stretko s prostitutkou
stretko s prostitutkou
ahojte chcem sa opytat ci mate nejake skusenosti so stretnutim s prostitutkou. Ceny naco si davat pozor a atd. Chcem to skusit tak chcel by som viac info naco si davat pozor
Dik za Vase odpovede
Dik za Vase odpovede
Re: stretko s prostitutkou
Si na zlom fóre.. naštuduj fórum na amaterky.sk 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
brm na zlom fóre? Daj tomu čas, možno chlapci napíšu nejaké skúsenosti 
tych for je jak maku tak to je jedno))) uz som si vyberal na roznych strankach ze niektoru navstivim mate nejake skusenosti s nejakou ? co napriklad tato www.SexLinda.sk
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tá určite nemá 27. Skôr tak 47. A je tlstá. A asi aj špatná. Ale bude lacná...dočítal som sa až na koniec...ani lacná nie je.
-
yoggy
Ked uz platit, tak za nejake mlade masko... nie za nejaku rachejtlu
(ale pokial sa to niekomu paci tak ok
)
Pockaj na kompiho, on ti bude vediet poradit
Pockaj na kompiho, on ti bude vediet poradit
Boha, to GFE je nejaká nová móda.. 
Aj tak si myslím, že na tamtom fóre sa dočítaš omnoho viac skúseností ako tu.. ale ak nechceš, nevadí.. najlepšie je rovno skočiť do toho a naučíš sa aj sám a potom budeš môcť sám rozdávať skúsenosti.

Aj tak si myslím, že na tamtom fóre sa dočítaš omnoho viac skúseností ako tu.. ale ak nechceš, nevadí.. najlepšie je rovno skočiť do toho a naučíš sa aj sám a potom budeš môcť sám rozdávať skúsenosti.
kompi sa hlási 
napis mi odkial si budem ti vediet lepsie poradit ale vo vseobecnosti plati v bordeloch su ceny 60e za polhod 90 az 120 hodina zalezi od lokalu....
Načo si dať pozor no ja by som si sa urcite vyhol privatom a radsej zamieril do podniku ked si novácik.
na prvy krat ti staci polhodinka ked sa ti bude malit vystriedaj kocku.
fakt by bodlo napisat odkial si....
rada na zaver nehambi sa kur*y opytat co robi aby ta na izbe neprekvapila ze napr si ta maximalne zoberie do papulky....
napis mi odkial si budem ti vediet lepsie poradit ale vo vseobecnosti plati v bordeloch su ceny 60e za polhod 90 az 120 hodina zalezi od lokalu....
Načo si dať pozor no ja by som si sa urcite vyhol privatom a radsej zamieril do podniku ked si novácik.
na prvy krat ti staci polhodinka ked sa ti bude malit vystriedaj kocku.
fakt by bodlo napisat odkial si....
rada na zaver nehambi sa kur*y opytat co robi aby ta na izbe neprekvapila ze napr si ta maximalne zoberie do papulky....
-
Solo_Kamen
King
uplne som zabudol ze uz tu niekto robil podobnu temu kazdopadne chalanovi drzim palce 
kedy nieco kludne sa pytaj
kedy nieco kludne sa pytaj
-
Solo_Kamen
King
Bolo to nezabudnutelné 
Inak, tolko ste sa tu o tom vykecávate že ste u mna prebudili zvedavosť. Možno pôjdem keď budem mať 30(o 5 rokov
)
Inak, tolko ste sa tu o tom vykecávate že ste u mna prebudili zvedavosť. Možno pôjdem keď budem mať 30(o 5 rokov
ono zas netreba stoho robit neviem co
ak si nezadany a nerobi ti problem takto zainvestovat preco nie?
ak si nezadany a nerobi ti problem takto zainvestovat preco nie?
-
Solo_Kamen
King
Skôr by to bola pre mna taká netradičná zaujimavosť, určite nie niečo ohurujúce 
Zabudli steto najdôležitejšie. Určite použi kondóm aj pri orale. Šance sú síce pre chlapa malé, ale sú a sú to samé chuťovky.
Poznám typka, čo mu pracovnica naplula na okrasu, aby sa lepšie nasadil kondóm a bola z toho kvapavka. Smola no. Nič, čo by nevyriešil penicilin, ale nepoteší a najmä ak ta doma niekto čaká
Poznám typka, čo mu pracovnica naplula na okrasu, aby sa lepšie nasadil kondóm a bola z toho kvapavka. Smola no. Nič, čo by nevyriešil penicilin, ale nepoteší a najmä ak ta doma niekto čaká
-
Solo_Kamen
King
Ja som myslel, že ochrana je úplne samozrejmá vec aj u báb, ktoré sa tým neživia a poznám ich kratšie ako rok.... ale asi som bláhový a paranoidný
A ak si dovtedy niekoho nájdem, tak takýto výletík určite nehrozí, nie som debil
potom velmi nevidim vyznam nieco take podnikat, kedze zazitok to bude velmi slabybegbeee napísal:Určite použi kondóm aj pri orale.
velmi dobra poznamka lebo baby rady robia napr oral bez gumy. Odporucam samozrejme vsetko z ochranou clovek nikdy neviebegbeee napísal:Zabudli steto najdôležitejšie. Určite použi kondóm aj pri orale. Šance sú síce pre chlapa malé, ale sú a sú to samé chuťovky.
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2017, 15:22)
pozri sanca je mala je to na kazdeho zvazeni ale je tam to riziko....beardie napísal:potom velmi nevidim vyznam nieco take podnikat, kedze zazitok to bude velmi slaby
-
Solo_Kamen
King
Väčšie potešenie mi spôsobuje, keď vidím rásť hodnotu akcií do ktorých investujem, takže u mna je to jasné 
aj to mam rad 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Niekomu zas rastú akcie v gatiachSolo_Kamen napísal:Väčšie potešenie mi spôsobuje, keď vidím rásť hodnotu akcií do ktorých investujem, takže u mna je to jasné