Nema niekto skusenost s nejakym servisom PS3 najlepsie v BA? Prestal mi ist obraz, takze asi nieco s GPU :-/.. reset na default rozlisenie nefunguje, gamepady sa pripoja.. proste ako komp bez monitora
//ak by niekto potreboval tak http://sluzby.bazos.sk/inzerat/36462418 ... 3X-BOX.php opravil mi hdmi a vycistil/prepastoval spolu za 20ku.
Playstation 3
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Playstation 3
zdravim pred par mesiacmi som si kupil ps3, ale ako vidim bolo to naposledy co som kupoval playstation.auta v pohode, ale hrat na tom strielacky, alebo podobne to nehrozi.nic horsie som nehral,ovladanie ako pre demen....
pc je fakt ovela lepsie.vzdavam to
ako to hrate vy?dik
pc je fakt ovela lepsie.vzdavam to
ako to hrate vy?dik
Naučíš sa, tiež som celý život hral na PC.
-
typek61
Darca
na to sa asi neda zvyknut
asi ostanem na pc
ja osobne strielacky na PS4 nehram z toho isteho dovodu, ale je tam take mnozstvo hier, kde su controleri ,nie ze rovne klavesnici a myske, ale omnoho lepsie. (dark souls, need for speed, rocket league, crash, ... )
urcite by som na tvojom mieste na konzoly nezanevrel, pokial teda nehras cisto len tie strielacky
urcite by som na tvojom mieste na konzoly nezanevrel, pokial teda nehras cisto len tie strielacky
Na strielačky samozrejme jedine myš a klávesnica. Mimochodom, ide to dokúpiť.
Všetko ostatné sa mi hrá lepšie na konzole.
Všetko ostatné sa mi hrá lepšie na konzole.
-
typek61
Darca
jasne najdu sa hry co chcem hrat iba s gamepadom, ale kvoli tomu asi nebudem kupovat ps
Ono to možno príde vekom
.
Ako študent som vedel hrať na pc na stoličke hodiny a bolo to ok
.
Teraz som na stoličke za pc kvôli práci a konzola je pre mňa oddych na gauči (ak práve nehrám kinect
)
Ale ako píšem,k ps sa klávesnica a myš dá dokúpiť.
Ako študent som vedel hrať na pc na stoličke hodiny a bolo to ok
Teraz som na stoličke za pc kvôli práci a konzola je pre mňa oddych na gauči (ak práve nehrám kinect
Ale ako píšem,k ps sa klávesnica a myš dá dokúpiť.