Za popieranie holokaustu dostal tri roky
Re: Za popieranie holokaustu dostal tri roky
Najčerstvejší príklad, Ursula Haverbeck , 88 ročná Nemka, bola práve okupačnou vládou a súdmi v Nemecku odsúdená na 2 roky väzenia.
https://www.aktuality.sk/clanok/516726/ ... o-vazenia/
https://www.aktuality.sk/clanok/516726/ ... o-vazenia/
A to je ten terorizmus, áno?
Stará dobre vedela, do čoho ide.
Hlavnú skupinu tvoria ľudia perzekvovaní štátnou mocou, väčšinou v spojení s ekonomickou a sociálnou ostrakizáciou (strata živobytia). Niečo čo tebe ako prívržencovi komunistických teórií nehrozí.
Časť z nich je aj obeťou priamych fyzických útokov zo strany násilných židovských alebo komunistických skupín.
Hlavným cieľom, je logicky, potláčanie a zastrašovanie.
Francúzky "popierač" Vincent Reynouard bol nútený ujsť do Anglicka, kde formálne ešte neexistuje právny dôvod na jeho stíhanie.
Časť z nich je aj obeťou priamych fyzických útokov zo strany násilných židovských alebo komunistických skupín.
Hlavným cieľom, je logicky, potláčanie a zastrašovanie.
Francúzky "popierač" Vincent Reynouard bol nútený ujsť do Anglicka, kde formálne ešte neexistuje právny dôvod na jeho stíhanie.
Ako som už napísal - neschvaľujem pod. štátne represie, ale nepociťujem ani žiaden súcit voči osobám, ktoré majú potrebu spochybňovať holokaust.
-
xH4wK
Preco maju tieto individua pocit, ze by ich niekto MUSEL pocuvat ???
Neustale.. aj ked ich slusna a vacsinova spolocnost odignoruje stale sa snazia votriet medzi ludi a presadzovat ten svoj nazor ?
Ako nechapem ??? Bolo malo ludi co koncentraky zazili a svedcili ? Malo na to, aby ludia prestali spochybnovat holokaust ?
Teraz ked su uz takmer vsetci z nich po smrti vychadzaju na povrch dementi co idu vsetko spochybnovat, lebo je to v mode bojovat proti systemu, proti historii ?
Poslal by som ich do <> a nie do vazenia.
uz len z pohladu na toho typka je vidiet aky je to arogantny hajzel co si mysli, ze pozral vsetku mudrost sveta a pritom je to obycajny hlupak
Neustale.. aj ked ich slusna a vacsinova spolocnost odignoruje stale sa snazia votriet medzi ludi a presadzovat ten svoj nazor ?
Ako nechapem ??? Bolo malo ludi co koncentraky zazili a svedcili ? Malo na to, aby ludia prestali spochybnovat holokaust ?
Teraz ked su uz takmer vsetci z nich po smrti vychadzaju na povrch dementi co idu vsetko spochybnovat, lebo je to v mode bojovat proti systemu, proti historii ?
Poslal by som ich do <> a nie do vazenia.
uz len z pohladu na toho typka je vidiet aky je to arogantny hajzel co si mysli, ze pozral vsetku mudrost sveta a pritom je to obycajny hlupak
xH4wK napísal:Preco maju tieto individua pocit, ze by ich niekto MUSEL pocuvat ???
Toto si si vycucal z prsta, alebo akého (podobne kvalitného) zdroja?xH4wK napísal:stale sa snazia votriet medzi ludi a presadzovat ten svoj nazor
Nebyť ich perzekúcie, o žiadnom revizionistovi alebo "popieračovi" by si najskôr ani nepočul..
K tej aktivite ("vychádzaniu na povrch") len toľko, že revizionizmus holokaustu je predmetom záujmu už desaťročia.
