Futbalove triky
-
ThierryXXX
Light Expert
Futbalove triky
par trikov rad ako na futbalove triky:oops: dakujem
Re: Futbalove triky
Chces sa naucit hrat futbal, alebo nejake specialne triky??? Lebo ak to prve takto ti nikto nepomozeThierryXXX napísal:par trikov rad ako hrat futbaldakujem
-
ThierryXXX
Light Expert
dik
omg triky futbal viem nemam skoro ziadnu techniku len zakladne klucky ale zaujimave je davam goly vela prihravam ale tu techniku treba vylepsit
-
ThierryXXX
Light Expert
nekceš kopirovať ?? a ked je navod na nete tak to popisuje nejaky 15 ročny chalan ako to robil drogba na videjku omg lama................klučky ta nikdo nenauči tym ze si prečitaš navod pozri si youtube spomal si to daj si to do mobilu vypadni von a cvič .........................................či to ti ma niekto napisal 10cm noha vlavo rychlosťou vetra dozadu o 8 cm a rychlosťou svetla do pravehopredku o 13cm ..................jaj bože lock
-
ThierryXXX
Light Expert
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No vidis ako vyborne som ti poradil co vsetko si hned dokazal...ThierryXXX napísal:omg uz viemprehodit loptu okolo hraca nadvihnut naklonenim nohy a rotovanim robit konicky a pritom pretocit a zakladne klucky ale som cital ze ked koncikujem a tak si zlepsim techniku
Len neviem co je "koncikovanie", ako sa prehadzuje lopta okolo hraca????-ked sa daco prehadzuje ide to asi ponad neho nie??
Rotovanim robit konicky???... a pri tom sa pretocit? robis kotrmelce pri nejakom konickovani alebo co?
Chlapec len hraj ked ta to bavi nam sa tu chvastat nemusis aspon ja nepoznam tvoj jazyk...
len si pozeraj joga bonito a konickuj dalej
Pozri kanál: https://www.youtube.com/channel/UCqN-nU ... _jL8rqHBDw
Budú stále nové videá.
Budú stále nové videá.
Hm, týpek je po tých 10 rokoch hádam už profík.