Musím skonštatovať, že ma to chytilo a baví viac ako Heartstone.
Dizajn, grafika a hratelnosť je na vysokej úrovni.
Ak by mal niekto chuť zahrať tak pošlite PM - Sarg3r
#somlama
GWENT The Witcher Card Game
-
lekoklatik
VIP
Re: GWENT The Witcher Card Game
Tak je to konečne na PS. Včera som to hral niečo cez hodinu. Keďže ma Gwent v samtnom witcherovi bavil, tak som sa na to celkom tešil. Oproti witcherovej minihre je to dosť iné. hral som pár singleplayer challenges a potom som chcel skúsiť reálneho hráča. Keďže ešte nemám moc kariet a stále som si úplne nezvykol na všetky karty tak mi to teda moc nešlo. Hlavne frakcia netvorov ma vždy porazila. Vlastne ma príšeri poriadne roz*ebali, až som nadával že čo sú to kur*a za karty.
Zatiaľ to hodnotím parádne pozitívne, perfektne sa na to pozerá.
Keby niečo tak PSN ID: lekoklat
Zatiaľ to hodnotím parádne pozitívne, perfektne sa na to pozerá.
Keby niečo tak PSN ID: lekoklat
Ono príšery držia putovný pohár pre OP tohto patchu, takže sa netreba diviť, že ti tam dávali
O nejakých 10 dní má prísť nový patch, mimochodom, takže odporúčam šporiť barrely a scrapy.
Na gamescone predstavia nove balance zmeny, novy ladder pre 4200+ hracov ktory otvoria buducu sezonu a dake nove karty aj.
Sezona konci 27, je to inac hrozne stresujuce ak chcete skusit ten novy ladder, dnes som konecne dopushoval na 4200 mmr a bojim sa jak cert kriza skusit dat tych dalsich 50 mmr na rank 20 co mi chyba. Asi radsej uz nebudem hrat rankedy do konca sezony aby som nahodou nedropol
Sezona konci 27, je to inac hrozne stresujuce ak chcete skusit ten novy ladder, dnes som konecne dopushoval na 4200 mmr a bojim sa jak cert kriza skusit dat tych dalsich 50 mmr na rank 20 co mi chyba. Asi radsej uz nebudem hrat rankedy do konca sezony aby som nahodou nedropol
Kód: Vybrať všetko
http://prntscr.com/gagxocRe: GWENT The Witcher Card Game
Sova - ale mne sa zdá, že musíš dať tých 4250
Nebolo to ale nikde podrobne vysvetlené. Mne sa včera podarilo
A niekde som čítal, že ak si raz dosiahol tú 20tku rank a dropneš, aj tak ti už zaradenie do toho nového ladderu nevezmú.
Myslim ze nie
Kód: Vybrať všetko
https://www.awesomescreenshot.com/image/2755410/af5ac6ac8a78d3db53a19fcd09b9f755Re: GWENT The Witcher Card Game
Niekde píšu, že rank 20-21, niekde zas 4200 rating. Ale je to aj tak jedno, stratil som záujem, bude to len ešte stresujúciejší ladder, kde človek musí byť v úplnej topke, aby z toho niečo mal
No thx.
Suhlasim, vyzera to ze to bude velmi competitive ladder, nato clovek musi vela odohrat, neni sanca