Ahojte,
ako by sa dalo nahrat radio streamovane online ? Radio streamuje online cez nejaky html prehravac. Konkretne ide o radio Regina vychod.
Dakujem
Nahravanie online streamu radia
Re: Nahravanie online streamu radia
Napríklad Audacity.
Alebo sony sound forge, pripadne vstavany recorder vo windowsoch (len neviem, ci tento prezitok este v novych W existuje
)
Mam W7 a vstavaný tam je, len žiadne nastavenie.
musit to byt nahrate? zvyknu to zverejnovat v archive, celkom pravidelne, pokial viem.
na W7 som myslim pred rokmi nahraval v Audacity, lebo v tom defaultnom, ani v ziadnej utilite som nenasiel moznost nahrat vsetko co ide cez zvukovku
na W7 som myslim pred rokmi nahraval v Audacity, lebo v tom defaultnom, ani v ziadnej utilite som nenasiel moznost nahrat vsetko co ide cez zvukovku
AIMP dokaze nahravat internetove radia, len tam treba spravnu adresu vlozit do playlistu ako url, ale nie vzdy do funguje.
Priamo nahravat dokaze AIMP Tools, AIMP2r.exe, je to prehladne, zdroj, kvalita, vystupny priecinok, nazov suboru...
Taktiez nahravat dokaze mp3DirectCut, ktory dokaze nasledne aj strihat mp3 bez rekompresie/straty kvality.
Priamo nahravat dokaze AIMP Tools, AIMP2r.exe, je to prehladne, zdroj, kvalita, vystupny priecinok, nazov suboru...
Taktiez nahravat dokaze mp3DirectCut, ktory dokaze nasledne aj strihat mp3 bez rekompresie/straty kvality.