Ochrana mobilu pred mechanickým poškodením
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ochrana mobilu pred mechanickým poškodením
Používate ochranné sklá a kryty, alebo už na to kašlete? Potrpíte si na 100% stav svojho mobilu?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ochrana mobilu pred mechanickým poškodením
Pouzivam iba nalepovaci foliu na displej. Robi to obraz trochu zrnitym (je matna), ale uz som si na to zvykol. Kryt nepouzivam, preto uz sa odlupuje farba v rohoch mobilu, mobil je cely cierny, ale pod tou farbou je plast biely. Je to samsung galaxy s4 mini. Nechapem, ked sa mi toto iste dialo s samsung galaxy s2, tam bol ten plast cierny. Holt, cim novsi, tym "lepsi". Mam ho asi 3 roky a nosim ho len vo vrecku nohavic, ale nie s klucmi a podobne.
-
guess.whoo
Redeemer
to este niekto lepi na telefony foliu?
mam ochranne sklo a mam gumeny kryt prave kvoli tym rohom
btw. s4 mini je znama olupovacka
mam ochranne sklo a mam gumeny kryt prave kvoli tym rohom
btw. s4 mini je znama olupovacka
tiež používam ochranné sklo a gumený kryt, aj keď to trošku kazí dizajn ale bez toho by som sa už nikam ani nepohol 
-
qwerty-xyz
mam taky gumeny kryt na tom, uplne taky klasicky najzakladnejsi.... a foliu, dostal som ju v baleni, tak som to tam nalepil...
na telefone, ktory som mal roky rokuce som mal foliu a na zvysok lacny kryt. vyzera ano novy.
na novy telefon som si kupil "celotelove" vsetkovzdorne puzdro. pre istotu.
na novy telefon som si kupil "celotelove" vsetkovzdorne puzdro. pre istotu.
Potrpím si na 100% stav bez ochrany.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja mám tiež ochranné sklo+priesvitný zadný kryt. No chcel by som vidieť tých 100% bez skla a krytu. Jedine, že ho máš doma na poličke
Môj spolužiak zo strednej mal stále mobil doma, tak ten bol fakt ako nový 
Máte nejaké značky fólií/skiel ktoré sú kvalitné? Od kedy mam smartfóny tak som si ne zvykol na fólie, či ochránne kryty. Fólie mi vadia hlavne v tom, že sa mi po nich nejde tak "dobre" prstom ako po samotnej obrazovke mobilu. A niektoré tuším aj menili farby displaya. A v podstate po mesiaci bolo na nich viac tých mikroskrabancoch ako na samotnom display mobilu po roku bez fólií. Zase mam pravdu povedať, tie fólie boli cenovo v rozmedzí 5-10€ a našiel som fólie/skla ktoré stoja aj trojnásobok. Ma zmysel do toho investovať?
ja som teraz kupil novy telefon (galaxy s8) a po tom co som zistil co stoji vymena skla/displeju, tak som radsej kupil bumper
sice priamy pad na nieco ostre neochrani, ale na rovny beton staci. aj tak mi vacsinou padne niekde doma alebo v robote.
chcel som aj ochranne sklo, ale na zahnute displeje je to vraj bieda, tak na displeji nebude nic.
tiez som celkovo odporca obalov a folii a neviem coho vsetkeho, clovek si kupil pekny dizajnovy telefon a potom ho zabali do otrasneho obalu. ale kedze predchadzajuci telefon som roztrieskal 3x (vzdy som si vymenil displej sam za 20 eur, takze to nevadilo) a toto je trochu drahsia vymena tak som vymakol. ale ten bumper nie je nejaky obrovsky a je rovnako cierny ako cely telefon.
chcel som aj ochranne sklo, ale na zahnute displeje je to vraj bieda, tak na displeji nebude nic.
tiez som celkovo odporca obalov a folii a neviem coho vsetkeho, clovek si kupil pekny dizajnovy telefon a potom ho zabali do otrasneho obalu. ale kedze predchadzajuci telefon som roztrieskal 3x (vzdy som si vymenil displej sam za 20 eur, takze to nevadilo) a toto je trochu drahsia vymena tak som vymakol. ale ten bumper nie je nejaky obrovsky a je rovnako cierny ako cely telefon.
