Romovia na Slovensku
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
Aký dokaz by ťa presvedčil o tom, že cigáni sú problematickou skupinou obyvateľstva ?
Samozrejme ignorovať, ked sa nezmožeš ani na odpoved na základne otazky, ktore by jasne preukazali že si len obyčajný trol slash SJW, ktorý sa ani nezamýšľa nad iným názorom než tým ktorý si si nasral do hlavy.
Vidíš aspon jaky si ignorant na tu otazku som aj odpovedal, no ale s takými ludmi ťažko.
Vidíš aspon jaky si ignorant na tu otazku som aj odpovedal, no ale s takými ludmi ťažko.
Maj aspon nejakú guráž a odpovedaj alebo si nadalej preukazuj ze si len idiot, ktorý to tu zasiera už pekne dlho. K tomu som sa radšej nevyjadroval ale ked si to vytiahol; Máš tu už peknú reputáciu, (hlavne v tejto téme), takže absurdnosť tvojej psychickej osobnosti nejdem rozoberať. Každý kto sa aspon snažil nejak vysvetliť tvojej nadutosti problém, a jak sa veci naozaj majú, už dávno pochopil, že zahadzovať sa s takými pochybnými trolmi (slniečkarmi, SJWs, vyber si) nema ale že absolutne žiaden význam.rebuss napísal:A ešte naposledy, ked už maš taku neskutočnú potrebu zasierať vlákno tvojimi absurditami, ktoré sa ani z dialavy nepribližujú realnym skutočnostiam a vyjadrovať sa k veciam ktorým absolútne nerozumieš, a nevieš/nechceš ich vstrebať, tak by si nam mohol povedať,
z čoho to pramení? čo tým chceš dosiahnuť? a či si si vedomý, že zastieraním vecí a bagatelizovaním faktov a nepomenovávaním skutočností pravým menom sa ešte nikdy nič dobre nedosiahlo.
Cigáni ako celok nie sú, je ich dajme tomu 400 000. Chceš tvrdiť, že všetci sú problematickou skupinou obyvateľstva? Asi ťažko. Potom neviem o akých cigánoch hovoríš. Hovoriť potom možno len o špecifických komunitách, kde sú koncetrovaní sociálne slabé skupiny. Ale ani to nie je homogénna skupina, už sme to tu takisto riešilo. Ani v tej osade nie sú všetci "zlí."Andi_Cibula napísal:Aký dokaz by ťa presvedčil o tom, že cigáni sú problematickou skupinou obyvateľstva ?
rebuss: Nebudem reagovať na tvoje primitívne "predpoklady" a veci vycucané z prsta, už si jednoducho vážim svoj čas. Nie som platený, takže nebudem riešiť a reagovať na každý nezmysel, ktorý tu kto vygrcá.
Znova kladiem otázku a dúfam, že na ňu už odpovieš. Stačí pár slov.
Asi vieš o pozadí daného incidentu viac ako my, keď tu bľaboceš čosi o cigánskom rasizme. Vieš preukázať tento motív? Že chalan bol napadnutý na tomto základe?
A úplne nechutné je, že si akurát pripomíname rómsky holokaust a individuá ako ty, šíria po internete tieto nenávistné a rasistické myšlienky.
Môžeme ísť takto dookola, mne to nerobí problém, alebo to rovno nahlásim nech sa premaže ten balast.
Opakovane špeciálne poslednýkrát pre teba, na tu otazku som odpovedal.
Ked ta tak silno zaujíma ten jeden incident ktorého sa tak urpútne držíš, tak si pozri reportáž na stv, čítaj si články, net je toho už plný (a to sa musel ozvať jeden človek).
Podalsie sa začni vyjadrovať normálne ak chceš nejako diskutovať, taktika "grcania" a "omačky", "výmysly", bla bla, na mna neplatí. Tým len preukazuješ, že danému problému nerozumieš, fakty bagatelizuješ/ignoruješ, tak presne ako tomu je pri migrantoch z Blízkeho Východu a afriky. Pasuješ sa za odborníka na rómsku otázku, ako keby sme my nevedeli o čom rozprávame, no pritom o tom vieš hovno.
