Ako zistit pocet zaberov zrkadlovky ?
Ako zistit pocet zaberov zrkadlovky ?
Existuje nejaky soft alebo nieco na to, aby som vedel zistit kolko bolo nacvakane v skutocnosti so zrkadlovkou ? Konkretne Nikon D7000
-
vladenko007
VIP
Re: Ako zistit pocet zaberov zrkadlovky ?
a existuje nieco take aj offline ?
Lebo ked budem kupovat ten pouzity fotak niekde v meste ,tak nie je iste, ze tam bude dostupna nejaka wifi siet.
Lebo ked budem kupovat ten pouzity fotak niekde v meste ,tak nie je iste, ze tam bude dostupna nejaka wifi siet.
-
vladenko007
VIP
Napríklad otvoríš obrazok vo Photoshope.
Stalčíš Shift+Ctrl+Alt+i a otvorí sa ti okno kde na záložke Rozšírené rozbalíš položku Schéma a tam to máš.
Stalčíš Shift+Ctrl+Alt+i a otvorí sa ti okno kde na záložke Rozšírené rozbalíš položku Schéma a tam to máš.
-
KarolMrkvička
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím, no včera a dnes som sa s tým dosť potrápil, tak pre tých čo majú problém zistiť počet snímkov je dobrý programik zo stránky http://www.eosmsg.com. Dole na stránke tesne nad FAQ je "Download eosmsgV5". Nepodporuje ale všetky zrkadlovky, tak si čeknite na stránke vyššie či je tam ten Váš... 
Jpeg fotka z fotaka, otvorit cez IrvanView, tlacitkom E si das exif vlastnosti a tam je uvedeny pocet sninkov. Alebo pouzit niektoru z online sluzieb.
Neviete či sa po výmene závierky vo foťáku vynuluje číslo? Frajerka má akurát foťák v servise, lebo sa jej odfajčila a treba ju vymeniť.
Tak mi to došlo na rozum
Tak mi to došlo na rozum
https://www.fotolevice.sk/ako-zistit-ko ... uche-kroky
Tu som našiel návod na Nikon a Canon.
Ak chcem kúpiť bezzrkadlovku Sony, tak kde nájdem nejaké počítadlo?
Ono je to asi jedno pri bezzrkadlovke, ale aj tak by som rád vedel, že koľko toho má za sebou.
Ďakujem
Tu som našiel návod na Nikon a Canon.
Ak chcem kúpiť bezzrkadlovku Sony, tak kde nájdem nejaké počítadlo?
Ono je to asi jedno pri bezzrkadlovke, ale aj tak by som rád vedel, že koľko toho má za sebou.
Ďakujem
vyskusal si tu stranku, co tam je? Nie je to len pre Nikon a Canon. malo by to byt univerzalne. Popripade pouzi google: dslr shutter count a najde ti kopec stranok. kde to mozes vyskusat.
Autoeditácia príspevku po 47 sek:
Autoeditácia príspevku po 47 sek:
vynulovala sa ci nie?matoa napísal: 10 nov 2019, 19:39 Neviete či sa po výmene závierky vo foťáku vynuluje číslo? Frajerka má akurát foťák v servise, lebo sa jej odfajčila a treba ju vymeniť.
Tak mi to došlo na rozum![]()
Neviem či vynulovala, lebo mi to na tej stránke písalo:
Your camera doesn't add shutter count information to images.
Takže som sa nedozvedel.
Your camera doesn't add shutter count information to images.
Takže som sa nedozvedel.