Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
na dodge-club.net si znacku nechal viditelnu a tu nie, preco?robo1152 napísal:včera doplnený Passat o niečo viac extravagantnejšie, zatiaľ celkom príjemné vozenie
Neviem, asi som vybral zlu fotku z miniatur
vobec som si to neuvedomil 
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak konečne som sa aj ja dočkal, nieje to žiadna výnimočnosť, ale ja som spokojný.
Gratulujem, vela kilometrov bez nehod! Nakoniec nemali oranzovu s ciernou strechou? Hoci cakat do konca roka by sa ani mne nechcelo 
-
spojka13
Darca
no mali by, ale pravdepodobne, až v decembri... na tejto farbe aspoň prach nebude vidno...
Ano, poznam. Pri tomto argumente sa časom z toho stane "cez tento prach ani farbu nie je vidno" 
-
spojka13
Darca
hlavne, že teraz vyzerá ako Dalmatínec s červenými fliačikmi, krvavé fľaky od hmyzu po celej kapote... ale dnes som kúpil sprej na odstránenie. umyť ho pôjdem až po víkende, idem na Grape, tak tam ho zadrbem...
-
Hotwire
Addict
Jak zeby sa nebolo cim chvalit, ved je to paradny offroad.
Lepšie sa škaredo viezt ako ísť pekne pešo
-
Andi_Cibula
Addict
Dobrá voľba. Tiež som ich pár kúskov v okolí obzeral, ale žiaden vhodný stavom a cenou pre mňa v čase keď som si kupoval svoje.
-
Grim
Darca
Aspoň si sem dal svoje auto. Hlavne že ty si spoko. Ja som začínal na Daewoo Tico.
Dodosnv - myslím, že tá Ochcávka 1, ktorú si ešte zvažoval, by bola lepšia voľba. Samozrejme nemyslím konkrétne tú z Áčiek...
Octávku pozeral kamarát, ja som chcel niečo malé a hlavne jednoduchéPilifo napísal:Dodosnv - myslím, že tá Ochcávka 1, ktorú si ešte zvažoval, by bola lepšia voľba. Samozrejme nemyslím konkrétne tú z Áčiek...
No Ochcávka 1 tiež nie je zrovna auto, pri ktorom by si sa mal báť, že ti odíde adaptívny podvozok alebo ovládanie infotainmentu 
legenda ktorá jazdi ešte dnes a nespôsobila žiadnu dopravnú nehodu
minusy:
zhrdzavené podbehy
nemá posilovač , airbag, abs, esp , central , v zime klima , v lete sauna
v tej dobe sa to ešte tak nezisťovalo ale auto ma zvaranú strechu suma sumarum bolo na streche , karoseria je vraj posunutá
plusy:
odvezie - privezie vrámci mesta
cena 120 000 -SK
minusy:
zhrdzavené podbehy
nemá posilovač , airbag, abs, esp , central , v zime klima , v lete sauna
v tej dobe sa to ešte tak nezisťovalo ale auto ma zvaranú strechu suma sumarum bolo na streche , karoseria je vraj posunutá
plusy:
odvezie - privezie vrámci mesta
cena 120 000 -SK
Pekná, garážovaná či len vonku ? lebo ako fakt pekný stav bez hrdze na prvý pohľad 
vonku , zadne dvere pregitované , ten čierny pás to kryje dieru