Nahrada mysky Microsoft 3.0
Nahrada mysky Microsoft 3.0
Hoy cely zivot pouzivam Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 .... uplne dokonala na moju velku ...
Problem je ze ju na slovensku uz nieje nikde dostat a v sufliku mam 3 pokazene rozmyslam nad zmenou a hladam tvarovo a velkostou co najviac podobnu nahradu ...
Raz som mal Razer coperheed a sla za 2 dni prec ....
Problem je ze ju na slovensku uz nieje nikde dostat a v sufliku mam 3 pokazene rozmyslam nad zmenou a hladam tvarovo a velkostou co najviac podobnu nahradu ...
Raz som mal Razer coperheed a sla za 2 dni prec ....
Re: Nahrada mysky Microsoft 3.0
Preco si ju potom neobjednas z eBayu? Ciastocne sa mi tvarom podoba na Logitech, nieco ako G5. Tie sa ale nebudu uz predavat a neviem akeho ma Logitech nasledovnika. Kazdopadne ta Microsofta je na eBayi dostupna.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Porozmýšľaj nad zmenou, kedže sa ti už 3 pokazili 
ebay nepouzivam uprednostnujem 24 hod dodanie ... ( ak nieco chcem tak rychlo )
3 pokazene .... ale prvu som kupil ked vysla na trh
takze na kazdy pokazeny kus so mal niekolko rokov nakolko teraz mam 29 a prvu som mal pred 20 (trpol by som keby povie presne kedy )
3 pokazene .... ale prvu som kupil ked vysla na trh
Zaujimave. Ja mam 7 rokov jednu Logitech a ziadny problem.
pokial ti ide ozaj o ergonomiku, tak zbehni do nejakeho obchodu a pochytaj si nejake mysi. nevidim dovod preco by ti nemala nejaka sadnut a vyhovovat (dokonca sa aj dnes vyrabaju mysi velmi podobnych tvarov). mimo ergonomiky nemyslim ze by v comkolvek vynikala nad dnesnymi mysami.
IE3 uz len tak nezozenies, je to raritka a cena stupa 
Ja som sa k svojej druhej dostal uplne nahodou, prechadzal som sa po KE Optime, priatelka sla zaplatit internety do pobocky Antik a v policke vylozeny taky ten "nudny" sortiment, nejaky modem, router, par USB klucou a bum - brand new IE3 hned som ju trhal z vykladu.
=> tvoje sance su bud kupit na ebay alebo skusit najst nejaky zabudnuty kus na nejakej kamennej predajni ako ja.
Ja som sa k svojej druhej dostal uplne nahodou, prechadzal som sa po KE Optime, priatelka sla zaplatit internety do pobocky Antik a v policke vylozeny taky ten "nudny" sortiment, nejaky modem, router, par USB klucou a bum - brand new IE3 hned som ju trhal z vykladu.
=> tvoje sance su bud kupit na ebay alebo skusit najst nejaky zabudnuty kus na nejakej kamennej predajni ako ja.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ked je to taka raritka, nestalo by za to pokusit sa o opravu? Na myske sa zvycajne ukruti kablik, alebo sa vyklikaju tlacitka. Moju lacnu Trust mysku som takto opravil uz niekolkokrat, nie ze by bol problem kupit dalsiu, ale opravovat veci namiesto vyhadzovania ma bavi. Ekologickejsie, nez kupovat kazdych par rokov novu mysku...
Jasne, preto som si obe nechal, ze ich "raz" opravim, akosi stale nedoslo k tomu "raz" 
(inak na jednej odisiel pravdepodobne snimac, zacalo to robit haluze s kurzorom a na druhej som netusim ako ulomil konzolu scroll - kolieska)
(inak na jednej odisiel pravdepodobne snimac, zacalo to robit haluze s kurzorom a na druhej som netusim ako ulomil konzolu scroll - kolieska)
Mne len blbne prave tlacidlo musim silnejsie stlacit aj to len na nejakych miestach mi reaguje pri hrach mierim a obcas mi mierenie vypne musim zase stlacit a mierit ;D nic prijemne ... A lave mi zase niekedy klikne 2 x miesto raz
ale stale na nej ficim lebo je to moja laska ...keby som vedel ako tie vyklikane tlacidla dat dokopy uz su spravene ale ja som rad ze si pc viem zapnut 
Neskusal ai otvorit mysku a to prave tlacitko len podlepit, napriklad dakoi paskou, ktora vlastne znizi vzdialenost medzi tlacitkom a kolikom, tym padom po stlaceni stacis kolik o trosku viac?
Neskusal som mys ani otvorit ale ked tak rozmyslam asi sa do toho nikedy pustim no natrenujem to na uplne pokazenej myske 
Mne sa to uz parkrat stalo, vzdy som tam nasiel nejaku necistotu, male smietko, po odstraneni fungovala dobre, islo o laserovu mys.Hegy napísal:inak na jednej odisiel pravdepodobne snimac, zacalo to robit haluze s kurzorom
Toto casty problem, aj mne sa to stalo pri dvoch mysiach Logitech, mesiac pred a mesiac po zaruke.kelsoo napísal:Mne len blbne prave tlacidlo musim silnejsie stlacit aj to len na nejakych miestach mi reaguje pri hrach mierim a obcas mi mierenie vypne musim zase stlacit a mierit ;D nic prijemne ... A lave mi zase niekedy klikne 2 x miesto raz
Problem s opravou je, ze mys sa prakticky neda rozobrat, alebo neviem ako, nemaju skrutky, su zlepene, taktiez pozarucna oprava je nemozna, ponukli mi ze poslu mys niekde daleko a cena za dopravu a opravu je vyssia ako nova mys - a neslo o lacnu mys.