Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
to je pekne divoka teoria. osobne skor dufam ze nepravdiva, lebo by sa to podla mna zbytocne skomplikovalo a este tam ostava strasne vela vyriesit na to ze uz ostava len 7 dielov.
otazne je aky by to malo dopad na aktualne dianie. podla tej teorie ak bran ostal v tele NK tisicky rokov, tak uz najskor ani nevie sam o sebe, respektive je uplne mimo, kedze sa snazi znicit cely westeros. teda by sa vlastne nic nezmenilo, stale bojuju proti NK. iba ze by bran nakoniec precitol alebo sa spojil so svojim ja v NK...
otazne je aky by to malo dopad na aktualne dianie. podla tej teorie ak bran ostal v tele NK tisicky rokov, tak uz najskor ani nevie sam o sebe, respektive je uplne mimo, kedze sa snazi znicit cely westeros. teda by sa vlastne nic nezmenilo, stale bojuju proti NK. iba ze by bran nakoniec precitol alebo sa spojil so svojim ja v NK...
Toto je tak nejak implikované, pritom NK a všetci white walkeri a wighti sa len prechádzajú po svojom území, keby naozaj tiahli na westeros tak už tam od prvej série dávno sú (obzvlášť pri rýchlosti akou sa všetci ostatní teleportujú po planetose). Odkiaľ vôbec vieme, že chcú niečo ničiť?aacid napísal:...NK sa snazi znicit cely westeros...
Spoiler
NK je good guy, screenshotnite si to teraz 
ja ti neviem Steju, The Wall bol postaveny aj za pomoci magie, aby chranil vsetko za nim pred "svoreniami, stvorenymi magiou", medzi ktore patria aj The Others.
Tu máte podrobný článok o WW a ich motivácií:
https://filmkult.refresher.sk/8480-Aka- ... ch-povodom
Inak 9Gag spravil kategóriu Game of Thrones a da sa tam dobre zasmiať po poslednej časti
A ešte peckové video o výrobe poslednej časti, klobuk dole pred HBO
https://filmkult.refresher.sk/8480-Aka- ... ch-povodom
Inak 9Gag spravil kategóriu Game of Thrones a da sa tam dobre zasmiať po poslednej časti
A ešte peckové video o výrobe poslednej časti, klobuk dole pred HBO
V knihe je to riešené tým magickým rohom, trúbkou čo zničí múr. Druhá možnosť je tuším dračí oheň.jackb napísal:ja ti neviem Steju, The Wall bol postaveny aj za pomoci magie, aby chranil vsetko za nim pred "svoreniami, stvorenymi magiou", medzi ktore patria aj The Others.
inac ten ohnivy mec napadol aj mna. preco sa nemohli zahriat s nim? 
Však keď nepomreli tak sa zahriali 
v knihe vysvetlovali ako ten mec zapaloval, bol potrety s wildfire, predpokladam ze to asi nemoze horiet vecne, tak si povedali ze radsej usetrit na nemrtvych ako sa na chvilu zahriat. 
Ako včera Cervenak to diskutoval tie havrany, časy a tak. Bol tam jeden dobrý príspevok, že Westeros nie je stredovek v Európe a ich havrany môžu byť úplne iné, mágia a tak.
Netreba všetko riešiť, treba sa baviť
Netreba všetko riešiť, treba sa baviť
niekto vcera postoval na imgur kalkulaciu, vraj dobehnut k stene, vyslat havrana a doletiet naspat na drakovi by trvalo cca 3 dni.
no a cca tolko by vraj trvalo kym by voda zamrzla na taku hrubku aby to unieslo taku armadu kosti
no a cca tolko by vraj trvalo kym by voda zamrzla na taku hrubku aby to unieslo taku armadu kosti
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a bolo vlastne niekde spomenuté, že vo Westerose trvá deň 24h? 
No.. Názor? [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201708 ... 881179.jpg[/IMG]
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no budem sa modlit aby to bola nahoda
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2017, 16:20)
alebo ako ho Bran spehoval tak sa mu zapacila ta spona tak si ju zaobstaral tiez
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2017, 16:20)
alebo ako ho Bran spehoval tak sa mu zapacila ta spona tak si ju zaobstaral tiez
a neni to len fake? teda viem že tu sponu ma NK, ale na Branovi som si ju nevšimol...aj tak aky by to malo zmysel že chce Bran ako NK zabiť Johna a ostatných?
Prečítaj si tú teóriu o tom, že Bran je Night King, tam je to dosť podrobne vysvetlené. Link je na predchádzajúcej strane...
-
Satanic Warmaster
Amateur
Škoda, nie je to pravda ale mohla by byť 
No sám som zvedavý, v poslednej časti sa už asi veľa nedozvieme, skôr sa zbavíme Malička a uvidíme rokovanie so Cerscei.
No sám som zvedavý, v poslednej časti sa už asi veľa nedozvieme, skôr sa zbavíme Malička a uvidíme rokovanie so Cerscei.
Diel velmi dobry, hlavne ten drak. Co sa tyka tej teleportacie, tak samozrejme predpokladam, ze na tej skale v strede jazera si dali nejaky spanok part krat, a presne, chvilu trva aj tej vode kym by zamrzla. V serialy to len urychlili a tieto veci neukazali a nechali na divakovi nech si to domysli.
-
xH4wK
Tak vo vseobecnosti si mysliet ze vsetko co sa v seriali deje je real-time na obrazovke je troska chore nie ? 
jasne, ze voda nezamrzne na taku hrubku za den.
jasne, ze voda nezamrzne na taku hrubku za den.