este ocakavam podobny clanok o Vratkovi
Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
hej po novom uz je nacisticky neofasista 
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hehe uz som opravil preklep.-AA- napísal:
To ale nic nemeni na tom, ze vsetko co vyjde Uhrikovi z ust je totalna katastrofa, kde este aj Kazimirove grafy sa mozu skryt
On to uz nema v hlave upratane par rokov (ak vobec niekedy mal), staci si pozriet jeho facebook, zdiela same hlavnespravy, parlamentnilisty a podobny hnoj.
"Ten kto sa kupit nenecha"
Ze za kotlebami su peniaze Kuracinu a Belicku uz mu nevadi
Vratko punkac nikdy nebol. Ved ho vymyslel Oklamcak production, tak ako Twinsky. Nech si ide robit politiku ked sa mu paci. Horsie ako paviany od Magiana nebude.
Ze za kotlebami su peniaze Kuracinu a Belicku uz mu nevadi
Vratko punkac nikdy nebol. Ved ho vymyslel Oklamcak production, tak ako Twinsky. Nech si ide robit politiku ked sa mu paci. Horsie ako paviany od Magiana nebude.
paci sa mi ako sa priaznivci lsns snazia navodit dojem, ze teraz prisla nejaka nova doba a ludia z lsns su odsudzovani, lebo nepreberaju hlavny liberalny prud. pravda je taka, ze su odsudzovani len preto, lebo su to je*** neonacisti, ktori si prihrievaju polievocku na momentalnej krize. co sa tyka konyka, tak s nim som mal tu cest sa par krat pozhovarat a ten uz nejakych 8 rokov dozadu vinil zidov pomaly aj za to, ze zaspal na stole po 15tich pivach. same keci o nadvlade zidov, jedna konspiracna teoria za druhou..vela ludom sa to znepacilo uz vtedy, postupne sa pridavali dalsi. na koncertoch zony uz pankaca peknych par rokov stretnes len sporadicky. takze toto absolutne nie je "po novom", ale postupne smerovanie toho cloveka coraz viacej do prava.
btw osobne si myslim, ze nejakeho konyka je tu uplna zbytocnost riesit. aj ked to byval pankac, tak na ten sukromny nazor ma pravo, neviem na co by sa v tom malo sprtat.
Všetko už za mňa povedali iní, takže nie je čo dodať.butthead napísal:to by uz len bolo aby anarchista vstupoval do politiky![]()
http://www.hlavnespravy.sk/lider-skupin ... nu/1097454
Ale tak asi sa mu už nechce ďalej si nasierať do chrápy.
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2017, 7:28)
Ide síce o americký kontext, ale platí to aj pre naše reálie.
- Prílohy
-
- 20664714_912319658921597_1136603627662860821_n.jpg (16.99 KiB) 1390 zobrazení
-
kladiemotazky
Light Expert
Toto tiez sedi na svetovu krajnu (resp. alternativnu) pravicu a slovenskych kryptofasistov.
Keď sa budú všetci ľudia s takým názorom nazývať kryptofašistami, o to skôr sa tými "fašistami" aj stanú.
To komunistické uvažovanie je úplne retardované, ale čo čakať od "súdruhov" s iPhonami..
To komunistické uvažovanie je úplne retardované, ale čo čakať od "súdruhov" s iPhonami..
vtakovina.
ked sa ja zaoberam dedicstvom svojich predkov tak ma chcu kotleby vesat. o to viac, ked tym madarskym a nemeckym pripomeniem, ze su Slovaci asi ako ten Abdul Hasan.
tak kdeze je ten problem? v ludoch, ktori nevidia furik lajen v predsieni, aj ked chcu cistit krajinu a kontinent?
ked sa ja zaoberam dedicstvom svojich predkov tak ma chcu kotleby vesat. o to viac, ked tym madarskym a nemeckym pripomeniem, ze su Slovaci asi ako ten Abdul Hasan.
tak kdeze je ten problem? v ludoch, ktori nevidia furik lajen v predsieni, aj ked chcu cistit krajinu a kontinent?
