Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
treba si uvedomit ze jon snow, daenerys aj sansa su v podstate este deti, pubertaci... nie vzdy sa budu spravat dokonale logicky a rozumne.
Impozantný diel. Až mi slza vybehla pri DRACARYS!!! Ešte teraz sa trasiem.
No, tie sceny na Zimohrade celkom nudne. Presne, ten Bran je tam ako uplny magor. Ale ta jeho linka ma nebavila ani v knihe, ani v serialy. Pride mi to ako keby ho tam spisovatel len tak supol, aby tam aspon nejaka magia bola na konci (lebo teda zatial je to skor take military-fantasy, kuzla tam nie su ziadne).
Ta bitka bola super, Bronovi drzim palce, vynikajuca postava, taky spravny typek
A konecne spomenuli aj Zlate spolocenstvo, na tych som zvedavy, ci si ich Cersei najma a ako ich vyobrazia v serialy
Ta bitka bola super, Bronovi drzim palce, vynikajuca postava, taky spravny typek
A konecne spomenuli aj Zlate spolocenstvo, na tych som zvedavy, ci si ich Cersei najma a ako ich vyobrazia v serialy
Zaujímavo sa to vyvíja. Parádne odkazy na prvé diely a pocty fanúšikom.
1 . Robert Baratheon curse
2. Som už presvedčený, že Tyrion je Targaryren tiež.
3. Som zvedavý, či sa potvrdí teória o Ľadovom drakovi.
1 . Robert Baratheon curse
3. Som zvedavý, či sa potvrdí teória o Ľadovom drakovi.
Tento dojem si nadobudol vdaka čomu ?begbeee napísal:Zaujímavo sa to vyvíja. Parádne odkazy na prvé diely a pocty fanúšikom.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tiez mi to vysvetli a aj tu teoriu o ladovom drakovy ?! wtf ?
https://www.google.sk/amp/www.independe ... html%3famp
V podstate Tywinova žena mala pletky s Mad Kingom, ktorý využil aj právo prvej noci. Tyrion sa narodil deformovany, čo sa stávalo Targeryenom. Fascinujú ho draky, Tywin viackrát vyhlásil, že nie je jeho, len to nemá ako dokázať. A potom, proroctvo o troch dračích jazdcoch, dvoch mužoch, ktorým Dany môže veriť.
Ľadový drak Jr viac neurčitý, ale spomína sa viackrát. Možno je zamrznutý v múre, možno pod Wnterfellom. Možno to buď drak, ktorého stvori zo zabiteho draka.. Uvidíme.
V podstate Tywinova žena mala pletky s Mad Kingom, ktorý využil aj právo prvej noci. Tyrion sa narodil deformovany, čo sa stávalo Targeryenom. Fascinujú ho draky, Tywin viackrát vyhlásil, že nie je jeho, len to nemá ako dokázať. A potom, proroctvo o troch dračích jazdcoch, dvoch mužoch, ktorým Dany môže veriť.
Ľadový drak Jr viac neurčitý, ale spomína sa viackrát. Možno je zamrznutý v múre, možno pod Wnterfellom. Možno to buď drak, ktorého stvori zo zabiteho draka.. Uvidíme.
hmm zaujimave, ladový drak sa može stať ešte v prípade že by Night King zabil niektoreho z drakov a tým možno stane ten jeho "zombie" drak
Tak predsa

Kód: Vybrať všetko
Game of Thrones S07E06 Death Is the Enemy 1080p LEAKTV X264-DAMNSPEAR
2.37 GiB-
Soviet
Darca
http://dsl.sk/article.php?article=20102 Pre únik Game of Thrones zatkli štyroch Indov z IT firmy
http://dsl.sk/article.php?article=20106 HBO unikol ďalší diel Game of Thrones, vo vysokej kvalite
Krute
http://dsl.sk/article.php?article=20106 HBO unikol ďalší diel Game of Thrones, vo vysokej kvalite
Krute
Viete niekto, sú aj české titulky už k tej leaknutej epizóde?
To je este moc skoro. Len od obeda to je na nete.
Už sú. Na edne. 
-
Soviet
Darca
Ej ma to teda riadne grady ta posledna leaknuta cast.. Len teraz cakat 2 tyzdne.. Snad sa leakne dalsia skorej 
S tou teleportáciou postáv to už ale vážne preháňajú 
-
guess.whoo
Redeemer
Spoiler
tiez si myslim, Cercei by 3x uz porodila ak by boli zachovane vzdialenosti a rychlosti
Chcelo by to leak aj poslednej casti. V case premiery budem akurat v zahranici 
-
guess.whoo
Redeemer
myslite ze sa HBO nejakym sposobom dohodlo s tymi hackermi co im ukradli tie diely alebo to bola len ta jedna cast?
-
Steven666
King
ani by ma to neprekvapilo nakolko ten diel ktorý dali hackeri na net (Spoils of War) mal doteraz najvyšiu sledovanosť v histórii seriálu
a podobne to bude asi aj s tymto dielom.
Je to celkom vtipné, ale tak načo sa nad tým vôbec pozastavovať.Steju napísal:S tou teleportáciou postáv to už ale vážne preháňajú