Nakup cez Amazon
Nakup cez Amazon
Daju sa na amazone objednavky nejak spojit ? Ked si objednam nejake tri veci aby mi prisli spolu ?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nakup cez Amazon
Iba pokial su od toho isteho obchodnika, tak ti to posle ako jeden balik, ak su od inych ludi, tak pochybujem ze to nejako spojis 
Caute nakupil som prave na amazon.com zadal som kartu ktorou chcem platit a po stalčeni "odoslat objednávku" vypisalo že "OK obejednavka potvrdena" rovnako prisiel aj potvrdzovací mail. No nikde to odomna nechcelo zadať zadné čislo z karty ani ma to nepresmerovalo na platobnú bránu, čiže sa to ešte nevyplácalo. Kedy sa to vypláca ? Posielaju to normalne na dobierku a plati sa až kurierovi ?
Ešte raz a po slovensky.
Upravený prvý post obohatený o prídavné mená. Hoci si nemyslím že to je napísané nejasne.
V prvej vete píšeš, že si zadal kartu - to znamená čo.
V ďalšej vete je že si žiadne údaje karty nezadal.
Už si tam niekedy nakupoval? V plno obchodoch stačí zadať kartu raz a potom si to už údaje pamätá a pri ďalšom nákupe stačí len vybrať tú kartu a platba prebehne automaticky po objednávke - to vypadá na tvoj prípad.
Ale keďže píšeš ako píšeš a dal si málo informácií, tak sa radí naozaj ťažko.
V ďalšej vete je že si žiadne údaje karty nezadal.
Už si tam niekedy nakupoval? V plno obchodoch stačí zadať kartu raz a potom si to už údaje pamätá a pri ďalšom nákupe stačí len vybrať tú kartu a platba prebehne automaticky po objednávke - to vypadá na tvoj prípad.
Ale keďže píšeš ako píšeš a dal si málo informácií, tak sa radí naozaj ťažko.
Pridaval som si do učtu novú kartu teda som zadaval jej čislo a datum platnosti, CVC odomna nikde nechcelo preto sa objednávka nezaplatila a čakal som nejaké presmerovanie na platobnú bránu no nič take sa nestalo miesto toho mi prišiel e-mail že objednávka bola priajatá a medzi "Payments details" je uvedená moja maestro card. Preto som sa pýtal či sa to vyplaca až kurierovi.
Robil som v minulosti nakup ale na inú kartu ako som použil dnes a ta stara karta uz nieje ani v mojom profile.
Robil som v minulosti nakup ale na inú kartu ako som použil dnes a ta stara karta uz nieje ani v mojom profile.
Podľa čoho usudzuješ že platba neprebehla?
IB si si pozrel?
zadať cvc nie je vždy nutné...
IB si si pozrel?
zadať cvc nie je vždy nutné...
Pretože pre každu platbu kartou musím zadavať SMS kód, a prišiel by mi aj notifikačný mail o pohybe
Opakujem otázku. IB si si pozrel?
Pre uložené karty nie je nutné zadávať 3D secure kód ani nič iné...
Pre uložené karty nie je nutné zadávať 3D secure kód ani nič iné...
A ja pišem že by prišiel aj mail, čiže pohyb tam nebol a ano pozrel som aj IB a nič sa nestalo, a ako som pisal katra nebola uložená bola pridaná ako nová
Či ti prišiel mail ma nezaujíma, ani zadanie sms. Zaujímal ma pohyb v IB, len 3 odpovede bolo na to treba 
Karta pridaná ako nová je predsa uložená, nie?
Školenie komunikácie ti dal asi samotný kapitán danko... Ja už nemám trpezlivosť, nech sa ťa ujme niekto kto to bude rozumieť
Karta pridaná ako nová je predsa uložená, nie?
Školenie komunikácie ti dal asi samotný kapitán danko... Ja už nemám trpezlivosť, nech sa ťa ujme niekto kto to bude rozumieť
Mne sa stalo niečo možno podobné (čítal som len jedným okom).
Tiež mi pri nákupe na amazone vyhodilo, že objednávka prijatá. A o 1-2 dni mi napísali, že z nejakého dôvodu neprebehla platba, tak je objednávka on hold.
Pátral som, že čo sa stalo. Zistil som, že s môjho účtu neodišli peniaze - > mal som nastavený nízky limit na platby -> upravil som ho, a do par hodín to bolo uhradené.
Tiež mi pri nákupe na amazone vyhodilo, že objednávka prijatá. A o 1-2 dni mi napísali, že z nejakého dôvodu neprebehla platba, tak je objednávka on hold.
Pátral som, že čo sa stalo. Zistil som, že s môjho účtu neodišli peniaze - > mal som nastavený nízky limit na platby -> upravil som ho, a do par hodín to bolo uhradené.
Práve mi kuriér DHL doniesol balík. Doteraz som nič nevyplácal ani mi nebola zablokovaná žiadna čiastka. Zaujímavý prístup od Amazonu. Informoval som sa minulý týžden na podpore a Ind z podpory ma ubezpečil že peniaze mi budu strhnuté hneď keď odošlú balík