Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jumper
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa jumper »

bohužial joyetech má zlé atomizéry teda z môjho pohľadu strašne prská mal som a neodporúčam. Xavier by chcel aj dym a ten pri egoškách nieje nakoľko je to MTL teda šľukovačka.

Super novice set za príjemnú sumu je eleaf istic pi_co (bez _) (ja som na ňom začal) - na gearbeste za 28eur LINK
jediné obmedzenie je že atomizér je do max 23mm ale zato veľmo decentný mód. Odporúčam ten kit chuť 3/5 dym 3/5 ide tam jedna 18650 baterka takže cca do 50E ideš a budeš spokojný jak lečo na raňajky... :D a hlavne prémiový liquid ! Nech si to nepokazíš na začiatok, hlavne nech má viac VG teda bude hustejší a viac dymu :) (napr. pomer 70VG/30PG)

a škriabe poväčšine nikotín
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Xavier93 »

Dakujem pani.. na odporucania parametrov a mojich dalsich známych som objednal priv v8
denďo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa denďo »

vyzera velmi dobre, potom napis ako sa ti paci
a este otazka na moj joyetech eVic vtc mini - mozem si tam dat nejaky iny atomizer ktory by bol lepsi ? bude to aj tak bez problémov fungovat ?
jumper
Medium Professional
Medium Professional

xavier: tak nech slúži :)

dendo: jj vieš si tam dať ak sa nepletiem na tu jednu bateku to zvláda do 75W a máš tam klasický závit už len vybrať čo ti bude sediet viac :) len si daj pozor na šírku atomizéru nech nekúpiš moc široký a bude ti prečuhovať .
denďo
Amateur
Amateur

pozeral som si nejake reakcie ludi tak od smok su celkom dobre atomizery, uvidim no aky tam buchnem este, ked sme u toho ty mas vlastne aku cigaretu ? :)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

mal som atomizer od smoku a bol som spokojný ale nebudem sa ku nemu vraciať, aktuálny setup je joyetech evic primo + geek vape ammit 25 single coil (build: 0,35ohm kanthal drat obyc) chuťovečka :P
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

Zdravím. Tak ten Priv8 prišiel .. samozrejme bez baterie (18650) ale doma som mal dve 2000maH jedna staršia a jedna viacmenej nová batéria .. skúsil som hneď tú novú zabalenú (podotýkam ale, že neznačkovú) dal som ju nabiť naplno a nič nefunfuje.. zapnúť to zapnem, bliká ťahám ťahám a nič iba cítim príchuť v ústach a inak nič z toho nejde. Dal som tam Aramax 50VG juice...
Any solutions ? .. ďakujem..
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Nejdeš na inom režime ako je určené ? skus W a postupne pridávať :)
denďo
Amateur
Amateur

najskôr bude asi problem v rezime ako hovori jumper, alebo pozri este spoj medzi telom atomizerom, tam zvykne byt problem zober si tu stetku do ucha a povytieraj obe strany spoja, pretoze staci aby sa ti tam dostla mala necistota a uz to nemusi fungovat (vlastna skusenost)

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2017, 9:54)
uz viem o com si hovoril jumper o tom prskani :D mam to mesiac a pol a pri vapovani mam pocit ze sa viac toho liquidu napijem ako ho vyfajcim ... skusim to poriadne precistit a poutahovat ale asi pojdem do ineho atomizera
René
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa René »

Ahojte, mozem poprosit o radu? Chcem si zakupit elektronicku cigaretu, tak do 50-60 EUR. Absolutne sa v tom nevyznam. Fajcim 12-15 cigariet denne a uz ma prestava bavit ten smrad, tak som sa rozhodol pre elektriku. Potreboval by som teda poradit nejaky typ a ci k tomu nieco okrem "naplni" potrebujem kupit.

Co poviete na nieco taketo?
http://www.rajcigariet.sk/joyetech-cuai ... ck-p144373

pripadne
http://www.rajcigariet.sk/smoktech-stic ... er-p134948

Dakujem vopred za odpovede.
jumper
Medium Professional
Medium Professional

rené: Joyetech atik nie, ten smok je lepšia voľba poznám dosť ľudí čo s ním začínalo odporúčam kupovať na GB :) Cena + Doba dodania - https://www.gearbest.com/starter-kits/pp_592613.html 26,26Eur pozor jedná sa o DLko teda priami poťah do pľúc.. ako vodná fajka.

poprípade odporúčam na začiatok je fajn aj https://www.gearbest.com/mod-kits/pp_630457.html istic 25mm keď aj do budúcna máš fajn mód (baterku) do budúcna. aj toto je na DL nemusí ti to vyhovovať. Potom Prípadne MTL teda šľukovanie a v tom som moc neni doma.
René
Medium Star
Medium Star

