Usmernenie a proces postupu pri tvorbe webu
Usmernenie a proces postupu pri tvorbe webu
Zdravim
Planujem spravit pre seba web na suk. ucely a pouzivanie , teoriu aku taku som si pozrel o co ide a najblizsie to ma k eshopu lenze nebol by som to ja keby to nemuselo byt advanced samozrejme.
Vie mi niekto poradit ako na to ? Je moznost ze implementujem VISA widget do wordpress template ?
Som na omyle ak je to tak povediac aj jednoduche co sa tyka platby cez net ? Ako funguje taky proces ? , ked som objednaval od alzy cez net v mailu som nemal fakturu to by ma tiez zaujimalo ako sa riesi nieco take legalne , nechcem to riesit postou a obalkami ale vsetko cez internet.
Prvy obrazok je o index-u ktory uzivatel uvidi ked zapne web
Druhy obrazok je o tom ked uz vyberie jednu kartu a bude chciet pokracovat v tom.
+ editor ze clovek dopise svoje poziadavky do toho alebo prida obrazok do toho , ci url alebo img z pc
Vedel by ma niekto nasmerovat ? Po com sa mam pozriet ?
Planujem spravit pre seba web na suk. ucely a pouzivanie , teoriu aku taku som si pozrel o co ide a najblizsie to ma k eshopu lenze nebol by som to ja keby to nemuselo byt advanced samozrejme.
Vie mi niekto poradit ako na to ? Je moznost ze implementujem VISA widget do wordpress template ?
Som na omyle ak je to tak povediac aj jednoduche co sa tyka platby cez net ? Ako funguje taky proces ? , ked som objednaval od alzy cez net v mailu som nemal fakturu to by ma tiez zaujimalo ako sa riesi nieco take legalne , nechcem to riesit postou a obalkami ale vsetko cez internet.
Prvy obrazok je o index-u ktory uzivatel uvidi ked zapne web
Druhy obrazok je o tom ked uz vyberie jednu kartu a bude chciet pokracovat v tom.
+ editor ze clovek dopise svoje poziadavky do toho alebo prida obrazok do toho , ci url alebo img z pc
Vedel by ma niekto nasmerovat ? Po com sa mam pozriet ?
Re: Usmernenie a proces postupu pri tvorbe webu
nejak uplne nerozumiem co je tvoja otazka. chces najst nejake hotove riesenie? chces to robit vo wordpresse a nevies co tam? chces to robit cele sam?
ja by som na tvojom mieste stiahol wordpress a zacal robit.
ja by som na tvojom mieste stiahol wordpress a zacal robit.
no ano zaujima ma ako pouzit visa payment widget a ci je to legalne a zabezpecene alebo to nazvem ze doveryhodne nejaky plugin
respektive
wordpress alebo rucne vsetko napisat sa musi
respektive
wordpress alebo rucne vsetko napisat sa musi
Chces sa s tym len pohrat alebo chces mat aj funkcne a spolahlive riesenie? Ak je to prva moznost, tak smelo pokracuj, ale ak druha, tak si radsej pozri napriklad Shopify. Usetris si nervy, cas a peniaze. Napriek tomu, ze cely internet sa ta snazi presvedcit, ze sa mozes stat "web ninjom" za 2 tyzdne, nie je to pravda.
praveze som pozeral na shopify maximalne neprehladna a nechcem velky eshop proste neviem ako postupovat s dizajnom webu a funkcnostou aby to ozaj aj fungovalo , nejdem robit so seba web developera len by sa mi zisla taka stranka aby som mal a neviem ako v shopify vyriesim takto tri karty a podobne zvysok so vsetkym nie to ci to spojim s wordpressom , nemam absolutne ziadne info z kadial zacat mam a co ma s cim suvis
Tak nabehni na youtube a pozri si nejake tutorials pre shopify. Je to kadeco len nie "maximalne neprehladne" a urcite nie urcene len pre "velky eshop". Navyse robit dnes eshop vo WP? Este raz ti opakujem, ze ak chces spolahlive riesenie, tak si ho nerob sam, lebo ta to zacne velmi rychlo kusat do zadku. Design si vies pripadne urobit aj sam (aj ked podla mockupov to velmi neodporucam a radsej si vyber nieco hotove, hoci aj z themeforest).
bud na to pouzi nejake hotove riesenie a ked nenajdes take co ti vyhovuje tak to daj urobit niekomu inemu.
to shopify sa plati 29 dolarov mesacne tak to uz moze byt lepsie dat to niekomu urobit sice zaplatis viac na zaciatok ale potom uz platis len hosting a nemusis sa tym zaoberat.
to shopify sa plati 29 dolarov mesacne tak to uz moze byt lepsie dat to niekomu urobit sice zaplatis viac na zaciatok ale potom uz platis len hosting a nemusis sa tym zaoberat.
dobre najprv odskusam eccomerce sluzby ake su popozeram a uvidim jak to pôjde
inak sluzieb ktore ponukaju jednoduche vytvorenie eshopu je milion, aj cisto slovenske a lacnejsie nez 30 dolarov mesacne...
pri cene 8 eur mesacne je to uz porovnatelne cenovo s hostingom a domenou.
znama ma obchod s detskym oblecenim, zije z toho a hovorila ze aj skusala znameho co robi stranky, ale ze nakoniec sa aj tak vratila k takejto nejakej sluzbe a ze je uplne spokojna, spravila si to cele sama, aj si to sama spravuje. pritom nie je nijak extra zbehla v IT vseobecne.
pokial to nechces ako projekt ze sa naucit nieco, nema zmysel si to robit sam.
pri cene 8 eur mesacne je to uz porovnatelne cenovo s hostingom a domenou.
znama ma obchod s detskym oblecenim, zije z toho a hovorila ze aj skusala znameho co robi stranky, ale ze nakoniec sa aj tak vratila k takejto nejakej sluzbe a ze je uplne spokojna, spravila si to cele sama, aj si to sama spravuje. pritom nie je nijak extra zbehla v IT vseobecne.
pokial to nechces ako projekt ze sa naucit nieco, nema zmysel si to robit sam.
to ano, lenze to je skor pre ludi typu ,,chcem nejaky eshop" alebo ,,chcem nejaku webstranku", ktori nemaju konkretnu predstavu a nie su narocni. lenze ked ti typek nakresli pomaly detailnu UI specifikaciu prip. chce nejaku menej standardnu funkcionalitu tak je to tazke... resp. da sa to urobit v niektorych hotovych rieseniach ale aj tak to treba kodit/hackovat
ako to čo som kreslil vo worde v robote bo som sa nudil
je moja predstava ale vybrať si template ktory sa mi bude páčiť zas nie je problem uznavam že nejeká služba je lepšia než ručne to robiť
aacid nejaké návrhy ?
aacid nejaké návrhy ?