Ale veď to je jasne zdokumentovaný trend u časti krajnej pravice. Tá inteligentnejšia časť pochopila, že marše v uniformách, fakle a otvorené hajlovanie, veľa politických bodov nenahrá. Je prekvapujúce, že tu vôbec treba tieto veci písať, keď som ich tu písal už asi pred 6-7 rokmi. Samozrejme, žiadne hnutie/prúd nie je úplne homogénna a vždy sa nájdu výnimky a tzv. "klasici."
V tomto kontexte mi ešte napadol prúd tzv. autonómnych nacionalistov, ktorých mal v istej dobe celkom potenciál (u nás, aj v ČR atď., trendy išli samozrejme zo západu), ale následne celkom rýchlo zakapal.
V tomto kontexte mi ešte napadol prúd tzv. autonómnych nacionalistov, ktorých mal v istej dobe celkom potenciál (u nás, aj v ČR atď., trendy išli samozrejme zo západu), ale následne celkom rýchlo zakapal.
Problém je v tom že si zadubený.jackb napísal:tak kdeze je ten problem? v ludoch, ktori nevidia furik lajen v predsieni, aj ked chcu cistit krajinu a kontinent?
Farárik poodhalil celkom slušnú storku z prostredia BBSK, zainteresovaný akvarista, pár neposlušnych učiteľov a pozastavené dotácie na rekonštrukciu.
Good job ĽSNS.
Good job ĽSNS.
Skutok sa nestal, napriek tomu že je zaznamenaný na novinárskej kamere.
Polícia v týchto veciach sama vôbec nekoná. Tak sa na to dala novinárka. Robí ich robotu.
A výsledok?
Skutok sa nestal!
http://m.topky.sk/cl/100313/1649739/Sku ... -Kovesovu-
Čo myslíte, o koľko stúpnu preferencie Kotlebu?
A potom sa opäť spustí mašinéria voči kotlebovi, ešte viac sa bude bojovať voči fašizmu, viac hodín dejepisu a podobné hlúposti.
Pritom stačí jednoduchá vec. Aby systém riešil čo má, polícia konala vo veciach ktoré sa denne dejú ľuďom - aby ich robotu nemuseli robiť novinári a aby im ju navyše nekazili. Potom nebude treba žiadny boj voči kotlebovi...
Polícia v týchto veciach sama vôbec nekoná. Tak sa na to dala novinárka. Robí ich robotu.
A výsledok?
Skutok sa nestal!
http://m.topky.sk/cl/100313/1649739/Sku ... -Kovesovu-
Čo myslíte, o koľko stúpnu preferencie Kotlebu?
A potom sa opäť spustí mašinéria voči kotlebovi, ešte viac sa bude bojovať voči fašizmu, viac hodín dejepisu a podobné hlúposti.
Pritom stačí jednoduchá vec. Aby systém riešil čo má, polícia konala vo veciach ktoré sa denne dejú ľuďom - aby ich robotu nemuseli robiť novinári a aby im ju navyše nekazili. Potom nebude treba žiadny boj voči kotlebovi...
stavil bych sa, ze je to o procesnych chybach
aj veda, ktora ukaze na to, ze faskovia nie su snehobieli je zadubena?kali520 napísal:Problém je v tom že si zadubený.
http://www.iflscience.com/plants-and-an ... e-results/
Namiesto toho spamovania radšej nájdi niečo ako Kotleba strašne kradne, atp.
Pobisa si necital? o tom, ako malo Gymnazium v Brezne cerpat dotacie na nove okna, ale pedagogicky zbor sa v jar postavil na stranu prezidenta, ktory tam na navsteve a Mazurek "ho konfrontoval". no tak toto leto, aj ked bolo dohodnute cerpanie druhej casti dotacie nedostali nic. kto vie, kde sa stratia peniazky...
zriadovatelom gymnazia v Brezne je BB SK.
zriadovatelom gymnazia v Brezne je BB SK.
Nie, stále si len ty a dokazuješ to neustále.jackb napísal: aj veda, ktora ukaze na to, ze faskovia nie su snehobieli je zadubena?
http://www.iflscience.com/plants-and-an ... e-results/
https://deliandiver.org/2017/02/rasa-ca ... y-faq.html
Predseda novej "národnej" kdh prezentoval ďalšie plané reči. Každý vie kde je problém, hovorením o tom veľa ruží neprinesie. Pochopiteľne, s riešeniami im to až tak nejde..