Teroristické útoky
Re: Teroristické útoky
Na západe si zvyknú na teroristické útoky. Dostanú len to, čo si vybavili. Čo sa čudujú, bolo jasné od začiatku, že moslimská migrácia znamená terorizmus. Čo si vybavili to majú.
A čo spravia proti nim, zakážu nože a autá?
A čo spravia proti nim, zakážu nože a autá?
ja dosudzujem vsetky teroristicke utoky, nie len tie, ktore spacha niekto z Azie ci Afriky. z "ucty ku obeti a zranenym" ten v USA ospravedlnujete alebo popierate, ze slo o zamer
DEVZYO1G napísal:si mozu podat ruku s ISIS
Tak určite..
Inak pokiaľ viem ISIS sa k týmto útokom hlásia a priznávajú zodpovednosť.
To len k tomu "podávaniu rúk"...
Ešte denná pripomienka, že s útokmi začali prítomní komunisti (Antifa, Workers World Party, Revolutionary Communist Party,..) a BLM, ktorých podporovatelia už v minulosti strieľali po polícii..
Ako ich každý už pozná, ak sa neodvážili k fyzickému stretu, prerezávali aspoň pneumatiky a rozbíjali okná áut .. špecialitou antifašistov je podľa svedkov aj útočenie vlastným močom a fekáliami.
A ako sa k tomu priznávajú, násilnosti s úmyslom zamedziť legálnej demonštrácii a vyvolať chaos, (z ktorého vzišiel aj spomínaný incident), rozpútali zámerne.
A note on the Antifa:
They are the reason Richard Spencer did not speak today. They are the reason the “Unite the Right” march didn’t happen. They strategically used violent tactics to incite the Nazis to violence, such that the governor declared a state of emergency before noon. Before the “Unite the Right” rally was scheduled to begin.
...
-
javatar
Hardcore addict
V Juznej Amerike som este nebol ale stretol som odtial dost ludi ako aj Europanov ktori tam bud sli na dovolenku alebo aj istu dobu zili. Z vlastnych skusenosti a rozpravania skusenejsich som ziadny nedostatok jedinecnosti nespozoroval.kali520 napísal:Samozrejme, miešanim rôznych skupín a rás populácií zaníká ich identita, charakter a jedinečnosť, dobrým príkladom je Južná Amerika.
o vyhanani bielych farmarov a diskriminacii bielych sa popisalo vela, na Erazme som mal spoluziaka z JA a sam hovoril, ze zostat tam je velmi nevyhodne
kazdopadne, za poslednych par dni sa nam vyrojilo velmi vela utokov a spolocne maju jedno - mladi frustrovani moslimovia
kazdopadne, za poslednych par dni sa nam vyrojilo velmi vela utokov a spolocne maju jedno - mladi frustrovani moslimovia
Nejde o žiadnu frustráciu, ale o prahnutie k svojmu rodu, kultúre, ku náboženstvu a sile (z toho vyplývajúce opovrhovanie cudzincom/nepriateľom). To je niečo čo Biela rasa nemá a nedokáže pochopiť.
Frustrácia nevysvetľuje všetko, je to len jeden z faktorov, ktorý môže zohrávať rolu.
Silná kultúrna, etnická alebo náboženská identita (ktorá je v Európanoch systematicky potlačovaná), môže byť v zmiešanej spoločnosti zdrojom konfliktov, bez ohľadu na spoločenské postavenie jednotlivca.
Islamský terorizmus je z môjho pohľadu hlavne nepriama manifestácia našej vlastnej slabosti.
Silná kultúrna, etnická alebo náboženská identita (ktorá je v Európanoch systematicky potlačovaná), môže byť v zmiešanej spoločnosti zdrojom konfliktov, bez ohľadu na spoločenské postavenie jednotlivca.
Islamský terorizmus je z môjho pohľadu hlavne nepriama manifestácia našej vlastnej slabosti.
aka rasa su potom konvickari a vsetci ti Slovaci, ktori si fotia ludi pri stanku so zmrzlinou alebo vrieskaju ako mentalne retardovani na zeleznicnej stanici na turistov? alebo ti, pre ktorych su cudzinci ineho nabozenstva len negramotni obtazovatelia domacich zvierat, ktorych treba udusit, utopit ako macata, vykostit ci postrielat z gulometu?rebuss napísal:Nejde o žiadnu frustráciu, ale o prahnutie k svojmu rodu, kultúre, ku náboženstvu a sile (z toho vyplývajúce opovrhovanie cudzincom/nepriateľom). To je niečo čo Biela rasa nemá a nedokáže pochopiť.