Napríklad z významných publikácii, Did Six Million Really Die? vyšlo v roku 1974 a kniha The Hoax of the Twentieth Century od Arthura Butza v 1976.
tak popieraci nielenze maju problem s gramatikou a historiou, ale ani ta matika nieje ich silna stranka
- Prílohy
-
- matematika.png (159.91 KiB) 1712 zobrazení
Ďalšie odhalenie bude, že v samotnom Osvienčime nebolo 6M?
dalo by sa, v kontexte toho, ze Zidia zomierali nielen v jednom tabore. dokonca ani v taboroch to byt nemuselo (Babij Jar)... no je to ako hrach na stenu.
v com ma ale ta nemecka teta pravdu je, ze po milionoch ludi deportovanych v strednej Europe po vojne nestekne ani pes. Poliaci a Nemci posunuty stovky kilometrov na zapad, Madari a dalsi... no to nie je tema.
inak by ma zaujimalo, ako by obhajoval svoju osviencimsku loz taky Mazurek pocas "odchytu" prezidenta v Brezne, ktory sa odohral pred synangogou.
v com ma ale ta nemecka teta pravdu je, ze po milionoch ludi deportovanych v strednej Europe po vojne nestekne ani pes. Poliaci a Nemci posunuty stovky kilometrov na zapad, Madari a dalsi... no to nie je tema.
inak by ma zaujimalo, ako by obhajoval svoju osviencimsku loz taky Mazurek pocas "odchytu" prezidenta v Brezne, ktory sa odohral pred synangogou.
Vedel si o tom, že kanadský analytik leteckých snímkov John C Ball analyzoval fotky vyfotené nemeckými prieskumnými lietadlami nad Kyjevom z rokov 1939 až 1944 uložené američanmi v štátnom archíve a na fotke z 26.9.1943 (v den keď mali byť vykonané vraždy a spalenie 300 tisíc mrtvol) na nej neni nič vidieť? Žiaden dym, žiaden oheň, žiadne mrtvoli a žiadna aktivita.dokonca ani v taboroch to byt nemuselo (Babij Jar)... no je to ako hrach na stenu.
no a teraz skus link na original, lebo tento vtip s obrazkom sa nepodaril.
najskor musi byt jasne urcitelne, ze sa jedna o danu oblast. toto moze byt hocikde na svete a prakticky hocikedy.
dalsi fakt je, ze tych 300 tisic za dva dni zabili 2 roky pred tym, v roku 1941.
najskor musi byt jasne urcitelne, ze sa jedna o danu oblast. toto moze byt hocikde na svete a prakticky hocikedy.
dalsi fakt je, ze tych 300 tisic za dva dni zabili 2 roky pred tym, v roku 1941.
Vtip je tvoja argumentácia. Google vieš používať, tak si to over sám. https://collections.ushmm.org/search/catalog/pa1097755 https://www.ushmm.org/wlc/en/article.ph ... d=10005421no a teraz skus link na original, lebo tento vtip s obrazkom sa nepodaril.
Citujem z wikipedii: "V auguste a septembri 1943 sa nacisti vrátili na miesto a prinútili židovských väzňov aby exhumovali mŕtve telá a pálili ich na otvorených vatrách. Snažili sa skryť stopy po svojich zločinoch pred tým, ako z oblasti ustúpia pred sovietskymi vojskami. Popol potom rozsypali po okolí. Pri týchto kremáciách zlikvidovali pozostatky niekoľkých desiatok tisíc mŕtvych"dalsi fakt je, ze tych 300 tisic za dva dni zabili 2 roky pred tym, v roku 1941.
na anglickej deto https://en.wikipedia.org/wiki/Babi_Yar# ... executions
Tak sa znova pýtam, kde máš ten oheň, dym a mrvtoli?
neexistuje na svete nic krajsie, ako ked sa ta v anonymnej diskusii snazia poucovat o tom, cim sa zivis.
kde mas datum zhotovenia tej fotografie a georeferencne body?
kde mas datum zhotovenia tej fotografie a georeferencne body?
nie. dokazne bremeno je na tvojej strane. takze TY googlis obrazky v kvalitnom rozliseni s jasnou indetifikaciou kedy boli zhotovene.kali520 napísal:Google vieš používať, tak si to over sám
takze naozaj cakas, ze na posledne dva dni budu odkladat vsetkych 300 tisic tiel a este si to zahladzovanie dokazov odfotia z prieskumneho lietadla?However, even more incredible was the actions taken by the Nazis between August 19 and September 28 last.
