Narcos (2015)
Re: Narcos (2015)
Prvá časť ako vždy nesklamala.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Veru prve 2 serie boli top hlavne kvoli zaporakovi Escobarovi, ktoreho herec to este aj bravurne zahral cele.. slovicko "Puta" lietalo jedna radost. V 3tej serii mi tiez nieco take akoby chybalo, ale stale to bolo na vybornej urovni. Akurat tak som vzdy drzal palce Jorge Salcedo 
Som na 5 casti 3 serie a zatial vyborne.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Práve som dopozeral tretiu sériu. Tak ako prvé dve, aj táto ma bavila 
-
rufus59
Light Professional
Za jeden den som zhltol celu 3. Seriu a musim povedat, ze bola skvela. Cely cas ma drzalo v napäti hlavne, ked ho uz skoro mali v tom hotely. Jorge Salcedo drzal som mu palce cely cas.
Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku
Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku
Vyborny serial. Tiez som ho len teraz dopozeral, naraz tie tri serie.
Druha mohla byt urcite kratsia o take 3-4 diely, ale ok.
Ta tretia bola vyborna, len skoda ze tam nebol aj ten druhy agent, jeho komentare a jeho hlas sa mi viac paci. Mohli by ho pridat znovu do stvrtej
Druha mohla byt urcite kratsia o take 3-4 diely, ale ok.
Ta tretia bola vyborna, len skoda ze tam nebol aj ten druhy agent, jeho komentare a jeho hlas sa mi viac paci. Mohli by ho pridat znovu do stvrtej
Tiež som do toho spadol a narcos mi zožralo celý víkend 
Suhlasim, ze S2 mohla byt o trosku kratsia, hlavne niektore tie sceny na vidieku boli dost dlhe. Aj ked chapem, preco sa to snazili urobit:
Kazdopadne S3 bola brutalna, drzalo ma to cely cas v napati.
Spoiler
Nikto presne nevie, kde Pablo bol pocas toho obdobia ako nebol v Medeline, takze autori si zobrali trocha slobody a supli ho na vidiek na par dielov 
S3 bola veľmi slabá. Nebolo tam komu fandiť. Žiadny poriadny hrdina/záporák.
-
guess.whoo
Redeemer
drvivej vacsine uzivatelov sa pacila atmosfera, spracovanie a postavy 3 serie. ty si jeden z mala komu nie..holt pusti si TWD
-
Murder_Inc
Star
Neviem, ako môže niekto napísať, že S3 bola veľmi slabá. Podľa mňa bola na rovnakej úrovni ako S2, niekedy som mal pocit, že aj lepšia. A taktiež nechápem vetu s tým "poriadnym" hrdinom/záporakom. Veď jasným hrdinom bol agent Pena a neskôr som veľmi fandil aj Salcedovi. Záporakov je hneď niekoľko, či už kvarteto "gentlemanov" z Cali cartelu, alebo nepríjemný bol aj David - syn Miguela Rodrigueza. Ide len o to,že Pablo bol prototyp záporaka, ústredná postava a všetko sa točilo okolo neho. Cali cartel bol viac o stratégií, vyjednávaní a taktike v porovnaní s Pablom, ktorý veci riešil spôsobom buď - alebo.