Ďalej,
Ak v tomto chceš pokračovať, tak mi odpovedz na tie otázky.. alebo stručne iba na tuto jednu: Akú motiváciu vidíš v tom neustálom obhajovaní a ospravedlňovaní výtržností, trestných činov, inej mentality, a rasovo motivovaných útokov zo strany cigánov?
Ak si budeš stále mlieť svoje, tak to môžeme utnúť, tiež som už absolvoval pár takýchto trol/SJW-diskusii a už to prestáva byť sranda.
Opakovane špeciálne poslednýkrát pre teba, na tu otazku som odpovedal.
Ked ta tak silno zaujíma ten jeden incident ktorého sa tak urpútne držíš, tak si pozri reportáž na stv, čítaj si články, net je toho už plný (a to sa musel ozvať jeden človek).
Podalsie sa začni vyjadrovať normálne ak chceš nejako diskutovať, taktika "grcania" a "omačky", "výmysly", bla bla, na mna neplatí. Tým len preukazuješ, že danému problému nerozumieš, fakty bagatelizuješ/ignoruješ, tak presne ako tomu je pri migrantoch z Blízkeho Východu a afriky. Pasuješ sa za odborníka na rómsku otázku, ako keby sme my nevedeli o čom rozprávame, no pritom o tom vieš hovno.
Ďalej,
Véľmi slabý odvar pokusu o argument. Ako vieš s istotou povedať, že tam všetci nie sú zlí? Robil si prieskum? Ako vlastne definuješ "zlí"? Čo už je a čo nie je (v ich prípade) pokladané za zlé? Celý tento blud je postavený na tých "údajných" pár percent, ktorí nie sú jak zvyšok, ale nastáva otázka čo s tou druhou skupinou? Vyhovoriť sa na existenciu tej prvej nie je riešenie, a velmi nepochodí, čiže ďalej osvedčená taktika bagatelizovať? Čo iné ostáva, však..Ale ani to nie je homogénna skupina, už sme to tu takisto riešilo. Ani v tej osade nie sú všetci "zlí."
Ludia jak ja poukazujú na fakty a realitu, ktorá sa deje denodene aj navonok tej peknej bublinky v ktorej si ty zamorený až po členky. Poukazujeme na cigánsky rasizmus a rasovo motivované útoky "rómskeho" etnika.individuá ako ty, šíria po internete tieto nenávistné a rasistické myšlienky.
Ak v tomto chceš pokračovať, tak mi odpovedz na tie otázky.. alebo stručne iba na tuto jednu: Akú motiváciu vidíš v tom neustálom obhajovaní a ospravedlňovaní výtržností, trestných činov, inej mentality, a rasovo motivovaných útokov zo strany cigánov?
Ak si budeš stále mlieť svoje, tak to môžeme utnúť, tiež som už absolvoval pár takýchto trol/SJW-diskusii a už to prestáva byť sranda.
Logicky sa držím neho, lebo od neho sa odvíja terajšia diskusia a tvoje pochybné závery. Zjavne máš tie reportáže a články naštudované, tak už mi konečne odpovieš? Bol tam rasový motív? Ja som dnes len zachytil čosi náhodne v správach, kde sa hovorilo o tom, že sa zastal akéhosi dievčaťa, čo to bol dôvod pre hentú partičku gerojov.Ked ta tak silno zaujíma ten jeden incident ktorého sa tak urpútne držíš, tak si pozri reportáž na stv, čítaj si články, net je toho už plný (a to sa musel ozvať jeden človek).
To je realita vyplývajúca z rôznych sociálnych sond a výpovedí ľudí. Je smiešne, že človek ako ty zrazu požaduješ prieskumy a štúdie, hoci vaša mentálna sorta hádže percentami ako sa jej zmyslí. Do tejto témy som naposielal x zdrojov, na základe ktorých som tu čosi tvrdil.Véľmi slabý odvar pokusu o argument. Ako vieš s istotou povedať, že tam všetci nie sú zlí? Robil si prieskum?
