Splnomocnenie pri kúpe mobilu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Splnomocnenie pri kúpe mobilu

Príspevok od používateľa Lubenečko »

ahojte, potreboval by som poradiť s formuláciou splnomocnenia pri kúpe mobilu. Aby som ho mohol reklamovať ja a v prípade výmeny kus za kus poprípade vrátenia peňazí som ich mohol prevziať. Nerád by som to zle naformuloval a na niečo dôležité pozabudol.

Splnomocniteľ XY, týmto splnomocňujem Splnomocnenca XZ

"na to, aby v mene splnomocniteľa mohol reklamovať mobilný telefón XXX a taktiež prevziať za neho peňažnú hotovosť v prípade vrátenia alebo reklamácie mobilného telefónu." ???

XXX treba do splnomocnenia dopísať asi aj konkrétny názov mobilu, sériové číslo poprípade číslo zmluvy/ bločku ? aby som vedel či vynechať nejaké miesto na dopísanie týchto údajov.

ďakujem za rady
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Splnomocnenie pri kúpe mobilu

Príspevok od používateľa heker »

Daj tam, ze mobilny telefon, imei cislo, splnomocnenie na pravne ukony.

"...splnomocnujem XXX na vsetky pravne ukony a ostatne ukony suvisiace s reklamaciou mobilneho telefonu (samsung galaxy s8, imei:xxxxx, kupeneho dna 23.8.2017, dalej len "mobilny telefon"), vymenou mobilneho telefonu alebo vratenim kupnej ceny mobilneho telefonu. Splnonocnenie je platne do skoncenia zarucnej doby mobilneho telefonu, doba platnosti sa predlzuje v pripade reklamacie.

Over to u notara, pretoze napr. Orange nechce akceptovat overenie z mestskeho uradu na matrike.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

Inak je to pekná hajzlovina od pomaranču ,že neakceptujú overenia od obecných úradov. Hlavne ak s tým štátne inštitúcie nemajú problém.
Asi by chudáci notári nemat príjem za predražené overenia chcipli hlady...
Ani súdy nemajú námietky ak nie je plná moc notársky overená.
Info z prvej ruky....
Tým samozrejme nechcem povedať,že to nemá spraviť.
Radšej overiť ako píše Heker. Predsa len nemá cenu sa kvôli qoqotom stresovať a pridávať si prácu navyše.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pri matrike na mestskom urade sa to eviduje pem do knihy. U notara sa to eviduje do knihy a zaroven do pocitacoveho systemu co ma daku databazu, takze si Orange vie overit cez internet to splnomocnenie. O tom to cele je.
farnell
Star
Star

Príspevok od používateľa farnell »

I tak je to unfer a nezmyselné.
Tak potom nech si Orange overuje aj spôsobilosť na právne úkony.
Dementny štát s ešte dementnejsi operátor.
Potom je to ale spochybňovanie legitimity úradov ako je matrika a obecných úradov.
Napísať odpoveď