Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Co je tam vadne? Kabel? Na ktorom mieste? Ono oprava moze vyjst par drobnych.
Ak naozaj chces nove? Aky je rozpocet?
Ake sluchatka by som si mal kupit k PC do 30€? Pouzivat ich budem na hry a hudbu. Hudbu pocuvam vacsinou rockovu a trochu metal. Sluchatka nech su pohodlne a otvorene. Pozeram sa po Superlux HD681 EVO alebo je nieco v tej cene lepsie?
-
Ryan Giggs
VIP
V tejto kategorii by som po inych sluchadlach ako Samson/Superlux nepozeral.
-
iLoveCurry
Light Expert
Potreboval by som štuplové slúchatká na behanie. Podmienka je bluetooth a rozpočet 30-40 eur. Našlo by sa niečo také ? 
Creative outlier sports za 50€,budeš spokojný s pohodlnostou, zvukom a výdržou (10 hodín)
-
iLoveCurry
Light Expert
55 eur sa mi do toho fakt dávať nechce, do tých 40 max ďalej nejdem 
-
Ryan Giggs
VIP
KZ ZS5 + BT adapter.
potrebujes k behaniu co najlepsiu kvalitu zvuku co mozes ziskat? ak nie a vystacis si s OK kvalitou, tak napriklad xiaomi ma fajn sportove sluchadla a ani skullcandy ink'd wireless nie su uplne zle.iLoveCurry napísal:Potreboval by som štuplové slúchatká na behanie. Podmienka je bluetooth a rozpočet 30-40 eur. Našlo by sa niečo také ?
samozrejme ta cena je nizka, ziadnu extremnu kvalitu za to necakaj, ale tiez sa netreba bat toho ze by hrali otrasne, proste za tu cenu dostanes celkom fajn produkt.
-
iLoveCurry
Light Expert
Ryan - príde mi trošku zbytočné kupovať slúchatká na kábel a dokupovať k nim ešte bluetooth adaptér keď za tú cenu kľudne môžem mať bluetooth súchatká, a tak isto s kupovaním z číny, načo keď môěm kúpiť dobré slúchatká aj tu a cenový rozdiel tam nie je skoro žiadny u takto nízkych cenách
aacid - "nie sú úplne zlé" mám čakať čo ?
ze ja by som bol s nimi asi uplne spokojny ale taky Ryan by ich pravdepodobne na usi ani nedal.iLoveCurry napísal:aacid - "nie sú úplne zlé" mám čakať čo ?
proste zalezi ake su tvoje poziadavky, ziadne z tych sluchadiel nebudu zniet plechovo alebo mat praskajuci vzuk, ale proste napriklad tie ZS5 budu urcite hrat lepsie. otazne je ci to ty pocitis a bude ti to vadit.
kupil by som ich cez internet z nejakeho obchodu a mas 2 tyzdne na vratenie, pokial ti nebudu vyhovovat, tak bud nakup z ciny alebo priplat.
-
Ryan Giggs
VIP
Da sa to kupit spolu ako set, nie je treba nic dokupovat zvlast. Je to kabel ako maju ktorekolvek ine BT sluchadla. Klasicky kabel odpojis a pripojis kabel s BT modulom.iLoveCurry napísal:Ryan - príde mi trošku zbytočné kupovať slúchatká na kábel a dokupovať k nim ešte bluetooth adaptér keď za tú cenu kľudne môžem mať bluetooth súchatká, a tak isto s kupovaním z číny, načo keď môěm kúpiť dobré slúchatká aj tu a cenový rozdiel tam nie je skoro žiadny u takto nízkych cenách![]()
Dobre BT sluchadla za 40€ nekupis. Kvalita zvuku ZS5 aj s pouzitim ako BT je o niekolko galaxii inde ako cokolvek BT co tu kupis za stovku ci viac.
A vies to pouzivat ako klasicke kablove spunty (s vybornym zvukom) aj ako BT headset. Staci prehodit kable.
aacid má pravdu je to o tom aké máš požiadavky a koľko ľudí toľk chutí
ja mám lamax pax a som spokojný, z uší nepadajú a zvuk mi vyhovuje, sú tam aj nejaké basy počuť a celkovo je ten zvuk čistý dosť
ja mám lamax pax a som spokojný, z uší nepadajú a zvuk mi vyhovuje, sú tam aj nejaké basy počuť a celkovo je ten zvuk čistý dosť
-
Ryan Giggs
VIP
Naroky moze mat len do vysky rozpoctu.
