moze to dost v pohode taketo chladenie sa vyuziva na chladenie transformatorov a to su ine mordy jak auto myslim ze by to mohlo mat perspektivu a este vo vzduchu ti moze skocit obluk ale v oleji ne
hm ale trebali to pravece skusit s niecim co zhavy dost tepla a este ci sa to teplo aj dostane na povrch toho oleja alebo sa iba zohreje okolo procaku a ten tam aj pekne zhory ked mu tym nic nehybe ziadna vrtula (turbina)
Na tyx fotkax nevidno,ze ci dal dole xladic aj z CPU,ale pravdepodobne ano a myslim si ze aj taky C550Mhz vyrobi dost vela tepla na to,aby si to mohol overit.Alebo z nejakej GeForce FX 5200 dat dole xladic.
akoze moze to byt fasa vec.. staci si spravit plastovu skrynku drbnut do toho jeden fan aby tam olej cirkuloval a drbnut do toho jednu neonku na podsvietenie a moze to byt haluska.. len problem by nastal vtedy ked budete chciet vymenit ramky alebo graficku alebo proste nieco.. inak ma to vela vyhod.. chladi sa to bez toho aby nieco vrcalo, chladi stale, a popripade na spodok urobyt krabicku s vodou a nahadzat tam rybicky.. normalne zacinam nad tym uvazovat ze ked kupim novy komp ze ho do toho oleja aj dam.. ale zaujimalo by ma ze ked mu zhori zdroj co malo pravdepodobne tak potom co?? bude mat cele ruky od oleja..
Tu a teraz slubujem,ze si do polovice decembra take PC spravim.A ked nie tak som lama ok
Uz som si u otca vybavil 4 litre transformatoroveho oleja a ete niekde musim zohnat.
Janky napísal:Tu a teraz slubujem,ze si do polovice novembra take PC spravim.A ked nie tak som lama ok
Uz som si u otca vybavil 4 litre transformatoroveho oleja a ete niekde musim zohnat.
to teraz akoze cely rok mame nateba cakat??? nemohol by si si s tym svihnut tak do polovice augusta najlepsie
Janky napísal:Tu a teraz slubujem,ze si do polovice decembra take PC spravim.A ked nie tak som lama ok
mno, osobne by som do toho nesiel. Transformatorovy ovej je ozaj na to, aby sa nevytvarali obluky pri spajani a rozpajani. Elektrika sa sak deli n a slaboprud a silnoprud. Ndeviem, aku vodivost ma olej, ale urcite nejaku ma. Urcite by som to neryskoval. Staci zobrat merak a skusit pomerat nejaky prechodovy odpod.
BTW: ten manik sa neozval asi preto, ze mu odisiel ten komp a nema nam to ako napisat
GothaR napísal:no nestihol si to ale dufam ze na tom stale makas
Ja viem ale fakt sa nedalo.Robim to ako SOČ a doteraz som na to zhanal suciastky...Buduci tyzden to budem s profesorom zostavovat,,tak uploadnem foto....