-
hojko
Site Admin
aacid: Ked mas das za nejake lepsie sklo 30 eur ci kolko, nemas lepsie si rovno ten mobil poistit???
s poistenim nemam moc skusenosti. vzdy si zacnem citat zmluvu a podmienky a najdem tam tolko nejednoznacnych paragrafov ze sa na to vykaslem...
co som pozeral tak na galaxy s8 stoji vymena skla 250 eur... to by sa samozrejme oplatilo poistenie.
ma niekto realne skusenosti? ze ma poisteny telefon, rozbil sklo, vymenili mu ho a aj preplatili bez problemov?
co som pozeral tak na galaxy s8 stoji vymena skla 250 eur... to by sa samozrejme oplatilo poistenie.
ma niekto realne skusenosti? ze ma poisteny telefon, rozbil sklo, vymenili mu ho a aj preplatili bez problemov?
poistenie zahrna spoluucast, poistenie na 2 roky bude stat okolo 150 eur
realne skusenosti mam
realne skusenosti mam
-
hojko
Site Admin
aacid: Na S7 som to mal zadarmo, pretoze som ho bral medzi prvymi. Vymena displeja stala tusim 300 eur, ja som platil spoluucast 39 ci 40 eur. Na S8 to mam tiez, ale kupoval som ho az po par mesiacoch ako bol na trhu a tak uz nebola akcia. Priamo cez Samsung to bolo asi okolo 50 eur na rok, spoluucast je tam tusim tiez 39 ci 40 eur. Reklamacia, resp. poistka fungovala tak, ze som zavolal na Samsung linku, nadiktoval meno a telefonne cislo, overili si IMEI kod. O dake dva ci tri dni prislo auto, vzalo telefon, dostal som rovnaky nahradny. O tyzden vola kurier, ze dalsi den pride. Rano prisiel, doniesol opraveny telefon, vratil som mu ten nahradny, zaplatil tu spoluucast a odisiel.
Ako funguje reklamacia cez nejaky Orange netusim, ale maju to drahsie, tam tusim rok vychadzal az na 70 ci 90 eur. Ako to funguje v Alze tiez netusim.
Ako funguje reklamacia cez nejaky Orange netusim, ale maju to drahsie, tam tusim rok vychadzal az na 70 ci 90 eur. Ako to funguje v Alze tiez netusim.
v alze, nayke a podobnych sietach to funguje rovnako akurat tam ten mobil musis zaniest aj si ponho prist, pri preberani platis spoluucast a negarantuju ziadnu dobu opravy, samozrejme u nich su tie poistky vyrazne drahsie ako priamo u vyrobcu resp. distributora
-
kukiak
Addict
pri s9 to vyjde napr na 170€, kde pri pripadnej poistnej udalosti este platis 10% spoluucast, co je +80€.
To uz to sklo za 20€ obetujem. navyse v alze, ti aj prasknute ci odlepujuce sklo vzdy vymenia/vratia prachy.
To uz to sklo za 20€ obetujem. navyse v alze, ti aj prasknute ci odlepujuce sklo vzdy vymenia/vratia prachy.
ja som ho kupoval z nemeckeho amazonu, vychadzal podstatne lacnejsie ako z alzy, takze poistit som moznost nemal.
aktualne na samsung stranke nevidim ziadnu moznost poistenia...
aktualne na samsung stranke nevidim ziadnu moznost poistenia...
napr v planeu ti vedia poistit telefon aj ked si ho nekupoval tam 
ale vravim, ak si zanho nedal 799 tak poistka za 150€ nemusi byt terno + spoluucast
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2018, 10:44)
tak som to zistil presnejsie, nahodne poskodenie si uz v predajni nedas nikde, da sa to iba hned pri kupe telefonu pri pokladni, ako nahle vyjdes von tak nahodne poskodenie ti uz nikto nespise lebo telefon ti mohol napr. padnut alebo nieco a uz by si to mohol zneuzit
vedia ti vsak stale spisat predlenu zaruku ak by si chcel
cize tak no..
ale vravim, ak si zanho nedal 799 tak poistka za 150€ nemusi byt terno + spoluucast
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2018, 10:44)
tak som to zistil presnejsie, nahodne poskodenie si uz v predajni nedas nikde, da sa to iba hned pri kupe telefonu pri pokladni, ako nahle vyjdes von tak nahodne poskodenie ti uz nikto nespise lebo telefon ti mohol napr. padnut alebo nieco a uz by si to mohol zneuzit
vedia ti vsak stale spisat predlenu zaruku ak by si chcel
cize tak no..
-
hojko
Site Admin
Samsung to poskytoval do 7 dni od nakupu telefonu. Orange to mal iba v ten den ked si ho kupil.