Game of Thrones - Seriál

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Game of Thrones - Seriál

Príspevok od používateľa Nadeo »

Na reddite to niekto analyzoval a vyslo ze priblizne 5 dni tam boli.
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

wow za chvíľu to bude mesiac :lol: a voda zamrzne aj za par hodín, záleží snad od teploty nie :roll: viem že večer zaliali u nas ihrisko a na druhy den po škole sme uz hrali hokej
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

hlavne preco bol ten lad roztopeny ked bolo vsade "20m" snehu
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Aby lad udrzal cloveka tak musi mat nejako 30cm, a aby tolko zamrzol trva priblizne tych 5 dni.. neviem najst ten thread uz ale davalo to logiku. Mohli tam dat jednu vetu, ze by sa niekto stazoval, ze su tam uz par dni...
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

v jednej scene kde The Hound udrie kladivom po lade tak tam je vidno že ten lad ma tak 5 až 7cm
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No zmiesane pocity po poslednej casti dnesnej. Netusil som, ze bude take jednoduche nieco znicit, ako to spravili na konci :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Soviet napísal:No zmiesane pocity po poslednej casti dnesnej. Netusil som, ze bude take jednoduche nieco znicit, ako to spravili na konci :)
Spoiler
vsak niekto tu niekde pisal ze ta stena je zacarovana a da sa znicit dvoma spôsobmi a jeden znich je tento draci ohen ( alebo lad ci co to bolo )
kazdopadne cast velmi EPIC ... pri niektorych scenach som sa mikol ze mi dochadza vzduch kedze som nedychal a cumel :shock: :shock:
teraz som cakal rok na vodicak kym mi vratia :D a viem presne aky dlhy cas to bol a ked si predstavim ze cakat dalsi rok na GoT jaaaaj vsak takto len cakam a cakam a budem mat 80rokov

btw:
Spoiler
nema niekto chut napisat ako je to stými rodmi ( co Brandon ) hovoril koho vlastne sukal John ( preco je Piesok a nie sneh ? ) a ta rebelia nejak strucne mi to osviezit dakujem :)
edit3:
Spoiler
cakal som ze JOHN a DANY poletia na drakoch spolu na sever a ne loďkou :?
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

Spoiler
Malickov koniec bol rovnako zly, ako Stannisov charakter v porovnani kniha/serial.
R1k1nko
Spoiler
Rhaegar Targaryen bol najstarsi syn Aerysa(mad king) a starsim bratom Viserysa a Danny. Taktiez je otcom Jona. Piesok preto, lebo bastardi dostavaju mena podla toho z akeho kraja pochadza ich otec. Aj ked neviem preco mu dali priezvisko podla miesta kde sa narodil, ked Rhaegar bol princom dracieho kamena a Jon by asi skoncil s priezviskom Water.
Rebelia zacala ked si vsetci mysleli, ze Rhaegar uniesol a znasilnil Lyannu, ktora si mala zobrat Roba baratheona. Nedov otec a brat sli do KL kde ich kral nechal zajat, Rickarda(otca) upalil a Brandon zomrel ked ho chcel "zachranit".
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Prečo ich nenapadlo že vykopú obrovské zaplavené zákopy okolo celého King´s Landing ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no uz len vymysliet co s drakom, ktory chrli modry ohen, ktory mozno bude mrazit
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

ah, nejaké info o ďalšej sezóne, či bude posledná a či o rok, alebo im to bude trvať dlhšie, tak ak pri tejto sezóne?
jukel
Professional
Professional

Bude posledná a najskôr 2019
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
Soviet napísal:No zmiesane pocity po poslednej casti dnesnej. Netusil som, ze bude take jednoduche nieco znicit, ako to spravili na konci :)
Je to len rozprávka ale toto bolo nejako v nepomere s tým, čo sme videli doteraz. To nebol drak ale nukleárny výbuch. Ten múr vyzeral celkom stabilne, také rozmery a zbúranie ako nič. Čakal som trochu viac ako že to zničí za pár minút. Takouto deštrukciou zničí každého a všetko ako nič.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

jukel napísal:Bude posledná a najskôr 2019
mas stare info, podla vsetkeho sa v pohode stiha 2018
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Pozeram, hovorim si, ze ved ta stena je super, nemrtvy nemaju sancu...No ten drak...to prehnali s nim. Presne, to teraz staci ked ten bude robit nalety a koniec.

