Teroristické útoky

Diskusie na politické témy...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Teroristické útoky

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Čo ty vieš, možno agresívny internetový hrdina dostal ten impulz až počas protestu. Je trochu rozdiel robiť ramená na internete (napríklad ako by si vlastnoručne vytĺkol hipisákov, ehm, že? Už aj trénuješ v EuroTruck Simulator? :lol:) a stáť na proteste. To spomaľovanie/zrýchľovanie mohlo byť len náznakom nejakých pochybností, veď aj Breivik si ešte pár minút pred tým čo spravil nebol úplne istý či do toho chce naozaj ísť, nakoniec si na povzbudenie musel namiešať riadny koktejl liekov.

Môžme tu polemizovať donekonečna, uvidíme čo ukáže vyšetrovanie. Dokázať že na auto útočili pred nárazom by nemal byť taký problém.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Podla BBC jedneho mrtveho.

Solo, jedinu fotku. Brzdove svetla.
Videa zacinaju tym, ako debil ide tak rychlo, ze oskrie podvozok na prahu, ludia uskakuju a on vraza do aut a davu.
Ty a kamarati si vymyslate co sa stalo pred videom.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

BBC je neaktualne
Se confirma atentado terrorista. Se ha activado el protocolo para estos casos.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Hneď ako prišli prvé bunky z Afriky do Španielska už tu aj je teroristický útok.

Najvyšší čas uzavrieť Stredozemné more, každého otočiť naspäť.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Ale veď to by nebolo multikultúrne, kvašnučné a slniečkové :lol:
Je irónia, že v dobe, keď sú v Sýrii ISIS&friends tesne pred kolapsom, tak sa ich činnosť presúva stále viac do EU.
jackb
Redeemer
Redeemer

Uz to aktualizovali.
Ano, vystupis z lodky, bez dokladov a penazi ti pozicaju dodavku a rovno so zbranami...
Pri Spanielsku by si mohli zopakovat namornictva hermeticke uzavretie Gibraltaru a okolia.
Solo_Kamen
King
King

Na väčšieho strawmana sa už nezmôžeš? :lol:
Tieto útoky sú väčšinou domnénou prvej generácie potomkov moslimských migrantov. Tým, že EU prijíma ďalších takmer bez obmedzení iba povzbudzuje aktívne teroristické bunky k činnosti a jej propagácii medzi novo príchodzími "utečencami".

Tvoje skratkovité myslenie ma niekedy vážne fascinuje. Po tomto príspevku si urobím opäť prestávku v komunikácii s tebou, pretože v kuse ti každú blbosť vysvetlovať ako malému decku je vážne únavné.
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

A co na to Paseraci bez hranic?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Na čo?
jackb
Redeemer
Redeemer

Solo, to tebe treba vysvetlovat 4 sekundy videa.
Ja som reagoval na dalsi z hluposti, ktore tu vypusta Cesar.

Ale ano, suhlasim. Po tom co si predviedol na temu utoku v US by si si mal dat prestavku. Lebo mas toho naozaj dost. Potvrdit hlupost, ze ludia, ktori v pondelok vystupia z lodky urobia vo stvrtok utok je sila.
Solo_Kamen
King
King

jackb napísal: Lebo mas toho naozaj dost. Potvrdit hlupost, ze ludia, ktori v pondelok vystupia z lodky urobia vo stvrtok utok je sila.
Takže si schopný ešte epickejšieho strawmana :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Si pozeral nejaký crashcourse o logical fallacies ty kamionista?
jackb
Redeemer
Redeemer

Cesar napísal:Hneď ako prišli prvé bunky z Afriky do Španielska už tu aj je teroristický útok.
a bude to pripisovat mne a pouzivat slovicko, ktore sa prave naucil
Solo_Kamen
King
King

DEVZYO1G napísal:Si pozeral nejaký crashcourse o logical fallacies ty kamionista?
Pekný ad hominem :)

Zrovna crashcourse by som to nenazval ale niektorým návšetvníkom hojka by sa aspoň to zišlo.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

K Charlottesville by som len opäť dodal, že neviem o nikom, kto by (z pravej strany) schvaľoval tento čin.

Účelové asociácie, ktoré majú spájať celú protistranu s terorizmom sú priehľadne manipulatívne a ideologicky podmienené.

Prichádzajú zväčša od ľudí, ktorý nespochybňujú legitimitu hnutí ako BLM napriek násilnostiam ich členov, od ľudí, ktorý po útokoch islamistov prehlasujú #NotAllMuslims.

Posledný príklad z Barcelony je len ďalšou ukážkou. Stačí si aj tu porovnať neadekvátne reakcie na incident, ktorý zabil jednu osobu, s útokom, kde prišlo o život minimálne 10 krát viac ľudí. Žiadne emotívne reakcie, vyhlásenia a odsúdenie .. len nové obete, niečo bežné s čím sa v Európe naučíme žiť (a zomierať) .. a hlavne #NotAllMuslims :roll: (ale #AllAltRight samozrejme..)
Prílohy
2017-08-17_214822.jpg
2017-08-17_214802.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

K Charlottesville by som len opäť dodal, že neviem o nikom, kto by (z pravej strany) schvaľoval tento čin.
Tak ono to je samozrejmé, verejne súhlasiť, resp. oslavovať/vyzdvihovať také konanie, by bolo trestné (síce priznám sa, neviem akú v tomto majú právnu úpravu v USA). Rovnako by to nepridalo ani politické body u širšej verejnosti. Ale som si istý, že v súkromí si viacerí neonacisti tento čin pochvaľujú.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:K Charlottesville by som len opäť dodal, že neviem o nikom, kto by (z pravej strany) schvaľoval tento čin.
nie, a obrazok "zrazene zvieratka" od slovenskych "Kekistancov", Cesarovo, "riziko povolania" a ine splechy?
-AA- napísal:Účelové asociácie, ktoré majú spájať celú protistranu s terorizmom sú priehľadne manipulatívne a ideologicky podmienené.
takze na to mas vyhradne pravo len ty a tvoji druhovia. nie kazdy Alt-Right je teorista, ale nafukovacky su plne teroristov.

