Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
jackb
bavime sa o cecensku nie o rusku ..ci?
bavime sa o cecensku nie o rusku ..ci?
The Chechen Republic is a federal subject (a republic) of Russia.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chechnya
https://en.wikipedia.org/wiki/Chechnya
Tak progresívne!
LGBTQIYX agenda bez hraníc.
Ako sa vypínajú radiátory na ruských lietadlách?
http://www.mojevideo.sk/video/2ae07/ako ... dlach.html
http://www.mojevideo.sk/video/2ae07/ako ... dlach.html
Ako povedal federálny súdca Mark Wolf: "Učitelia majú právo meniť mysel vašeho dieťaťa"
A okrem toho na tohto ročnom Pražskom pochode už z úst riaditeľky Kateřina Saparovej zazneli slová, že tolerancia nestačí http://www.hlavnespravy.sk/riaditelka-p ... ac/1101042
Tak čo ephramko vyžaduješ odomňa rešpekt?
Nemôžem požadovať, aby ma rešpektoval človek, ktorého ja sám považujem za zamindrákovaného teplého chlapca, ktorý aby nemusel riešiť svoje erotické predstavy o mužoch a neustálu veľmi nenápadnú fascináciu "gej svetom", tak našiel útechu v bigotnosti, malomeštianskom myslení a v náručí podobných verných mladých sexy spolubojníkov s vyholenými hlavami. Požadovať rešpekt od niekoho, ku komu ja neprechovávam ani štipku rešpektu...to by som bol pokrytec, nie?kali520 napísal:Tak čo ephramko vyžaduješ odomňa rešpekt?
Si si istý, že na mladých sexy bojovníkov tu nemyslíš hlavne ty? Homo fetišizmus v tejto oblasti je vcelku známa záležitosť.
Keď si ale odmyslím tieto projekcie, neviem čo chceš docieliť tým, že niekoho označíš za "teplého chlapca", ktorý sa "utešuje bigotnosťou". To znie ako by si aspoň časti homosexuálov prisudzoval psychické problémy, spojené s ich sexualitou..
Keď si ale odmyslím tieto projekcie, neviem čo chceš docieliť tým, že niekoho označíš za "teplého chlapca", ktorý sa "utešuje bigotnosťou". To znie ako by si aspoň časti homosexuálov prisudzoval psychické problémy, spojené s ich sexualitou..
známa záležitosť je aj latentná homosexualita v neonacistických kruhoch a pri tvojom a kaliho obsesívnom skúmaní rôznych prajdov a pochodov začínam mať pochybnosti 
Odhalil si ma. Vždy keď na mňa večer príde nadržanosť, tak si predstavujem, ako vodcovi hladkám tie sexy fúziky, v romantickom svetle sviečky v mojej izbe sa mu lesknú tie jeho prasacie očičká a nežne na mňa popod fúzky hovorí: "Igouko, Igouko...seuiem na Fuederiku. Pokuačuj. Uob mi to.". A dorazím sa predstavou, ako sa môj hrdina Miňko vracia spotený po celom dni boja so zločincami vo vlakoch a ja mu potom vytláčam tie jebáky, ktoré mu v priebehu dňa stihli dozrieť. Hneď som totálne hotový...-AA- napísal:Si si istý, že na mladých sexy bojovníkov tu nemyslíš hlavne ty? Homo fetišizmus v tejto oblasti je vcelku známa záležitosť.
ephramko - teraz nechápem s čím máš problém, s homoosexuálmi celkovo ? alebo som len nepochopil srandu ? pretože podľa toho čo si písal tak mi príde že máš s homosexuálmi nejaký nepochopiteľný problém
Asi ťažko, lebo ephramko je gay. 
Aha, kto ešte stále žije. A sú tam ďalší takí ňuňu ako bol Procházka. Škoda, že sa takto neozvali už pred voľbami. To by sa nedostali ani do parlamentu a dnes by sme nemuseli kvôli týmto sráčom mať skorumpovaný megazlodejský zlepenec.
Okrem korupcie naši politici vynikajú aj v tom, že nemajú ani štipku sebareflexie...čoby štipku...ani atóm sebareflexie. Po tom všetkom, čo Sieť predviedla, ako si ešte niektoré indivíduá môžu myslieť, že sa im podarí dostať na teplé štátne fleky pod touto značkou?
Okrem korupcie naši politici vynikajú aj v tom, že nemajú ani štipku sebareflexie...čoby štipku...ani atóm sebareflexie. Po tom všetkom, čo Sieť predviedla, ako si ešte niektoré indivíduá môžu myslieť, že sa im podarí dostať na teplé štátne fleky pod touto značkou?
Strana #Sieť nepodporuje Dúhový PRIDE. Aktivity LGBT komunity sú vykopávaním otvorených dverí. Sme presvedčení, že Slováci sú tolerantný národ a že naša legislatíva dostatočne chráni práva menšín. Nemyslíme si však, že rešpekt a spoločenské uznanie sa získava verejnou prezentáciou zvráteností. Takéto prejavy, nech sa javia akokoľvek moderné a pokrokové, neprinášajú žiaden nový spoločenský poriadok. Ich výsledkom je len stupňovanie nárokov, napätia a chaosu. #Sieť zásadne odmieta sociálne experimenty, ktoré prerastajú do neakceptovateľných požiadaviek, keď sa o uznanie hlási už aj komunita pedofilov.
https://www.facebook.com/siet.sk/posts/937484406415909
Je fascinujúce, že tú značku ešte vôbec niekto drží pri živote. A myslí si, že zabrnkaním na konzervatívne slovenské struny získa nejakú popularitu. Ale v komentároch to riadne schytali.