V linku (United States Holocaust Memorial Museum) ktorý ignoruješ.kde mas datum zhotovenia tej fotografie a georeferencne body?
Ak spochybňuješ autenticitu tejto fotgrafie obráť sa na web ktorý v prípade otázok možeš kontaktovať. Aj keď som si neni istý, či spochybňovanie tejto fotky nebude na paragraf
Ja čakám tvoje vysvetlenie, že prečo v čase keď malo dochádzať spalovaniu mtrvol na fotkách neni nič také vidieť. Predpokladam, že možnosť, že k niečomu takému asi nedošlo tvoj mozog neni schopný vstrebať...takze naozaj cakas, ze na posledne dva dni budu odkladat vsetkych 300 tisic tiel a este si to zahladzovanie dokazov odfotia z prieskumneho lietadla?
tak to je ale chyba muzea, ze pacne nic nehovoriacu fotku v mizernom rozliseni. okrem toho, kde si tam nasiel georeferencne body. aspon 3, nech sa to da prehodit cez google maps a robit s tym
okrem toho, ty cakas stohy mrtvol, tak ako ked Americania oslobodili Dachau. lenze tu ma ist o tela, ktore sa uz 2 roky rozkladali, a este o to rychlejsie, lebo boli zasypane vapnom.
ty radsej budes od dakej pixelshow cakat tvare SSakov, poznavacie znacky aut a neviem ake triky z hlupych serialov, radsej, aby si pripustil, ze tych niekolko stoviek prezivsich jednoducho hovori pravdu.
okrem toho, ty cakas stohy mrtvol, tak ako ked Americania oslobodili Dachau. lenze tu ma ist o tela, ktore sa uz 2 roky rozkladali, a este o to rychlejsie, lebo boli zasypane vapnom.
ty radsej budes od dakej pixelshow cakat tvare SSakov, poznavacie znacky aut a neviem ake triky z hlupych serialov, radsej, aby si pripustil, ze tych niekolko stoviek prezivsich jednoducho hovori pravdu.
Ako som povedal, ďalšie otázky smeruj na nich, sú to fotografie predkladané oficialnou historiografiou, čo je z právneho hladiska relevantnejšie ako ústne svedectvo na ktoré sa ty odvolávaš.tak to je ale chyba muzea, ze pacne nic nehovoriacu fotku v mizernom rozliseni.
Ja čakám dym a oheň, ktorý tam podla oficialnych vypovedí tých tvojích svedkov mal byť.okrem toho, ty cakas stohy mrtvol, tak ako ked Americania oslobodili Dachau. lenze tu ma ist o tela, ktore sa uz 2 roky rozkladali, a este o to rychlejsie, lebo boli zasypane vapnom.
Suma sumarom, o Babynom yare nevieš nič a teraz sa úboho chytáš každej slamky. Relevantnosť fotografie sa za každu cenu snažiš poprieť, ale svedectvám a vypovediam (koho a kde?) slepo veríš bez toho aby si si overoval ich dôveryhodnosť alebo ich podobným spôsobom spochybnil. A to preto lebo ti to pasuje do tvojho svetonázoru...
da sa s tebou diskutovat? neda.
ja som ku tomu obrazku vyjadril profesionalny pohlad: neda sa urcit ci vobec ide o Babin Jar, nie je urceny presny cas (nielen den) vyhotovenia... takze sa neda pouzit ako dokaz ani na pravdivost ani nepravdivost tvrdenia.
