stretko s prostitutkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: stretko s prostitutkou

Príspevok od používateľa Blastbit »

Co tak vykašlať sa na prostitutky a najst si radšej kamarátky( ak nechceš vztah) s výhodami. Lepšie toto, ako mať o ničom sex s pravdepodobne nakazenou prostitutkou.
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

To je tá lepšia možnosť... a optimálna možnosť by bol dlhodobý vzťah z niekým u koho by som sa podobných "chuťoviek" nemusel báť. Napísal by som aj, že s tým určite súhlasí každý ale sme na hojkovi... :psssst:

beardie: no dobre, no.. EDIT
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

optimalny = najlepsi
najoptimalnejsi = najnajlepsejsi
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

beardie napísal:potom velmi nevidim vyznam nieco take podnikat, kedze zazitok to bude velmi slaby
To je na každom. Aids z oralu isto nedostaneš, ale kvapavku, syfla alebo herpes hocikedy.
V hrdle sa kvapavka prejavuje ako bolesť hrdla resp vôbec nemusí. Pri všetkých tých obstrekoch bez s počtoch, ta šanca vôbec nie je malá. Alebo taký herpes, karfiol v pravidelných intervaloch na celý život.

Rizikový partner neexistuje, existuje iba riziková aktivita. To znamená použitie kondómu eliminuje riziko na minimum.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

begbeee napísal:karfiol v pravidelných intervaloch na celý život.
Ok, práve som od toho môjho nápadu z tridsiatymi narodeninami upustil :lol:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Nehovoriac, ze existuju aj oralne chlamydie napriklad. Ako chlap nic nemusis badat, vacsinou su muzi asymptomaticki, ale potom si najdes babu a obdarujes ju takymto zazrakom. Ver tomu, ze ta velmi nepochvali, kedze u zien hrozi az neplodnost a neviem ako to chces potom vyrapovat, aby ta po par tyzdnoch neposlala k vode, ked si jej po prvom spasovani pribalil darcek.

Ono ist za stetkou a dat ju bez kondomu (akokolvek, aj do ust)...odhliadnuc od toho, ze si neviem predstavit uz len to prve, tak predstava toho druheho u mna hranici so slabsou mentalnou retardaciou, kedze sa clovek zahrava s vlastnym zdravym.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Kondom si clovek kupuje sam, alebo ho stetky uz maju?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Stetky ho maju
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hmm, tomu sa hovorí zákaznícky servis! Euro ušetrené :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pouzity, vyprany :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

ale zato uz rozbaleny a nachystany
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

no to musi byt fakt zazitok, dat 60ojro za aktivitu s gumou, to uz je pocitovo na urovni si to robit rukou :D Ale zase so stetkou to ma aspon "socialny" rozmer a clovek sa aspon neciti chvilu sam :D /predpokladam/
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Včera som bol na byte z jednou naozaj sympatickou blondynkou :)

platil som polhodinu no boli sme skoro hodinku :) bolo super takto ako bolo vcera si to predstavujem vzdy co vzdy bohuzial nieje :(
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Blastbit napísal:Co tak vykašlať sa na prostitutky a najst si radšej kamarátky( ak nechceš vztah) s výhodami. Lepšie toto, ako mať o ničom sex s pravdepodobne nakazenou prostitutkou.
vacsinou si to platia ti, ktori si nevedia najst kamaratku s vyhodami alebo sa im to nechce... nie celkom alternativa.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Ďalsia vec kde mas istotu ked tvrdis o nakazenych prostitutkach ze kamoska z vyhodami nebude? :) nie zeby som nieco proti takym kamoškam mal skôr naopak :)
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ale pri kamoskach nemusis platit :P
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

kompi napísal:Ďalsia vec kde mas istotu ked tvrdis o nakazenych prostitutkach ze kamoska z vyhodami nebude? :) nie zeby som nieco proti takym kamoškam mal skôr naopak :)
Určite menšiu pravdepodobnosť nakazenia bude mať s kamarátkou s výhodami ktoru uz chalan bude dlhsie poznať, ako s nejakou šlapkou ktoru vobec nepozná a u ktorej tá hrozna z nakazenia hrozí stále.
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

ja som bol uz x krat v erotickom clube a na privatoch a musim uznat ze privaty sa mi pozdavaju viac. vies aku babu mozes ocakavat na zaklade foto z inzeratu pricom v erotickom klube nevies ake baby tam budu. Privaty su aj lacnejsie a da sa povedat ze tam su vacsinou aj baby krajsie ako v kluboch. A ano kondomy maju ony a platis pred sexom a opyta sa ta ze na ako dlho chces ist. a davaj pozor na striptizove kluby ani si nezatr*kas mas iba sukromne tanecky a osklbu ta ako kura najma v zahranici tak bacha :shock:
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Súhlas :)
no pre zaciatocnika je podla mna klub lepsia volba ako privat :) v bordeli mas babiky rozmaznane a na private vychytis najskor studentku ktora si pekne rozmysli ako sa bude spravat lebo vie ze ked budes spokojny prides zas.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

chlapci ja neviem co vy mate v tych hlavach? akoze preco by mala byt prostitutka nakazena? koho viac trapi ci sa nakazi, teba ako zakaznika alebo ju? ak sa ty nakazis, tak pojdes k doktorovi, par tyzdnov a sa budes liecit a hotovka. ona ked sa nakazi tak par tyzdnov je bez prace a bez penazi...

samozrejme sa rozpravame o normalnych babach, nie fetkach co stoja pri ceste. vacsina tych bab ti podla mna bez problemov aj ukaze aktualne testy ze su zdrave (obcasne to pisali v inzeratoch).

najlepsia rada tu bola ist na forum.amaterky, lebo tam su fakt ludia co za tymi babami chodia a maju nieco odskusane. tu tak najdes plno "frajerov" ktory prostitutku poriadne ani nevideli.

z osobnej skusenosti by som nesiel do nicoho naslepo, proste najst si inzerat s peknymi fotkami a ist do toho. dam prednost babe ktora ma recenzie na fore. to forum je dost divoke, negativne recenzie vacsinou mazu, to znamena ze pokial baba nema ziadne recenzie, tak bud je nova alebo zla.

no a s tym mladym masom... to je take dvojsecne, lebo sice bude pekna a pevna, ale sex nebude asi nic extra. ja som kedysi davno tak bol a fakt som mal skor pocit ze trtkam frajerku ako stetku, same "toto nie", "to nemam rada" a podobne... za stetkou idem prave preto aby som si vyskusal nieco ine, nie pocuval zenske problemy.

TL;DR: chod na forum amaterky sk, tam si najdes presne to co chces.
Napísať odpoveď