Viackrát tu rôzni fašoidne zmýšlajúci diskutujúci vyjadrovali obavy z toho, že za svoj názor o LGBT ľudoch prídu o svoju prácu alebo im zoberú deti. Vraj, aká to je strašná doba, keď slušní kresťansky zmýšlajúci ľudia prichádzajú o prácu len za svoj názor. Samozrejme sa nič také nestalo, o prácu neprišli a ani k nim v noci nevtrhlo nejaké LGBT komando zo sociálky a neukradlo im deti.
Paradoxne na Slovensku už o prácu prišlo množstvo kresťansky zmýšľajúcich ľudí, práve za svoj názor o LGBT ľuďoch. Akurát, že fašoidne zmýšlajúci diskutujúci tentoraz zase mlčia. Ale to by bolo cirkusu, keby padáka za názor o LGBT ľuďoch dostal nejaký random ko*ot SBSkár...
https://www.aktuality.sk/clanok/518905/ ... niverzite/
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2017, 15:36)
A čo ak tie deti už máte? Potom je vašim jediným zmyslom a životným údelom starať sa o ne až do smrti?
Hlina zároveň vyzýva prezidenta, aby neotváral témy, ktoré polarizujú spoločnosť a vyvolávajú nenávisť. On sám ale samozrejme hovorí len o adopciách pármi rovnakého pohlavia, čo je asi najkontroverznejšia téma, a absolútne ignoruje iné skutočnosti, ktoré spomenul prezident napríklad tu:
Paradoxne na Slovensku už o prácu prišlo množstvo kresťansky zmýšľajúcich ľudí, práve za svoj názor o LGBT ľuďoch. Akurát, že fašoidne zmýšlajúci diskutujúci tentoraz zase mlčia. Ale to by bolo cirkusu, keby padáka za názor o LGBT ľuďoch dostal nejaký random ko*ot SBSkár...
https://www.aktuality.sk/clanok/518905/ ... niverzite/
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2017, 15:36)
Podľa Hlinu teda, ak nemáte deti, tak nemáte ani nárok na právnu ochranu vášho vzťahu. Ak deti nemáte, tak by ste mali malovať obrazy a komponovať operu, ale nárok na partnerský život nemáte..."Muž musí bozkávať ženu a žena muža, ak chcú dieťa. Ak muž nechce bozkávať ženu a žena nechce bozkávať muža, tak sú im zverené iné úlohy. Hudba génia Čajkovského, obrazy génia Caravaggia sú výtvorom ľudí, ktorým boli zverené iné úlohy, ako vychovávať deti v rodine,"
Hlina zároveň vyzýva prezidenta, aby neotváral témy, ktoré polarizujú spoločnosť a vyvolávajú nenávisť. On sám ale samozrejme hovorí len o adopciách pármi rovnakého pohlavia, čo je asi najkontroverznejšia téma, a absolútne ignoruje iné skutočnosti, ktoré spomenul prezident napríklad tu:
A keď je reč o Ústave SR, pán Hlina by si mohol zopakovať hneď jej úvod..."Právny systém k nim často býva doslova krutý pri ľudsky normálnych záležitostiach, akými je nemožnosť vystupovať ako blízka osoba, prístup k informáciám o zdravotnom stave, praktické otázky spojené s bývaním, dedením a podobne," skonštatoval Kiska.
Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.
Pre silné žalúdky.
Zvláštne že sú to vždy práve neonacisti, ktorí na internete vedia vyhrabať ten najnechutnejší homoerotický obsah. To bude asi taká náhoda, ako tie kotlebove charitatívne šeky na 1488 eur.
[quote="ephramko
Podľa Hlinu teda, ak nemáte deti, tak nemáte ani nárok na právnu ochranu vášho vzťahu. aky dovod by bol pravne chranit taky vstah ?? aj hetero pary maju pravnu ochranu a povinsti
len koli detom nesvojpravnym bezmocnym nesamostatnym ... zakony a pravo neriesi pocity a city ... ale starostlivost o deti. a stym suvisiace prava aj povinnosti ... ci uz sa jedna o moznost dostat sa k vzajomnym zdravotnym zaznamom (keby partner zataji smrtelnu chorobu tak to ovplinvi existencne celu jeho rodinu ... )
A keď je reč o Ústave SR, pán Hlina by si mohol zopakovať hneď jej úvod...
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2017, 10:45)
podobne ako ateisti stale spievaju o inkvizicii, kupovani odpustkov a tak dalej ...
Podľa Hlinu teda, ak nemáte deti, tak nemáte ani nárok na právnu ochranu vášho vzťahu. aky dovod by bol pravne chranit taky vstah ?? aj hetero pary maju pravnu ochranu a povinsti
len koli detom nesvojpravnym bezmocnym nesamostatnym ... zakony a pravo neriesi pocity a city ... ale starostlivost o deti. a stym suvisiace prava aj povinnosti ... ci uz sa jedna o moznost dostat sa k vzajomnym zdravotnym zaznamom (keby partner zataji smrtelnu chorobu tak to ovplinvi existencne celu jeho rodinu ... )
A keď je reč o Ústave SR, pán Hlina by si mohol zopakovať hneď jej úvod...
[/quote]
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2017, 10:45)
podobne ako ateisti stale spievaju o inkvizicii, kupovani odpustkov a tak dalej ...
... krytí pedofilov, praní špinavých peňazí, participácii na zabíjaní Židov a atď. To chceš naozaj porovnávať? Nejaký latentný nazi homosexuál vyberie pár príspevkov z ktohovie akých pochybných fór (sú anonymné, čiže aj ten obsah môže by pokojne vymyslený), hodí to na youtube a je to tu, ďalší dôkaz, AA má čo zdieľať.