Poukazovať na konkrétne fakty a konkrétne prípady je fajn, čo nie je fajn, je kolektívne posielanie do plynu, strieľanie a celkovo zovšeobecňovanie, ktorého sa ľudia ako ty dopúšťajú - zovšeobecňovania na základe jedného znaku, a to teda príslušnosti k istému etniku. Práve kvôli tomuto zmýšľaniu si dnes pripomíname čosi ako holokaust.Ludia jak ja poukazujú na fakty a realitu
Opäť zovšeobecňujúce predpoklady. Inak, nikdy som žiadne konkrétne trestné činy a rasovo motivované útoky nikoho neobhajoval.Akú motiváciu vidíš v tom neustálom obhajovaní a ospravedlňovaní výtržností, trestných činov, inej mentality, a rasovo motivovaných útokov zo strany cigánov?
-
Solo_Kamen
King
Z cigánskym rasizmom mám niekoľko skúseností, hlavne, keď mi nadávajú na parkovisku do lakomých gadžov alebo sú agresívni, keď chcem aby mi zmizli z očí a nepokúšali sa mi predávať kradnuté veci. Posledný rok sa to našťastie nestalo, pretože s nimi konečne buď polícia alebo niekto spravil poriadok. Na svojich "stanovištiach" sa už nevyskytujú.hughito napísal: Asi vieš o pozadí daného incidentu viac ako my, keď tu bľaboceš čosi o cigánskom rasizme. Vieš preukázať tento motív? Že chalan bol napadnutý na tomto základe?
Naozaj tragické zážitky. Ja môžem zodpovedne prehlásiť, že z tých desiatok prípadov v živote, čo ma nejaký Róm alebo Rómka oslovili s týmito "produktmi" a zamietol som ich skvelú ponuku, mi nikto nezačal nadávať. Detto rôzni žobráci. Asi mám smolu alebo čo.
Inak pobavil ma tento primitívny chudáčik.
Klasická formula "mám spousty kámošů slušných Romů," ale.. a jeden stereotyp za druhým, jeden nezmysel za druhým. Ako bonus reči o vyhostení na Antarktídu, atomovkách a strieľaní. Ťažký suterén, ale viacerí sa v ňom určite nájdete, tie mentálne vzorce sú úplne rovnaké.
Inak pobavil ma tento primitívny chudáčik.
To je len tvoja fantázia. Nie od neho, ale od cigánskej férovky, s ktorou si mal tak problém a par ďalších detailov. Vždy totiž sa ti dvihne péro, keď niekto zpochybní tvoje hlúposti a nezmyselné tvrdenia typu nie všetci su zli, žiaden cigansky problem neexistuje, lebo predsa tu a tam sa maju dobre a podobné chobotiny, ktoré nijak nezodpovedajú faktom.hughito napísal:Logicky sa držím neho, lebo od neho sa odvíja terajšia diskusia a tvoje pochybné závery.
Po ďalšie (asi po 4-tý krát) na tu otazku som odpovedal. vid vyššie zhrnutie. To len ty sa nevieš odpútať od ojedinelého incidentu a pozrieť sa na problém celoplošne.
Akých ľudí?? Pracovníkov mimovládok? Alebo pochabých ochrancov ludských práv, ktorí ani neopustili svoju kanceláriu? Ty berieš tieto tvrdenia za pevný kameň, no pre mňa sú hodnovernejšie tvrdenia obetí každodenných útokov a ľudí čo žijú v blízkosti tých primitívov. Mimoto to potvrdzuje už celkový obraz o ich etniku, ktorý si tak či tak vždy vytvárajú oni sami.To je realita vyplývajúca z rôznych sociálnych sond a výpovedí ľudí.
Neviem či vôbec maš v tej bedni aspoň trocha miesta na pochopenia toho o čom sa tu celý čas točí, ale úprimne o tom pochybujem a keďže tvojej nadutosti aj vzhľadom k ideologickému presvedčeniu sa neráči si pripustiť isté reálie, lebo by to znamenalo, že si iba obyčajný bigotný fanatik, tak sa ani nebudem unúvať zasa sa opakovať a vysvetľovať, že nejde tu vôbec o spoločný znak etnika, ale o mentalitu.(...) zovšeobecňovania na základe jedného znaku, a to teda príslušnosti k istému etniku.
