Ak si myslíš, že tá cesta je nejako výrazne horšia od ostatných menších ciest na Slovensku, tak ťa musím vyviesť z omylu.
Strana ĽSNS
-
Solo_Kamen
King
Re: Strana ĽSNS
No a to je dalsia vec, ze to je taky SK standart na ktory treba pouzkazat celkovo, nie vybrat si nejaku z BBSK a vycitat to Kotlebovi, ten ma na rovasi ine...
keď už hento nieje najhorší úsek, tak ja potom neviem ..Opravujeme tie najhoršie úseky
krajských ciest II. a III. triedy
Vo vedení Banskobystrického samosprávneho kraja
si veľmi dobre uvedomujeme dôležitosť kvalitnej cestnej
infraštruktúry. Obzvlášť v najchudobnejších regiónoch
sa bez kvalitných ciest nikdy nepodarí obnoviť
hospodárstvo a odstrániť nezamestnanosť. O výstavbu
a údržbu diaľnic a ciest I. triedy sa stará ministerstvo
dopravy. Namiesto výstavby ciest v najchudobnejších
regiónoch sa však vláda sústredí na výstavbu diaľnic
v Bratislave a jej okolí. BBSK má kompetencie len v oblasti
správy ciest II. a III. triedy. O krajské cesty sa staráme
najlepšie, ako sa dá. Finančné prostriedky sme preto
vyčlenili na opravu tých najhorších úsekov.
Ved hovorim, je to aspon zaplatane, lepsie ako tam rozpolovat disky.
Momentalne vobec nemam prehlad, dostavala BBSK nejake EU fondy za toto vol. obdobie ?
Pretoze co beham po NR kraji, tak vacsina co je opravene, to info tabulka EU, hlavne v obciach.
Pretoze co beham po NR kraji, tak vacsina co je opravene, to info tabulka EU, hlavne v obciach.
takze za to moze zla zla EU
to je krasne sledovat tu mentalnu atletiku ktoru su niektori jedinci schopni absolvovat len aby obhajili votcu
to je krasne sledovat tu mentalnu atletiku ktoru su niektori jedinci schopni absolvovat len aby obhajili votcu
-
Solo_Kamen
King
DEVZYO1G, práve si predviedol strawmana veľkosti mrakodrapu 
https://sk.wikipedia.org/wiki/Logick%C3 ... raw_man.29
https://sk.wikipedia.org/wiki/Logick%C3 ... raw_man.29
Čiže protistrana, teda Kotlebovci, nezvyknú viniť zlú zlú EÚ za pomaly všetko? 
Oni ano.
-
Solo_Kamen
King
hughito napísal:Čiže protistrana, teda Kotlebovci, nezvyknú viniť zlú zlú EÚ za pomaly všetko?
Další argumentačný klam, protistrana nie sú iba kotlebovci. Ja som toho žijúcim dôkazom. Článok o rozbitých cestách by sa dal našiť na drvivú väčšinu politikov.
netusim ci celou reakciou mieris na mna, ale nikde nepisem ze za to moze zla EU, mozes aj jednoducho odpovedat, ano/nieDEVZYO1G napísal:takze za to moze zla zla EU![]()
s_k, vies aj pre opacnych extremistov plati = nie si s nami, si proti nam...
nemam iluzie. v inych okresoch BB SK su cesty este horsie a prakticky neopravitelne, lebo po nich jazdia kamiony a mrazy pocas zimy im tiez nepomahajuSolo_Kamen napísal:
Ak si myslíš, že tá cesta je nejako výrazne horšia od ostatných menších ciest na Slovensku, tak ťa musím vyviesť z omylu.
Ach, prepáč, zabudol som na alt-right pepe trollov.Solo_Kamen napísal:
Další argumentačný klam, protistrana nie sú iba kotlebovci. Ja som toho žijúcim dôkazom. Článok o rozbitých cestách by sa dal našiť na drvivú väčšinu politikov.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dufam ze v Nitre maju ludia dost rozumu a nezvolia toho ekonomickeho analfabeta.
awtt napísal:anafalbeta
to by uz len bolo aby anarchista vstupoval do politiky
http://www.hlavnespravy.sk/lider-skupin ... nu/1097454
http://www.hlavnespravy.sk/lider-skupin ... nu/1097454
hughito ta teraz dojebe za to, ze on neni anarchista, ale pankac
a mal by uplnu pravdu, lebo konyk je latentny nacek. odjakziva sa s nackami vlacil a uznava ich ideologiu.beardie napísal:hughito ta teraz dojebe za to, ze on neni anarchista, ale pankac