Teroristické útoky

Diskusie na politické témy...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Teroristické útoky

Príspevok od používateľa eMPiko »

Ja osobne tej teorii tiez velmi neverim, len bola tu spomenuta a niekto chcel vidiet video. Ponukol som ho aj s interpretaciou danej konspiracie.

//autoeditácia príspevku (16 Aug 2017, 13:53)
jackb napísal:ja tu tvrdim, ze nie kazdy jeden moslim je teorista, lebo vacsina ich odsudzuje. Alt-Right su nepomerne mensia skupina, a ako tu mas moznost vidiet tu na fore, ich privrzenci utok obhajuju. tazke nemam pravo im napisat, ze podporuju terorizmus?
Tak napr. chudaka pepeho si oznacil za teroristicky symbol, lebo jeden priaznivec alt-right spachal teroristicky utok. Oznacil by si za teroristicky symbol aj takbir, polmesiac s hviezdou alebo koran?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

To by bola vlajka USA tiez teroristicky symbol.
Ak bol utocnik krestan tak aj Modlitba pana by bola symbol.
Stylizacia moslimskeho vyznanie viery na vlajke IS je symbol.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:asi mam automaticky redirect na uplne ine video. vid prilohu.
Áno, jeden človek na zábere, David Duke, v civilných šatoch, bol pred 40 rokmi v Klane. Ďakujem, jasný dokaz, viac netreba.. :roll: :slap:
jackb napísal:z toho videa sa ti zda, ze ten utocnik je ohrozeny na zivote a nezostava mu nic ine len zrazit ludi a potom odsprintovat na spiatocke?
ja v tom vidim chladnokrvny utok

Ešte mohol ísť dopredu a prejsť viac komunistov. To že len odcúval by naznačovalo spanikárenie.

Ďalej to vyzerá, že pred davom agresívnych komunistov spomalil, čo tiež nesedí na plánovaný "chladnokrvný útok". Po údere, zrejme bejzbalovou pálkou, do zadnej časti auta, sa rozbehne a vráža do davu a iných áut. Neefektívny spôsob ako spôsobiť čo najviac škody. Navyše šlo o naozaj pekné auto, určite majúce väčšiu cenu ako pár nenávistných komunistov, viem si predstaviť že po jeho počiatočnom poškodzovaní to psychicky nezvládol a v návale hnevu stúpol na plyn. To je len pár ďalších pohľadov na udalosť, ktoré zo svojej zaslepenosti nevidíš. Aká je pravda v tejto chvíli ťažko povedať.
DEVZYO1G napísal:Táto tvoja obhajoba je maximálne patetická.
Myslím, že tu ten čin nikto neobhajoval, aj keď by to tak niekto rád videl .. chcel som ťa ale hlavne informovať, že slovo patetický v slovenčine znamená niečo iné, ako si asi myslíš.

http://jazykovaporadna.sme.sk/q/2258/ Nemáš začo.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

DEVZYO1G napísal:Táto tvoja obhajoba je maximálne patetická.
Myslím, že tu ten čin nikto neobhajoval, aj keď by to tak niekto rád videl .. chcel som ťa ale hlavne informovať, že slovo patetický v slovenčine znamená niečo iné, ako si asi myslíš.

http://jazykovaporadna.sme.sk/q/2258/ Nemáš začo.
Ďakujem, použil som to slovo prvý krát. Na jazyk a gramatiku si moc nepotrpím, ale napomenutie od nácka úprimne zahreje pri srdiečku :)

K tým rodinným hodnotám sa nevyjadríš? Tie ktoré praktizoval útočník, vyznávač rovnakej strany ako ty, sú ony?
jackb
Redeemer
Redeemer

Aryan, na prvych sekudnach je jasne, ze sa ani neunuva spomalovat aj ked v uzkej ulicke idu po vozovke chodci. takze zamer ublizit co najviac ideologickym odporcom je jasny. ten viac krat obhajujes.
uder autu bol ustedreny, az ked sa rychlo blizil ku autam a dalsim ludom. vtedy pridava a spomali ho az naraz o biele auto.
takze si vies predstavit, ako sa budes autom vozit po ucastnikoch Pride-u, ak by ti o neho niekto zavadil kartonovym mavatkom?

dalsie pohlady, a to je ten "dvoji metr", lebo pre teba je kazdy moslim teorista. od pocatia.
eMPiko
Addict
Addict

https://media3.s-nbcnews.com/j/newscms/ ... 0-1000.jpg

Tu je vidno ze mu svietia brzdove svetla, kebyze chce zabijat tak asi naopak pridava, nie? Ak si pozries framy toho video zaznamu, aj v prvych sekundach mu svietia. Taktiez si na lavo vedla SPZ mozes vsimnut odrety lak, na mieste kde udreli kartonovym mavatkom. Tolko dokazali vyprodukovat konspiracne stranky z videoevidencie, este vyratali pociatocnu rychlost vozidla (tiez sledovanim framov) na 25mph, aj ked neviem potvrdit aky presny je ten vypocet.