BLM spachali chladnokrvnu vrazdu vykonanu autom voci davu? natacaju si videa so zbranami v izbietkach a hovoria pri tom "to mam na tie biele pravicacke spiny"?

ku Barcelone sa prihlasil IS. preto maju tajne sluzby este lepsie pracovat na odhalovani rekruterov, krajiny maju zatvarat wahabisticke modlitebne, vaznit radikalnych inamov a hlavne, kontrolovat ziadatelov o azyl. nie len tajne sluzby na ich minulost, ale aj psychologovia, ci su nachylni na zverbovanie do teoristickych buniek.

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2017, 22:03)
\\okrem toho, bojovat proti IS dronmi, a zabit pri to vacsinou civilov co vedie ku dalsej radikalizacii. chce to iny pristup. mozno sa vratit spat a nechat po pusti behat vsetky mozne aj nemozne specialne jednotky. len nevytvarat viac radikalov u nich doma.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

hughito napísal:Ale som si istý, že v súkromí si viacerí neonacisti tento čin pochvaľujú.
Fascinuje ma (neprekvapuje) dvojitý meter týchto poloblázonkov.

Ak by toto napísal niekto na margo útoku moslimov, jackb by tu urobil aké rokoko :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:nie, a obrazok "zrazene zvieratka" od slovenskych "Kekistancov", Cesarovo, "riziko povolania" a ine splechy?
Nesledujem facebook a stránky s "čiernym humorom", ale nikde som nenapísal, že jej je ľuďom ľúto. Dobrovoľne stála v dave s komunistami a inými agresívnymi jedincami. To na sympatiách a súcite veľmi nepridá..
jackb napísal:takze na to mas vyhradne pravo len ty a tvoji druhovia. nie kazdy Alt-Right je teorista, ale nafukovacky su plne teroristov.
Mám to brať ako priznanie k niečomu z čoho obviňuješ ostatných? Akú cenu má potom tvoja "kritika"?
jackb napísal:BLM spachali chladnokrvnu vrazdu vykonanu autom voci davu? natacaju si videa so zbranami v izbietkach a hovoria pri tom "to mam na tie biele pravicacke spiny"?
BLM je plná bláznov, ľudí čo nemajú problém s výtržnosťami a nenávisťou voči polícii a Bielym všeobecne, čo stálo životy. Pre teba ale možno prijateľnejšia skupina.
jackb napísal:ku Barcelone sa prihlasil IS. preto maju tajne sluzby este lepsie pracovat na odhalovani rekruterov, krajiny maju zatvarat wahabisticke modlitebne, vaznit radikalnych inamov a hlavne, kontrolovat ziadatelov o azyl. nie len tajne sluzby na ich minulost, ale aj psychologovia, ci su nachylni na zverbovanie do teoristickych buniek.
Alebo ich nevpustiť na územie Európy. Keby bola taká možnosť, všetky náklady s týmto spojené by sa mali preniesť výhradne na ľudí ako ty. Mŕtvi už ale neožijú.
jackb napísal:\\okrem toho, bojovat proti IS dronmi, a zabit pri to vacsinou civilov co vedie ku dalsej radikalizacii. chce to iny pristup. mozno sa vratit spat a nechat po pusti behat vsetky mozne aj nemozne specialne jednotky. len nevytvarat viac radikalov u nich doma.
Tí čo vytvárajú radikalizmus v týchto krajinách sú ale tvoji spojenci proti Alt-Right a pod.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal: Dobrovoľne stála v dave s komunistami a inými agresívnymi jedincami. To na sympatiách a súcite veľmi nepridá..
halucinujes o komunistoch a pritom nebola jedina cervena vlajka s kosakom. okrem toho, vies, ze bola na proteste a neslo o osobu, ktora prechadzala cez tu ulicu ku sesternici, alebo do prace?
-AA- napísal:BLM je plná bláznov, ľudí čo nemajú problém s výtržnosťami a nenávisťou voči polícii a Bielym všeobecne, čo stálo životy. Pre teba ale možno prijateľnejšia skupina.
ja som proti nasiliu a zabijaniu vseobecne. spachali ale BLM premyslene utoky, alebo vsetky zabitia sa stali pocas vzajomnych ozbrojenych stetov?
-AA- napísal:Keby bola taká možnosť, všetky náklady s týmto spojené by sa mali preniesť výhradne na ľudí ako ty.
vlady uz treti rok odmietaju plnit kvoty na ziadosti o azyl na miestach prveho kontaktu a ja to mam zaplatit. dava zmysel.
-AA- napísal:Tí čo vytvárajú radikalizmus v týchto krajinách sú ale tvoji spojenci proti Alt-Right a pod.
Armada plni rozkazy. ked im povedia, "zablokujete zabiakov", tak to urobia. ked povedia "nepustite tam BLM", tak ich nepustia. tolko ku "mojmu" spojenectvu
Napísať odpoveď