Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa DropDead »

iExplorer už nefunguje na prístup do súborového systému?
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Čaute, chcel by som sa opýtať ako si môžem ukladať na iCloud veci ako napríklad hudobnú knižnicu, hry a aplikácie apod. Ak sa to dá samozrejme. Lebo teraz mám na iCloude uložené len fotky a zálohu mobilu tak neviem či sa tam dá ukladať aj niečo viac aby som si "šetril" pamäť mobilu...

Ďakujem za odpoveď :)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

nie, ako tam chces ako ukladat hry..? Hudbu mozes bezne pocuvat z cloudu, apple music, alebo spotify.. Kolko gb ma tvoj iphone? Pride mi to ako strasna blbost.. Ak mas 16gb ajfoun. Samozrejmne musis platit miesto navyse v iCloud, co je 1euro mesacne za 50gb.. Ak by si chcel nejakym zazrakom pouzivat appky z cloudu, musis mat samozrejme vacsie data u operatora, co je dalsia financna polozka.. ja po pol roku pouzivania iphonu, permanentne fotim, natacam videa, mam ulozene mapy europy, slovniky, spotify celu kniznicu, vyse 100 aplikacii a mam vyuzite 25gb zo 128gb..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pekne, pozeram na iphone 8, hovorim ze bieda, nic nove poriadne a stale je nechutne velky v pomere k displeju, lebo hore aj dole stale udrzuju tie obrovske okraje.
potom otvorim iphone X a pecka. krasny dizajn, zaujimave riesenia (face id ak bude ozaj fungovat spolahlivo), pre mna absolutne nezaujimave kvoli cene.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Faceid zaujimave, ale inak nepriniesli nic nove.. nic nic..(a to bezmyslienkovite blaznenie za smajliky nechapem, chce sa mi z toho grcat..Urcite, manazer, co si kupi ajfoun za liter bude davat vysmarene hovno do sprav..) bezdrotove nabijanie je tu uz par rokov.. bezel less displeje tiez.. Lepsi graficky vykon, ... zase na nic.. nevidim ziaden realny dovod upgradovat.. Jedine, co ma trochu zaujalo su apple watch a to neustale monitorovanie srdca.. kvoli tomu do nich pojdem, som zvedavy.. ak to nebude stat za to, tak sa vratim k androidu asi, lebo toto ma moc nebavi..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

myslim ze uz je na case prestat s tym stazovanim sa ze nic nove nepriniesli, kto za posledne roky priniesol nieco nove prevratne? telefon je nastroj ako kazdy iny, sekera je tiez stale rovnaka a nikto sa nestazuje.

no a hlavne by som neporovnaval s inymi zariadeniami. bezdrotove nabijanie a displej bez okrajov je v ramci iphonu novinka, verim tomu ze pre vela uzivatelov to bude dovod na upgrade. lebo je to ozaj konecne nieco nove od iphone 6.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

V ramci iphone urcite, je to novinka, v ramci iphone dokonca revolucna.. Ale podla mna, iphone by sa mal porovnavat s konkurenciou a nie starsimi modelmi, nie?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nic nove v ramci trhu s mobilnymi telefonmi nepriniesli a este budes mat aj na displayi odkrojeny kus fotky :D

nezabudaj, ze Apple sam seba vnima ako trendsettera ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

myslim ze apple sam seba hlavne vnima ako jednu z najuspesnejsich firiem. nieco robia viditelne dobre ked mozu vydavat zariadenia ktore neprinasaju nic nove oproti konkurencii a napriek tomu si ich budu ludia kupovat. riesit stale dookola ci nieco nove prinasaju alebo nie, ci je trendsetter alebo nie (mimochodom je velky rozdiel medzi nastavovanim trendov a prinasanim noviniek ako prvy).

ten nepravidelny displej tiez nie je novinka, lg to uz ma dlhsie, nebudes vidiet odkrojeny kus fotky, fotka pojde len do istej vysky a hore bude neustale status lista.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ktore LG? mal som cca 6 modelov a fotku som mal vzdy fullscreen
tak ci onak ak sa niekto rozhodne pre iphone tak za tym nebude ziadny padny arugment okrem "lebo chcem". Ziju zo slavy a mena z minulych rokov a ich pozicia pomaly ale isto pada na poli predaja a zastupenia znacky
jackb
Redeemer
Redeemer

Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa jackb »

Argument pre iPhone u normalnych uzivatelov je kupit si zariadenie, ktore pobezi svizne aj 5-6 rokov po kupe.
Potom su fanboys, ktori kazdy rok stoja v rade na novy kus telefonu, lebo je novy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

lg v10 v20 maju sekundarny displej, ktory je pri sosovke predneho fotoaparatu, fullscreen fotka sa zobrazi len na primarnom displeji na tom hornom je stale stavova lista. presne rovnakym sposobom si predstavujem iphone x, na nejakych fotkach aj ukazovali ze tam budu notifikacie sa zobrazovat.

nie je argument na kupu akehokolvek telefonu "lebo chcem"?

