Holenie hlavy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Holenie hlavy

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Caute, holite si niekto hlavu? Rozhodol som sa, ze si oholim hlavu kvoli velkym kutom a riedkym vlasom v prednej casti a potreboval by som poradit ako sa "starate" o hlavu po oholeni. Pouzivate vodu po holeni alebo nejake kremy (ake) ? Mali ste problem s podrazdenou pokozkou alebo zarastanim vlasov ? Ak ano ako ste to riesili.

Ak nahodou niekto pouziva http://www.headblade.com/product/540016.html ako dlho vam vydrzi ziletka pri holeni kazdy den pripadne 2-3 dnovych intervaloch?
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Holenie hlavy

Príspevok od používateľa heker »

Ja som si par krat holil, najma na dovolenke, aby mi aj hlavu opalilo. Najskor strojcekom bez nastavca, potom ziletkou. Ziletka taka klasicka Gillette, akusal som aj s dvomi cepelkami, aj s tromi, su to take balenia 3 kusy za dake 3 eura. Jednu takuto ziletku som mal neviem na kolko, mozno na 3-4 oholenia hlavy.

Namocit, pena (alebo aspon sampon) a oholit. Dal som si vodu po holeni, ale potom som si kupil taku malicku flasku na dezinfekciu, to ma daky 95 percentny alkohol alebo co to je. To dobre vystipe, dezinfikuje a po pol minute je to suche, vyprchane, bez zapachu. Potom sprcha. Na dovolenke som si hlavu a aj cele telo potom natieral kremom, pripadne telovym mliekom.
farnell
Star
Star

Re: Holenie hlavy

Príspevok od používateľa farnell »

Nepoužívam nič.
Hlavu ak mám vlasy dlhšie ( 0,5-1cm ) si pripravím strojčekom bez nastavca.
Potom nanesiem gél na holenie a spolu s tvárou naraz oholim žiletkou s pohyblivou hlavou od Gillette.
Najprv holim v smere rastu a potom si prejdem rukou po hlave a kde ostali vlasy tak tie postupne doholim v protismere rastu vlasov.
Takto pokračujeme až kým necítim hladkú pokožku.
Umyjem vodou a sprcha.
Občas krem po holení Nivea no najčastejšie bez akýchkoľvek prípravkov po holení.
Zvykol som si a nič sa mi nezapaluje, nič ma nedráždi.
Napísať odpoveď