preco nemoze mat napriklad naroky na rychlost zaobstarania? zo slovenskeho obchodu moze mat tie sluchadla zajtra, objednavat ich z ciny bude trvat 3 tyzdne... to nie je validna poziadavka?
o kvalite zvuku sa uz asi nediskutujme, tebe nie je mozne vysvetlit ze nie kazdy ma rovnake poziadavky na kvalitu zvuku. ja mam od vianoc sony sbh-60, neviem co by si na ne povedal ty, ale predpokladam ze by ti nevyhovovala kvalita zvuku, ale mne uplne vyhovuju, po zvukovej stranke mi nic nechyba. pokial by som mal investovat viac penazi, tak jedine za vacsie musle ktore by boli pohodlnejsie, kvoli zvuku by som urcite nepriplacal.
inak ako tie ZS5 s bluetoothom vyzeraju super, mozno si ich objednam na skusku.
o kvalite zvuku sa uz asi nediskutujme, tebe nie je mozne vysvetlit ze nie kazdy ma rovnake poziadavky na kvalitu zvuku. ja mam od vianoc sony sbh-60, neviem co by si na ne povedal ty, ale predpokladam ze by ti nevyhovovala kvalita zvuku, ale mne uplne vyhovuju, po zvukovej stranke mi nic nechyba. pokial by som mal investovat viac penazi, tak jedine za vacsie musle ktore by boli pohodlnejsie, kvoli zvuku by som urcite nepriplacal.
inak ako tie ZS5 s bluetoothom vyzeraju super, mozno si ich objednam na skusku.
-
Ryan Giggs
VIP
Ale veď to s tym predsa nema nič spoločne. To akože keď mam rozpočet 30€, tak si kupim/odporučim najhoršie (priemerne, podpriemerne...) čo je za 30€, keď za tu istu cenu môžem mať to najlepšie (bavim sa obecne)? To už je čo za logika? Ty nedokažeš pochopiť že niekto na to ma vyčleneny nejaky rozpočet a predpokladam že za ten rozpočet chce to naj, a nie niečo priemerne či nebodaj zle. Prave preto, že nevieš ake naroky ma, tak je asi predsa uplne logicke odporučať to naj.aacid napísal: tebe nie je mozne vysvetlit ze nie kazdy ma rovnake poziadavky na kvalitu zvuku.
Ano, može ho uspokojiť aj hocičo za 10, 5 či 1 euro, ale potom akekoľvek taketo nakupne poradne stracaju zmysel. Lebo veď si kup čokoľvek za 5 eur, môže ťa to uspokojiť a nemusiš platiť 30. A ak nie, kup si za 10, atd. To už je čo za rada? Vieš mi to vysvetliť?
Môže, ale keď je toto dôležita požiadavka, tak to asi preboha napišem, nie?! Alebo nakup vylučne v SR, či čokoľvek ine, špecificke, tykajuce sa materialov, tvaru, dizajnu, dosaď si čo chceš. Či ty vieš veštiť? Takže tento argument je mimo kedže žiadna takato požiadavka tu nie je (zatiaľ?).aacid napísal:preco nemoze mat napriklad naroky na rychlost zaobstarania?
-
iLoveCurry
Light Expert
vidím že som to nie úplne dobre napísal, to s tou čínou som myslel presne tak že načo ćakať na ne 2-3 týždne keď mi to za tých zopár ušetrených drobných nestojí
áno uznávam nenapísal som to úplne správne
takže radšej z tuzemských obchodov
inak ďakujem vyberiem pravdepodobne buď tie skullcandy alebo lamax 
neviem prestalo hrat jedno sluchadlo, potom ho bolo pocut stisene a uz na oboch sa zhorsila kvalitaRyan Giggs napísal:Co je tam vadne? Kabel? Na ktorom mieste? Ono oprava moze vyjst par drobnych.
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial hra tichsie, moze to byt mazom.
Tiez rozmyslam nad kupenim BT sluchatok na sport. Chcel som si uz kupit Meizu EP51 ale este som sa chcel prist tu poradit a pozeram ze sa presne to iste rozobera tu. Tie ZS5 nevyzeraju zle len ako su na tom s odolnostou? Su vodeodolne a nevadi im pot?
-
iLoveCurry
Light Expert
tiež som rozmýšlal nad tým či sú odolné voči potu ale nikde som o tom nič nenašiel takže som od nich upustil (ale dôvodov bolo viac
) inak ak ti môžem poradiť tak som nakoniec bral tie lamax a bol som s nimi už dva krát behať a evidentne im nevadí ani pot ani dážď
super kúpa