//autoeditácia príspevku (13 Sep 2017, 13:29)
tak oprava, pozeral som nejake video a tam na iphone x bezal film cez celu obrazovku aj s tymi ukrojenymi rohmi... to je ozaj nestastne riesenie...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no vsak to som myslel..
no moze byt argument "lebo chcem" ale normalny bezny clovek si vyberie aj podla ceny a funkcionality kde tento iphone voci ostatnym vyrazne prepada
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

podla ceny ano, niekomu je luto dat za telefon viac ako 200 eur, niekto nemoze dat za telefon viac ako 200 eur, niekto zaraba tolko ze 1000 eur je pre neho tolko co pre bezneho cloveka 100 eur a niekto aj ked na to nema si zoberie pozicku aby mohol mat najnovsi telefon svojej oblubenej znacky.

podla funkcionality... tam je to otazne, bezny clovek viac menej nevie co chce a uprimne vacsine "beznych ludi" by stacil ten telefon za 200 eur. iphone ti umozni ist na facebook, spravi kvalitne fotky na instagram ci slowmo video na youtube. zahras si na nom najnovsie hry a mnozstvo aplikacii je rovnake ak nie vyssie ako na android. je vodotesny a baterka vydrzi ten jeden den ako vacsina inych telefonov dnes.
v com teda vyrazne prepada pre bezneho cloveka?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

prave v pomere cena/vykon..lebo tie veci co si pisal v druhom odstavci dostanes s prehladom od telefonu za 250-300e

ano jasne, pokial na to clovek ma tak preco nie, lenze prave cenou stracaju postupne zakaznikov ked ju tlacia kazdy rok o 100-150e vyssie ako stal minulorocny model, ktory je prakticky rovnaky. staci si pozriet samotne komentare ludi na roznych strankach po predstaveni. Videl som xy ludi, ktori si kupili 6tku ci 7cku po vydani a cakali co pride teraz a priznavali, ze do tohto nepojdu, ze je to proste vela penazi za ziadnu muziku
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

s tymto suhlasim, to ale nie je vec applu, samsung robi presne to iste. tak ako u vsetkeho aj u telefonov najvacsia skupina uzivatelov jednoducho pocuva na reklamu. a su ochotni platit.

hlavne nechapem tych ludi co si kupia telefon hned op vydani a o rok uz sa nevedia dockat kedy ho budu moct vymenit. to ze vyjde novy iphone predsa neznamena ze si ho musis automaticky kupit.
preco to ze novy model neprinasa dostatok vylepseni oproti minulorocnemu povazuju za nevyhodu?? ved by sa mali tesit z toho ze ten ich telefon im este pohodlne vydrzi dalsi rok bez toho ze by im v nom nieco chybalo...

nechapem ale preco apple zase zmenil to pomenovanie. minuly rok vydali iphone 7, tento rok nikto necakal ziadne velke zmeny, lebo sa ocakaval iphone 7s. a oni spravia iphone 7s a nazvu ho iphone 8...
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

hh
Prílohy
am21wb2_700b.jpg
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Btw co vravite na iOS11? Ja mam zatial celkom zmiesane pocity

Paci sa mi nove ovladacie centrum, ale napaci sa mi, ze je pri vysunuti rozmazany cely obraz na spodku
Nepaci a vyrusuje ma novy efekt pri odomknuti obrazovky, pride mi to ako nejaka chyba
Na novy font si zatial zvykam :D

Paci sa mi, ze to beha celkom svizne (pocitovo), ale inac neviem, co ta aktualizacia, ktora mala skoro 2gb realne priniesla :D
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

po skusenostiach uz update hned na druhy den nerobim ale pockam tak 1-2 tyzdne ci sa neobjavi nejaka chyba :D
Napísať odpoveď