Ja sa dalej svoj priklanam k verzii ze to bol velmi nevydareny a nepremysleny utok, ale uvidime, ako sa situacia vyvinie.
jackb
Redeemer
Redeemer

bezne vchadzas do ulicky, kde po vozovke kracaju chodci a pred tebou stoja auta (co vidis uz z kopca, po ktorom prichadzas) 40km/h?
na prvy framoch videi je vidiet, ze nedba na to, ze su pred nim ludia a pridava. az moment pred narazom obklopuju auto ludia, lebo zajavne nesuhlasia s tym, aby niekto v rychlosti, ktora nie je pre situaciu adekvatna, smeroval do aut a davu.

tu nieco viac, o tom co sa da pozerat frame by frame
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

"And that is okay, as long as people are peacefully protesting, which they were..."
Neviem no, skôr asi nie.
Uz som tych videi videl naozaj dost, urcite vodic nereagoval skratovo ani v "sebaobrane" ale skor ucelne, len cakal na "zamienku", preto ta neistota. Ale inak dobry napad zacat ohadzovat potencialne nebezpecne auta ked pred nim stojis na peso. Akurat ma mrzi, ze si to neodniesli ti kreteni, co tak konali ale mozno ludia, co tam prisli naozaj v mieri vyjadrit svoj nazor. Ako som pisal vyssie, ti normalni by mali vynakladat viac sil vo svojom zaujme aby sa oddelovali od extremistov.
eMPiko
Addict
Addict

K tej neistote. Toto podla mna stoji za tou konspiraciou. Ludia su zvyknuti na islamistickych maniakov. Ich modus operandi su vacsinou samovrazedne utoky. Tento typek ocividne chcel prezit a teda to nenapakoval v plnej rychlosti a podobne.
jackb
Redeemer
Redeemer

to mas pravdu. ked som to videl prvy krat, tak som cakal, ze ked cuva, tak sa rozbehne, aby mohol ublizit tym, ktori sa rozbehli pomahat uz leziacim na zemi
jackb
Redeemer
Redeemer

Slovenske zabacie stranky nesklamali. Vraj ako vyzeraju zrazene zvierata. A obet zo soboty medzi nimi. Hlavne ze plackali, ked na Vianoce Alexandrovcov papali rybycky.

No ale co Barcelona dnes? Posmykla sa noha? Praskli nervy?
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Náhodou, rybičky sú zlaté :oops:

http://www.independent.co.uk/news/world ... 98781.html
V reportáži sa nespomína, či po dodávke okoloidúci hádzali kamene pred tým, ako sa rozbehla :smt006

(to máš za to tvoje slovíčkarenie v minulosti, ja si to svoje ale viem obhájiť ;) )
jackb
Redeemer
Redeemer

Solo, Jancimu a Tomasovi zlate neprisli.

Myslis hadzat kamene po tom, ako sa rozbehne do davu?
Solo_Kamen
King
King

Bola tu o tom diskusia, tvoj postoj sa na základe faktov a trendov v chovaní komunistických/antifáckych výtržníkov ukázal ako chybný a ty si stále melieš svoje. Tak ako XY krát v minulosti :psssst:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Teens stupenci Islamskeho statu prcihadzaju do Europy na falosne pasy zo Syrie aby mečom šírili Dzihad
http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt ... _in_terror
jackb
Redeemer
Redeemer

Faktov a trendov? Na vasu zabaciu taraninu mate jediny obrazok. Zvuk a vsetko hovoria stale proti ale fakt snehobiely je terorista nesedi zabam a budu si vymyslat nove hluposti.
Solo_Kamen
King
King

jackb napísal:Na vasu zabaciu taraninu mate jediny obrazok.
Drahý jackb, ak sa to na obrazovke hýbe a má to zvuk, tak sa tomu hovorí video ;)
jackb napísal: Zvuk a vsetko hovoria stale proti ale fakt snehobiely je terorista nesedi zabam a budu si vymyslat nove hluposti.
Interpretoval si to ako plánovaný útok. Neviem, aký máš attention span ale plánovanie útoku nie je niečo také, že idem cez ulicu, zgrupuje sa mi okolo auta rozzúrený dav a ja si zrazu poviem, že spravím teroristický útok. Teroristické útoky sa väčšinou plánujú týždne až mesiace vopred. Pri veľkých akciach dokonca roky. Nie minútu a pol. ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V Amerike sa deje také množstvo teroristických útokov spáchaných neonacistami či rôznymi radikálnymi kresťanskými skupinami, že nie je vôbec potrebné sa hádať o tom, či tento posledný útok bol alebo nebol "teroristický" útok. Faktom je, že neonacista zabil jednu ženu a ďalších 20 ľudí zranil po tom, čo do nich vrazil autom. A vrazil do nich preto, lebo boli zúčastnení na antifašistickej demonštrácii.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tak v Barcelone mame zatial 13 mrtvych, utocnik bol prekvapivo arabac
Napísať odpoveď