Tie zvyšné politologické sračky o zovšeobecňovaní (postavené na tom, že tam je pár dobrých/prispôsobených) sú len výsledkom už tak pochabého teoretického zmýšľania, ktoré má ale od praxe veľké jednotky miery, a nespôsobilosti si pripustiť, že zväčša su správaním rebríčkovo nižšie ako zvieratá (podobne ako negri v USA). Tu nikoho nezaujímajú, chod si ich rozprávať súdruhom na skúšku, možno ich budú zaujímať (ked už su za to platení).
a co nackovska ferovka? dospeli chlapi mlatit jednitlivych pubertiakov, lebo si neobliekaju to, co sa "nadradenym" paci? alebo ferovka v Nitre, kde "len kopali do hlavy"?rebuss napísal:Nie od neho, ale od cigánskej férovky
-
Solo_Kamen
King
Myslím, že sa môžeme zhodnúť na tom, že tieto "férovky" sú výsadou retardovaných ľudí všetkých farieb a veľkostí 
presne tak, ako to zrhnul Andi, v inej teme:
Andi_Cibula napísal:Niekde je idiotov viac, niekde trochu menej.
Je to priamo umerne s tym aku maju idioti podporu vo forme motivacie, t.j. penazi - socializmus konkretnej skupiny ludi...
-
Solo_Kamen
King
Peniaze za nič môžeme (ako štát) rozdávať iba do určitého momentu. A potom nastane ozdravenie ekonomky, ktoré bude omnoho brutálnejšie ako to, čo sme zažiliv rokoch 2008-2012.
No, veď nič iné tu nepíšem.Solo_Kamen napísal:Myslím, že sa môžeme zhodnúť na tom, že tieto "férovky" sú výsadou retardovaných ľudí všetkých farieb a veľkostí
rebuss: Takže to môžeme uzavrieť: priznaj si, že si bľabotal a teda nevieš odpovedať na otázku. Taktika typu: treba to "vnímať ako celoplošný problém a nie ojedinelý incident" je už len prejavom zúfalstva.
Však ty si sám aj odpovieš, tak na čo chceš diskutovať? Takisto ma baví to, ako sa za relevantné berú len negatívne skúsenosti.Akých ľudí?? Pracovníkov mimovládok? Alebo pochabých ochrancov ludských práv, ktorí ani neopustili svoju kanceláriu? Ty berieš tieto tvrdenia za pevný kameň, no pre mňa sú hodnovernejšie tvrdenia obetí každodenných útokov a ľudí čo žijú v blízkosti tých primitívov. Mimoto to potvrdzuje už celkový obraz o ich etniku, ktorý si tak či tak vždy vytvárajú oni sami.
Tak už vieme odkiaľ vietor fúka. Zvieratá, negri, atď. Si len obyčajný rasista, nič viac.(podobne ako negri v USA)
Ostatné výplody sú bezhodnotné bľabotanie, reakcia nie je potrebná.
Pri tých ľuďoch o ktorých tvrdenia sa opieraš to bola rečnícka otázka. Samozrejme, že vychádzaš iba z tvrdení ľudí tak pochabého myslenia ako máš ty sám.
Už si konečne pochopil, že som ti na otazku odpovedal? Ty si stale štekal a rozoberal hrozienka, ako to robievaš vždy.
O tvojej nespôsobilosti rozoberať vôbec cigansky problém celoplošne, nebola najmenšia pochybnosť (z mojej strany) od samého začiatku.
Bavíme sa tu o cigánskom probléme, ktorý ty nevieš vstrebať. A tie "pozitívne" skúsenosti sú okej, len do momentu kedy na nich nezačne niekto stavať svoj názor o celom etniku a na základe neho bagatelizovať väčšinovú mentalitu.
Tuším takú istú diskusiu som tu už absolvoval, ani neviem či nie s tebou, stále je to o hádzaní hrachu o stenu. Koniec koncov mňa nezaujíma názor nejakého študenta, ktorý si o cigánskom etniku čítal iba niekde na papiery a osadu nevidel ani z diaľavy. Ide tu o vyvracanie tvojich bujných výplodov, ktoré tu už pozná každý ale už nikto nema energiu na to aby na to vôbec oponoval. Si zbytočný trol
Táto konverzácia postráda zmysel.
