zdravim potreboval by som poradiť aky noťas kupiť, bude použivany len na pracu v škole a kancelarsku pracu ale zase bude dosť prenašany
požiadavky : nizka hmotnosť, aspoň aky taky dizajn, praca s Office musi isť bez jedineho seknutia, fullHD display
cena max 1000 euračov, ďakujem vopred za nejake typy
Na Office ti postaci nieco s SSD diskom a 4, idealne 8GB RAM. Tam nevidim velky problem. Len si treba uvedomit v akej forme budes pouzivat Office, ze ci pojde o pisanie textu alebo aj o Excel a velke mnozstvo cisel. Pretoze mensie ako 15-palcove notebooky uz nemaju numericku klavesnicu. Cize ak chces numericku klavesnicu, musis ist do 15,4 alebo 15,6-palcov. Ak ju nepotrebujes, tak idealne by som videl nieco na 13,3-palca, nakolko tam sa s vahou dostavas v pohode pod 1,5kg. Vyberal som teda medzi IPS displejom, FullHD rozlisenie, SSD aspon 256GB, vaha pod 1,6kg..., HPcko ma rozlisenie 3200x1800px.
hmm jasne, ale vidim že by si mi asi poradil zenbook hej ? no excel tam bude tiež potrebny ale zase nie je to prepisovanie 1000x1000 tabuliek takže numericku klavesnicu oželiem, celkom sa mi pozdava ten 14 palcovy zenbook, a acer nema niečo čo by splňalo moje požiadavky ? mam s nimi 2x dobru skusenosť ale ak nie nemam problem vyskušať niečo ine
Určite Zenbook. Pred ním som mal Macbook no na OSX som si nevedel zvyknúť, avšak spracovanie Macbooku sa mi veľmi páčilo. Tak som šiel do Zenbooku a som absolútne spokojný, má všetko čo očakávam od kvalitného notebooku. FullHD IPS, podsvietená klávesnica, tenučký, ľahučký, rýchly, 2 grafiky, touchpad má gestá ako na Macu. Kebyže má magsafe tak je dokonalý.