Debilna rasa
-
iLoveCurry
Light Expert
Milujem keď niekto povie že mieśaním rás zaniká identita a jedinečnosť. Takže z toho vyplýva že kde sa narodíš tam musíš zostať a nikam inam sa presťahovať nemôžeš. Keď si európan nesmieš asa presťahovať do ázie alebo južnej ameriky. Keď sa narodíš v bangladéši a nemáš poriadne ani na chleba tak tam musíš zostať lebo si sa tam proste narodil a máš smolu a zdochneš ako chudák, pretože sa nemôžeš presťahovať za lepšou budúcnosťou pretože by došlo k miešaniu rás a strete jedinečnosti. Takýt názor môže zastávať len totálny chudák a chorý magor, a pre mňa to rozhodne nie je človek. Odoručil by osm takýmto ľuďom sa ísť pozrieť do skutočne chudobných krajín, do ázie alebo afriky napríklad, a predstaviť si že žijete v takých podmienkach, s predstavou že tak už budeš žiť navždy pretože si sa tam narodil.
iLoveCurry napísal:Milujem keď niekto povie že mieśaním rás zaniká identita a jedinečnosť.
nerozumiem, ako si z prvej vety vydedukoval druhu...Takže z toho vyplýva že kde sa narodíš tam musíš zostať a nikam inam sa presťahovať nemôžeš.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Proti nenávisti bojuješ nenávisťou ? 
-
Solo_Kamen
King
To, že žijú v takých podmienkach nie je vinou bielych. Skôr naopak, v Juhoafrickej republike sú belosi často prenasledovaní za svoj rasový pôvod. Je to niečo ako ked nacisti vinili židov aj z toho, že nemali doma plnú chladničku.iLoveCurry napísal:Odoručil by osm takýmto ľuďom sa ísť pozrieť do skutočne chudobných krajín, do ázie alebo afriky napríklad, a predstaviť si že žijete v takých podmienkach, s predstavou že tak už budeš žiť navždy pretože si sa tam narodil.
-
iLoveCurry
Light Expert
Ja viem že to nie je vina bielych že žijú v takých podmienkách akých žijú, na druhej strane prečo by tam mali zostávať ak sa tam žije zle ? Ten istý princíp ako keď slováci odchádzajú do UK, USA etc....
A na margo tej jedinečnosti, aby si zamedzil "miešaniu rás " by si musel zakázať aby spolu dve rôzne rasy mali dieťa a tým pádom sa účastník jednej rasy musel presťahovať za tým druhým. Chápeš ?
Nie nechcem proti nenávisti bojovať nenávisťou, len ma to naštve keď vidím že ľudia v 21. storočí majú niekedy tak strašen tupé názory
A na margo tej jedinečnosti, aby si zamedzil "miešaniu rás " by si musel zakázať aby spolu dve rôzne rasy mali dieťa a tým pádom sa účastník jednej rasy musel presťahovať za tým druhým. Chápeš ?
Nie nechcem proti nenávisti bojovať nenávisťou, len ma to naštve keď vidím že ľudia v 21. storočí majú niekedy tak strašen tupé názory
Samozrejme maju prave hladat stastie inde, ale aj EU musi mat pravo rozhodovat o tom, koho sem zoberie a koho nie. Napokon by to v demokracii malo byt vzdy o tom, ze sa rozhodnu ludia. Ked si uz spomenul USA, ti maju oproti EU aj nam napr. omnoho tvrdsie podmienky migracie. Na nich ale nikto nehuci, ze su rasisti.
-
Solo_Kamen
King
Je v tom rozdiel. Ak niekto odíde do UK a pracuje tam, tak je to jednak dobre pre neho, pretože tam môže zarobiť viac ako tu a zároveň je to dobré pre danú krajinu, keďže pre ňu predstavuje ekonomický prínos. ALE drvivá väčšina migrantov z Afriky nemá väčšine vyspelých ekonomík EU čo ponúknuť a zároveň prišli do EU NELEGÁLNE. To znamená, že nepoznáme ich minulosť, netušíme, či je daný človek inžinier alebo vojak islamského štátu. Ekonomická situácia v afrike nie je dôvod pre zanedbávanie bezpečnosti krajín EU.iLoveCurry napísal:Ja viem že to nie je vina bielych že žijú v takých podmienkách akých žijú, na druhej strane prečo by tam mali zostávať ak sa tam žije zle ? Ten istý princíp ako keď slováci odchádzajú do UK, USA etc....
Toto bola reakcia na mňa? Pretože ja som o žiadnom zákaze miešania nič nepísal. Keď niekto má chuť na afričanku alebo japonku, tak je to jeho vec.iLoveCurry napísal: A na margo tej jedinečnosti, aby si zamedzil "miešaniu rás " by si musel zakázať aby spolu dve rôzne rasy mali dieťa a tým pádom sa účastník jednej rasy musel presťahovať za tým druhým. Chápeš ?
Znova, bola toto reakcia na mňa? Ak áno, tak mi vysvetli, ktorá časť môjho príspevku bola nenávistná a tupáiLoveCurry napísal: Nie nechcem proti nenávisti bojovať nenávisťou, len ma to naštve keď vidím že ľudia v 21. storočí majú niekedy tak strašen tupé názory
2x nove utoky
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... uselu.html
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... nozem.html
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2017, 16:21)
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/pre ... &source=hp
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... uselu.html
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... nozem.html
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2017, 16:21)
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/pre ... &source=hp