Aut. prehravanie Spotify playlistu pri sparovani cez BT

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
covax
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Aut. prehravanie Spotify playlistu pri sparovani cez BT

Príspevok od používateľa covax »

Ahojte, mozno sa tu najde niekto skusenejsi a poradi mi jednoduche riesenie na moj problem.

Chcel by som dosiahnut to ze ked sadnem do auta a nastartujem, autoradio sa mi automaticky sparuje cez BT s telefonom a zacne hrat hudbu cez Spotify. Vsetko az na ten Spotify funguje spravne.

Mam na telefone moznost nastavit si cez aplikaciu Smart Connect udalosti/ulohy po sparovani telefonu s prislusenstvom. Problem je ze Spotify niekedy funguje a niekedy nie (priklad: Spotify bol spusteny a je pauznuty na pesnicke, tak pokracuje hrat/ak bola aplikacia zavreta tak sa Spotify spusti ale nezacne hrat pretoze nie je vybraty ziadny playlist/pesnicka).

Nainstaloval som si aplikaciu Shortcuts for Spotify, ktora mi na plochu vytvori skratku playlistu, je to super vec pretoze staci kliknut na skratku a Spotify hned zacne hrat.

Pokusal som sa nastavit spustenie aplikacie po sparovani so zariadenim = skratka sa tam neda pridat, ide tam vsak pridat odkaz na playlist, ten vsak nezacne automaticky prehravat. Cize musim telefon vybrat z vrecka a zakliknut ze chcem prehravat hudbu, tento krok by som chcel eliminovat :) Dufam ze ste ma pochopili co chcem dosiahnut a budem vdacny za kazde napady/rady.
brm
Darca
Darca

Re: Aut. prehravanie Spotify playlistu pri sparovani cez BT

Príspevok od používateľa brm »

Mal som podobný problém vo svojom aute. Použil som na to aplikáciu Tasker, v ktorej som si vytvoril úlohu, aby po pripojení k BT auta sa mi spustil Spotify a aby po piatich sekundách mi nasimulovalo stlačenie mediálneho tlačidla Play v aplikácii Spotify, ak by náhodou Spotify nezačal sám hrať.

Ani toto nie je na 100%, tiež sa občas nájdu výpadky - hlavne po aktualizácii Spotify na novšiu verziu, ale funguje to spoľahlivejšie ako predtým.

Miesto plateného Taskeru môžeš skúsiť nejakú inú bezplatnú alternatívu na automatizovanie úloh, možno sa tiež bude dať niečo nastaviť.
Prílohy
2017-08-10 19.34.17.png
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Mám to cez tasker takmer rovnako, akurát prvé sa mi spustí Waze, až potom spotify :).
covax
Expert
Expert

Príspevok od používateľa covax »

Takze, hral som sa s tym taskerom a podarilo sa mi to spravit tak ze po sparovani cez BT spusti Spotify a v nom zacne hrat playlist. Ak by mal niekto zaujem mozem sem postnut ako som to spravil.

Ma to vsak problem, ak je vypnuty display tak uloha nefunguje. Nejake rady ako nastavit tasker aby spustal ulohy aj pri vypnutom displeji?
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Máš to potom zle, mne to funguje aj pri vypnutom displeji.

Nemáš zle zadané podmienky, alebo aktívne šetrenie batérie?
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Viete mi prosim vas napisat postup ako nastavit tasker aby mi pri zapnuti aux kabla v aute zacal hrat deezer automaticky,skusal som ale akosi sa mi to nedari,dik
Napísať odpoveď