Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Z Dragonstone na Wall je to približne 1800km. Ak draci letia 100km/h, tak tam bola za 18 hodín.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
no lenze si pripocitaj este cas letu havrana a cas behu a sme na com? 4-5 dni?
Spoiler
A to este neberieme ohlad na to kolko casu musela Dany v tej hmle hladat Jona s partiou. Predpokladam ze po havranovi asi neposlali GPS suradnice.
Spoiler
Proste je to blbosť.. ale tak každý sme už vedeli a čakali na to, kedy priletia draci s nadržanou kráľovnou. Rovnaká blbosť bola to, ako sa tam Snow potopil do ľadovej vody, pričom ho tam držali viacerí nemŕtvi, bol tam tak dlho, že sa stihla celá armáda usporiadať a pohnúť preč a zrazu sa len tak vynoril ako by nič. Ale hold, nepozeráme historickú rekonštrukciu nejakej udalosti, ale fantasy nezmysel, kde sú takéto veci dovolené.
nezmysly tam boli urcite aj predtym, ale jednoducho to kazi zazitok, ked sa to takto nakopi. mozno je to len moj pocit podporovany reakciami na nete, ale tiez mi pride, ze tam ten odklon od toho, co sme videli v predoslych seriach tam je.
Tak áno, ale to už vieme dlhšie, že odkedy to prešlo na "vlastný dej" a nejde to podľa kníh, tak sa tieto skoky výrazne navýšili.
-
guess.whoo
Redeemer
no a prave rozmyslam ci netrpi kvalita a celkovy dojem
-
R1k1nko
Darca
Spoiler
zato to modre oko toho draka popi*i
( chcem nejaky wallpaper
) !! len som myslel ze sa trocha inac zmeni no resp. viac do modra....
Dany a John budu sexovat spolu v 7x7 ne ?:) aaa jj bolo tam naozaj dost haluzi ale aj tak som celu hodinu pozeral s otvorenou hubou

Dany a John budu sexovat spolu v 7x7 ne ?:) aaa jj bolo tam naozaj dost haluzi ale aj tak som celu hodinu pozeral s otvorenou hubou
Som jediný, ktorému príde Arya otravná a blbá?
Niesi, s Branom sú 100% súrodenci
Inak celkom som to dobre predpokladal:
jukel napísal:hmm zaujimave, ladový drak sa može stať ešte v prípade že by Night King zabil niektoreho z drakov a tým možno stane ten jeho "zombie" drak
Jj, uvidíme finále. Nie som si istý, čo znamená teraz, ze každý drk má 3 hlavy.
tak zatial sme ziadnu tretiu hlavu nevideli... je tu len daenerys a jon snow. a teraz ma kazdy jedneho dracika 
Jakoze Tyrion. Cele tie teórie majú zmysel. Jak Bran je skutočne NK a celé je to slučka v čase tak ma picne a budem sklamaný.
no zatial zmysel uplne nedavaju, ale lebo popravde tyrion tam uz nejaku specialnu rolu nezohrava, nemam pocit ze by bol nejaka dolezitejsia postava ako napriklad spider ci davos.
ano, v minulosti bol jedna z hlavnych postav, ale teraz uz proste nemam ten pocit.
ano, v minulosti bol jedna z hlavnych postav, ale teraz uz proste nemam ten pocit.
mozes rozviest co tymto myslis? nechapem co je nk ani casovej slucke.begbeee napísal:Jakoze Tyrion. Cele tie teórie majú zmysel. Jak Bran je skutočne NK a celé je to slučka v čase tak ma picne a budem sklamaný.
night knight a casova slucka ako pri Holdorovi
begbeee a to je tvoja teoria ci nejaka suvislost s Tyrionom?
begbeee a to je tvoja teoria ci nejaka suvislost s Tyrionom?
-
guess.whoo
Redeemer
nemyslim ze by bol Brann NK. preco by sa na seba chodil pozerat? 
-
Sphinx
Addict
lebo je to voyeur a narcis ^^guess.whoo napísal:nemyslim ze by bol Brann NK. preco by sa na seba chodil pozerat?