Už si konečne pochopil, že som ti na otazku odpovedal? Ty si stale štekal a rozoberal hrozienka, ako to robievaš vždy.
Bavíme sa tu o cigánskom probléme, ktorý ty nevieš vstrebať. A tie "pozitívne" skúsenosti sú okej, len do momentu kedy na nich nezačne niekto stavať svoj názor o celom etniku a na základe neho bagatelizovať väčšinovú mentalitu.
Tuším takú istú diskusiu som tu už absolvoval, ani neviem či nie s tebou, stále je to o hádzaní hrachu o stenu. Koniec koncov mňa nezaujíma názor nejakého študenta, ktorý si o cigánskom etniku čítal iba niekde na papiery a osadu nevidel ani z diaľavy. Ide tu o vyvracanie tvojich bujných výplodov, ktoré tu už pozná každý ale už nikto nema energiu na to aby na to vôbec oponoval. Si zbytočný trol
Táto konverzácia postráda zmysel.
Neodpovedal si na otázku, len si to zahral do outu, pretože si si vedomý, že to nevieš nijako preukázať. Jediný motív, ktorý som zachytil v médiách bol ten, že chalan si zastal nejakej spolužiačky a ako "odmenu" dostal bitku na inkriminovanom videu. Ty si začal chrchliť bludy o cigánskom rasizme v kontexte daného videa, čo sa nijako nepreukázalo. Jediný, kto sa tu prejavil ako primitíny rasista, si ty.
Pripomeňme si pravidlá:
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy, sexuálnej orientácie, etnickej alebo národnostnej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá podnecuje k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, propagácia drog a zľahčovanie ich užívania, podpora terorizmu a nabádanie k extrémizmu je na fóre zakázané v príspevkoch (vrátane obrázkov a odkazov), súkromných správach a v komentároch karmy.
Porušenie tohto pravidla bude znamenať dočasné alebo trvalé vylúčenie z fóra (ban).
Tvoj príspevok vyššie nahlasujem v tomto zmysle, dúfam, že si moderatóri odvedú svoju prácu.
Pripomeňme si pravidlá:
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy, sexuálnej orientácie, etnickej alebo národnostnej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá podnecuje k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, propagácia drog a zľahčovanie ich užívania, podpora terorizmu a nabádanie k extrémizmu je na fóre zakázané v príspevkoch (vrátane obrázkov a odkazov), súkromných správach a v komentároch karmy.
Porušenie tohto pravidla bude znamenať dočasné alebo trvalé vylúčenie z fóra (ban).
Tvoj príspevok vyššie nahlasujem v tomto zmysle, dúfam, že si moderatóri odvedú svoju prácu.
Len smelo. Poukazovať na cigánsky rasizmus budem aj naďalej, či sa ti to páči alebo nie. Dvojitý meter sa tu uplatňovať nebude.
Znova sa opakovať nebudem, takže tie džvásty už naposledy prehliadnem.
Znova sa opakovať nebudem, takže tie džvásty už naposledy prehliadnem.
Ešte si naň nijako konkrétne nepoukázal. A pritom pod. konkrétne prípady sme riešili aj v tejto téme. Tvoj príspevok na posledných stranách zostal na úrovni generalizujúcich a rasistických blábolov.
Tvoje príspevky sú celé len o pretavovaní myšlienok tvojho videnia sveta
A ešte som zabudol: Choď si skúsiť robiť policajta. Najlepšie do takých miest kde je výskyt hocakých osad atd. Tí by ti vedeli rozprávať čo je ich pravidelnou dennou náplňou.
A ešte som zabudol: Choď si skúsiť robiť policajta. Najlepšie do takých miest kde je výskyt hocakých osad atd. Tí by ti vedeli rozprávať čo je ich pravidelnou dennou náplňou.
"nácek Huďo" tu hovorí o tom prípade.
Údajne tam podľa starostu obce dochádza k šikane, zo strany cigánov, dlhšie.
Skúsenosť poslucháčky.. (napadnutie otca s následkom smrti)