, nie to ze nepodstatne zautocila ...
-
guess.whoo
Redeemer
Spoiler
nechapem preco riesite hlbku vody? ved na mnohych miestach v riekach ci jazerach je na zaciatku plytka voda a potom moze byt zráz. Dalsi draci su mozno na misii inde v piatej casti