3D televizor
-
Mickeymouse777
Medium Expert
3D televizor
hoj, viete mi poradiť plusy a mínusy 3D televízorov? Zvažujem nejaký kúpiť a neviem ako to vlastne s nimi je. Raz v predajni mi typek hovoril že už 3D filmy nebudú alebo televízory časom. Ako funguje prehrávanie filmov normálne stiahnem...dám na usb a ide? Keď chcem normálny obraz dá sa prepnúť? Poradíte mi nejaký cenová hladina okolo 500 eur ...
Re: 3D televizor
Pokiaľ riešiš plusy, mínusy samotného 3D na tv, tak to Ti nik neporadí..mal by si ísť sám si pozrieť, či sa ti to páči .. no najlepšie k niekomu, kto má 3d tv doma , má to poriadne nakalibrované a nastavené a z vhodnej pozorovacej vzdialenosti , inak sa môže stať, že Ťa to nijak neosloví a zanevrieš na to ako väčšina .. mne osobne 3D pozeranie učarovalo a každý film , ktorý vyšiel v 3D pozerám v 3D ....o tom, že 3D filmy zaniknú sa rozprava už roky a stále vychádzajú a to čím ďalej vo väčšom počte, ako sa aj premietajú v kinách , takže na také žvásty typu "mŕtva technológia" a podobných trapošin sa kľudne môžeš vykašľať.. ....pokiaľ máš 3D tv, tak to funguje tak ako píšeš ..stiahneš film v 3D (sbs) napr. v mkv, dáš na kľúč , hdd a púšťaš .. prípadne na Blu ray. ...Normálny obráz máš vždy .. len keď máš 3d nahrávku, sa ti tv prepne do 3d ...
na pozeranie 3d ktoré by stalo za to je 500e málo ...na 3d je lepšie mať väčší tv čím logicky vstupe aj cena ....filmov vychádza stale dosť ako najnovšie, tak aj staršie, takže ak kúpiš 3d tv, máš určite čo pozerať a aj budeš mať, takže
ak sa ti 3d bude páčiť, nie je dôvod si ho nekúpiť.... pokiaľ ale, tak s vyšším rozpočtom ...Ak chceš napíš mi správu odkiaľ si, ak by si bol z blizka, ukážem Ti ake to jepozerať na 3d TV
...myslím, že to má ozaj niečo do seba a stojí do toho zainvestovať ..ja dokonca zvažujem 3d projektor , ktorých je tiež ešte dosť na trhu .
na pozeranie 3d ktoré by stalo za to je 500e málo ...na 3d je lepšie mať väčší tv čím logicky vstupe aj cena ....filmov vychádza stale dosť ako najnovšie, tak aj staršie, takže ak kúpiš 3d tv, máš určite čo pozerať a aj budeš mať, takže
ak sa ti 3d bude páčiť, nie je dôvod si ho nekúpiť.... pokiaľ ale, tak s vyšším rozpočtom ...Ak chceš napíš mi správu odkiaľ si, ak by si bol z blizka, ukážem Ti ake to jepozerať na 3d TV
-
Ryan Giggs
VIP
3D TV je uz na trhu velmi malo a tych par co je za vela nestoja. Hlavne v tejto cenovke. Vybodni sa na 3D, to je mrtva technologia.
Yogi120::: Ahoj
Tiez uvazujem nad 3D Projektorom a jediny ktory ma ocaril je tento https://www.alza.sk/optoma-hd140x-d4673482.htm Ak vies o nejakom lepsom mozes sem pridat 
Ahoj ... bohužiaľ, ten projektor som nemal možnosť ešte vidieť .. videl som minule ale epson eh-tw5210 a ten ma oslovil na to, aké som mal v minulosti predsudky voči projektorom .. obraz bol ozaj pekný .... Už len ak sa chytíš nejakých recenzií, alebo si počkáš na niekoho tu, kto si vygoogli niečo o ňom a poradí ti
....nemusí ale byť zlý, dokonca má vyššiu svietivosť ako ten epson....... ak budem mať možnosť omrknem ho ...
-
Mickeymouse777
Medium Expert
A ten projektor to ako funguje? Keby som chcel 3d pozerat atd? Co k tomu vsetko treba?
Ako aj tv... 3d film, 3d okuliare a pozeras ....