Paci sa mi Cersei a jej uskok. Naopak, ta smrt Malicka (moja oblubena postava!) bola prilis rychlo spravena. Zasluzil si nieco lepsie. Pekne ich tam vsetkych manipuloval, myslel som, ze lepsie to s nim spravia.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ach jaj... Co str čakali, že budú dýchať na múr aby sa roztopil? Jasné, že drak je na to, panebože aké zajace z klobúka majú ťahať? To by sa vám páčilo keby vytiahli magický roh, ktorý zbori múr, o ktorom necitatelia ani nechyruju?
Malíček taktiež, bolo jasné, že pude... Smrť a postava nemá byť len tak, ale má dej posúvať dopredu. Malíček už živý nič v príbehu neposuval a jeho smrť naopak, viedla k zjednoteniu všetkých Starkov a oslobedeniu Údolia.

Čudujem sa skôr, že tu nikto neocenuje postavu Jamieho, ktorý je už dlhodobo so Psom moja obľúbená postava. Tí dvaja prešli neskutočným charakterovym vývojom a je vždy zaujímavé sledovať Jamieho vnútorný konflikt.
jukel
Professional
Professional

Ako je to s knihami ? Pred začiatkom poslednej série seriálu má vyjsť kniha, ktorá cely dej uzavrie alebo serial bude prvý ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Jamie sa snad konecne dostal do vnutorneho stadia, v ktorom bol v knihach. Co ocenujem, lebo v knihach je moj oblubeny.
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

jukel napísal:Ako je to s knihami ? Pred začiatkom poslednej série seriálu má vyjsť kniha, ktorá cely dej uzavrie alebo serial bude prvý ?
Knih ma byt 7, aktualne poslednou je 5. 6 uz asi aj mala byt, tak azda to aspon stihne pred serialom.
begbeee napísal:Ach jaj... Co str čakali, že budú dýchať na múr aby sa roztopil? Jasné, že drak je na to, panebože aké zajace z klobúka majú ťahať? To by sa vám páčilo keby vytiahli magický roh, ktorý zbori múr, o ktorom necitatelia ani nechyruju?
Mna by vobec neprekvapilo, ak by sa len tak objavili na druhej strane :lol: A roh by tam tiez nenasli, ked ho tam uz hladal Mance.
begbeee napísal:Malíček taktiež, bolo jasné, že pude... Smrť a postava nemá byť len tak, ale má dej posúvať dopredu. Malíček už živý nič v príbehu neposuval a jeho smrť naopak, viedla k zjednoteniu všetkých Starkov a oslobedeniu Údolia.
Pokial Sanse nezacal nasepkavat, ze ju chce Arya zabit, tak som o tom vobec nerozmyslal. Celkovo tam vsak bude podla mna chybat, patril k najvychcanejsim postavam a myslim, ze ak by sa aspon trochu chcelo, tak by priniesol nejeden zvrat.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

AllGoneDead napísal: Knih ma byt 7, aktualne poslednou je 5. 6 uz asi aj mala byt, tak azda to aspon stihne pred serialom.

Mna by vobec neprekvapilo, ak by sa len tak objavili na druhej strane [emoji38] A roh by tam tiez nenasli, ked ho tam uz hladal Mance.

Pokial Sanse nezacal nasepkavat, ze ju chce Arya zabit, tak som o tom vobec nerozmyslal. Celkovo tam vsak bude podla mna chybat, patril k najvychcanejsim postavam a myslim, ze ak by sa aspon trochu chcelo, tak by priniesol nejeden zvrat.
K tomu malickovi: dielo speje k záveru, dejové linky sa skôr uzatvárajú... Odchod Jamieho je tiež svojim spôsobom takmer uzavretie vývoja jeho postavy. Taka Brienna už tiež začína snrdiet ako hosť v dome po 3 dňoch.

Vytiahnem ďalšiu perlicku, stretnutie Cleganovcov tiež perfektné. "takto to nebude, vieš ako skončíš, vieš kto ťa zabije, ty to vieš.."

Cleganebowl!!
Napísať odpoveď