Zdravim pani,
mam taky mensi problem. V praci mame ku Synology NAS-ku pripojeny okrem inych diskov aj jeden externy 2,5" WD disk. Ked sa k nemu pripojim cez siet (teda ip adresa NASka) mam tam pekne zlozku USB share a viem z disku aj na disk kopirovat. Akonahle disk z naska odpojim a pripojim ho na priamo do PC, neviem sa k nemu dostat. Vyhodi mi hlasku z prilohy.
Skusal som cez CMD check disk, ale bez výsledku
Samotný disk je prázdny, je tam akurát zložka a súbor s názvom "@quarantine" resp. ".quarantine" (netusim co to je)
Nejake rady, ako disk pouzivat klasicky v PC, ale aby bol po pripojeni na synology stale rovnako viditelny v sieti?
Dakujem
NAS Synology vs. Externy disk WD
-
nejakymarko
Addict
NAS Synology vs. Externy disk WD
- Prílohy
-
- the-file-or-directory-is-corrupted-and-unreadable.png (13.82 KiB) 463 zobrazení
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: NAS Synology vs. Externy disk WD
Ta zlozka .quarantine bude zlozka od antivirusu Norton/Symantec. Treba pozriet ci NAS neupravil prava, ci neupravil file system, pripadne co take sa da cez Synology nastavit k externemu disku.
-
nejakymarko
Addict
Re: NAS Synology vs. Externy disk WD
nakoniec som to vyriesil "salamunsky" naformatoval som ten disk vo windows a uz to islo normalne
Kazdopadne by som ho rad nejako pouzival aj na synology, aj obcas ako klasicky ext. disk, tak ak by ste mali nejaky tip, sem s nim
Kazdopadne by som ho rad nejako pouzival aj na synology, aj obcas ako klasicky ext. disk, tak ak by ste mali nejaky tip, sem s nim