Dakujem pekne za odpoved, no skor by som riesil asi slukovanie ako tahanie priamo do pluc. Viete mi nieco poradit?
jumper
Medium Professional
Medium Professional

tento atomizér je ospevovaný Nautilus X https://www.gearbest.com/clearomizers/pp_364417.html a ku tomu nejaký mód
René
Medium Star
Medium Star

Dakujem, ale ja nemam sajnu co je mod [emoji4] idealne keby som si cleu cigaretu vedel objednat na svk, nech mi to do konca tyzdna pride..
jumper
Medium Professional
Medium Professional

mod je to na čom je atomizer teda tá časť s baterkou :) ako potom som si všimol že veľa ľudí začína aj na takomto https://e-smoke.sk/elektronicke-cigaret ... 00mah.html je to aj slovenský eshop úprímne asi najochotnejší a najspoľahlivejší ja tam nakupujem "fajčivo" :D
lukyno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lukyno »

ja som tiež začínal na tých egoAIO, ale to sa nedá porovnať s normálnou "rozkladacou" cigaretou kde máš samostatný mod a atomizér. Osobne by osm určite začal rovno s nejakým lacnejším modom, je z toho oveľa lepší pôžitok a teda aj menšia šanca že sa vrátiš ku cigaretám :) napríklad niečo takéto https://e-smoke.sk/smok/1729-smok-osub- ... -baby.html
jumper
Medium Professional
Medium Professional

To súhlasím ale on nechel DL-ko ale MTL-ko, aj ked som aj ja chcel na začiatku slukovanie ale nakoniec mi az dlko pomohlo prestať a dnes je to presne polrok čo nefajčím cigarety a 3 mesiace bez nikotínu :))
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

Dobrý deň.Zdravím.
Pred pár mesiacmi som sem pridal príspevok ohľadom kúpy "mojej prvej vape" ak to tak môžem nazvať. Chcel by som napísať príspevok ak by to niekomu pomohlo možno pri rozhodovaní alebo ako recenzia na produkty a príchute:
Ako som už spomenul, pre náročných alebo pre dlhodobé používanie el.cig som sa rozhodol vziať model s vymenitelnou bateriou 18650kou (nebýva súčasť balenia som zistil bohužial tak týždeň stála na polici)
Bol to modelík bez regulácie Wattow, len stlačíš a ideš max výkon 60w podľa nabitia batérie. Bol to Smok PRIV v8 s atomizerom TFV8 Baby. Jednoduché a prenechal som ho priateľke ktorej maximálne vyhovuje a je dostačujúci.
Posunul som sa kúpou mini modelu aliena AL85ka KIT tiež s TFV8, hlavy 0,6ka príjemná podáva pekne chuť pohodové fajčenie
0,4ka hlava už ostrejšie fajčenie. Prechádzal som postupne od 30 35 45 a posledne až 50w kedy mi už tá teplejšia para vyhovuje.
A aby sme sa posunuli aj od SMOKU k inej znacke tak by som chcel opísať model Eleaf istick 25-85w.
Kúpil ho moj známy a mal som ho týždeň možnosť vyskúšať. s dvoma dvojšpirálkovými hlavami podáva krásne chuť, 25mm atomizér ELLO je úžasný len najväčším problémom bol Dry hit.. či už som silno ťahal alebo niečo zle robil to ja neviem .. ale každé 4té alebo aj tretie potiahnutie bolo nepríjemné. Podotýkam, že hlavu som kúpil novú a liquid miešaný DIY 70/30vgpg. Atomizér dôkladne pripravený na používanie hlava 0,2ka max využívaná na 40w .. nepríjemné potiahnutia na mojej strane a neskôr už aj pri neskoršom používaní mojho priatela nás odradili od pouzivania klasických atomizérov a prešiel na RDTA, kde má maximalnu spokojnosť.
Long story short:
Z mojho pohľadu : Začiatočnícke gripy od SMOKU ako je Privv8 alebo AL85 s nastaveniami sú zlatou strednou cestou pre niekoho kto sa tomu chce venovať a chce mať viacmenej bezproblemový zážitok z fajčenia ...
Eleaf ma sklamal Ello atomizérom, ale samotný grip sa lepšie správal s RDTA atomizerom, na mojom AL85SMOK sa nesprával ten RDTA tak dobre ako na eleafe..
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

cauko. objednal som si ecigaretu tu joytech aio lacnu ako rit :D tak som sa chcel spytat ci je to na zaciatok fajn alebo uplna blbost. podotykam ze cigarety nefajcim a objednal som to len zo zvedavosti a na robenie blbosti s dymom/parou ked je v praci nuda :D liquid som dal s 0g nikotinu samozrejme. a zatial som kupil len joytech liquid ale ak som sa spravne docital pre hustejsiu paru je lepsie 70/30.
FILMANN
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FILMANN »

čau čau, mam taký trápny dotaz :D idem si kupovať novú cigaretu a chcem presne tú čo má týpek na tomto videu :D nevie mi niekto poradiť čo je to preboha za cigaretu ? :D neviem vôbec ako ju mám nájsť
Napísať odpoveď