este je zaujimave, ty hladas dym a ohen "mojich" svedkov. ale nevadi ti, ze obrazok bol zhotoveny na KONCI zahladovania stop, takze logicky tam uz nemusi byt ani jedno ani druhe. ak by bola fotografia urobena o mesiac skor, bolo by to na nej vytlacene, dala by sa georefrencovat, tak by sme tam mohli nieco hladat. toto ale nema zmysel.
ja som ku tomu obrazku vyjadril profesionalny pohlad: neda sa urcit ci vobec ide o Babin Jar, nie je urceny presny cas (nielen den) vyhotovenia... takze sa neda pouzit ako dokaz ani na pravdivost ani nepravdivost tvrdenia.
este je zaujimave, ty hladas dym a ohen "mojich" svedkov. ale nevadi ti, ze obrazok bol zhotoveny na KONCI zahladovania stop, takze logicky tam uz nemusi byt ani jedno ani druhe. ak by bola fotografia urobena o mesiac skor, bolo by to na nej vytlacene, dala by sa georefrencovat, tak by sme tam mohli nieco hladat. toto ale nema zmysel.
Lebo je pre teba ťažké prijať skutočnosť, že neexistuje jedinný relevantný dôkaz, že došlo k masovým vraždám v Babynom yare.da sa s tebou diskutovat? neda.
Dohady.este je zaujimave, ty hladas dym a ohen "mojich" svedkov. ale nevadi ti, ze obrazok bol zhotoveny na KONCI zahladovania stop, takze logicky tam uz nemusi byt ani jedno ani druhe. ak by bola fotografia urobena o mesiac skor, bolo by to na nej vytlacene, dala by sa georefrencovat, tak by sme tam mohli nieco hladat. toto ale nema zmysel.
ucelom diskusie je prijat pokusy argumenty protistrany?
letecka fotka Babinho Jaru je spolocna pre popieracov a ich prenasledovatelov. je to nepouzitelny a nicnehovoriaci zaber. jedni to maju za dokaz toho, ze sa tam nikdy nic nestalo, dalsi to maju ako za modlu.
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2017, 18:21) (priloha je vacsi ako 4MB)
tu je letecky zaber z Brikenau. vidis vlaky, vidis tisice ludi a SSakov? takze povies, ze tam skutok nestal. take su tvoje logicke pochody. to si radsej nahovoris, ze niekto do stredu obrovskej luky potiahol zeleznicu a z dlhej chvile tam postaval baraky.
detto zaber na cely komplex. IG Farben tam mala spracuvat uhlie. takze mracna dymu, az prekryju tovaren... alebo len niekto v poli postaval zaujimave obrazce pre letecke fotky?
letecka fotka Babinho Jaru je spolocna pre popieracov a ich prenasledovatelov. je to nepouzitelny a nicnehovoriaci zaber. jedni to maju za dokaz toho, ze sa tam nikdy nic nestalo, dalsi to maju ako za modlu.
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2017, 18:21)
Kód: Vybrať všetko
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Auschwitz_bombing.jpgtu je letecky zaber z Brikenau. vidis vlaky, vidis tisice ludi a SSakov? takze povies, ze tam skutok nestal. take su tvoje logicke pochody. to si radsej nahovoris, ze niekto do stredu obrovskej luky potiahol zeleznicu a z dlhej chvile tam postaval baraky.
detto zaber na cely komplex. IG Farben tam mala spracuvat uhlie. takze mracna dymu, az prekryju tovaren... alebo len niekto v poli postaval zaujimave obrazce pre letecke fotky?
Kód: Vybrať všetko
https://i.pinimg.com/originals/8a/eb/ae/8aebae9cd7e91b9b24673b7da71deb24.jpgRe: Za popieranie holokaustu dostal tri roky
Dalo sa čakať, že sa zase zmožeš len na slamených panakov.